Merlinde gezinirken aklıma geldi mgs 2 ye baktım daha önce mgs oyunu oynamadım.sadece mgs 3 vardı açıp 2 dk bakmıştım ama 3 serisi olan bir oyuna 3. seriden başlarsak bişey anlamayız tabii kidedim ve mgs 2 oynamaya karar verdim.merlinde 2002 tarihinde yapılmış olan incelemede yazar oynu anlatamıyor.grafikler karakterler falan süper diyo
örn:
Oyunda gözünüze çarpacak olan ilk şey, PS2'de başka hiç bir oyunda rastlayamayacağınız harika grafikler. En ince detayına kadar düşünülen grafikler gerçekten ağzınızı açık bırakacak cinsten. Karakter animasyonları, çevre tasarım ve dizaynları, dahası oyunda görsellik adına ne varsa hepsi mükemmel.
mgs 1 ps2 ye çıkmadı dimi.psx e çıktı galiba.mgs ye 2 den başlasam oynayabilirmiyim.konusunu anlayabilirmiyim?ya da özetini anlatırmısınız 2 cümle..
Ben ilk oyunu 99'da oynadım,tüm seriyi bitirdim.Gel görki tüm senaryo'yu boynundan kavrayabilmiş değilim.2 cümle yetermi?Başka bir oyun için olsa farklı düşünürdüm ama bu oyunun ilkini oynamadan asla 2.sini oynama.
metal gear efsanesine
metal gear 3, snake eater
ilede bir başlangıç yapabilirsiniz. çünkü hikayenin temeli orada anlatılıyor.
Metal Gear Solid 2 : Sons of Liberty halen oynayamadım cd yok
ben snake eater oynuyomda bunu kaydetmenin bi yolu yokmu dün üç saat oynadımn saveleyemeden cıktım bıktım usandım ya zaten ilerleyene kadar canım cıktı bide saveleyemeden bırakmak kötü kodu en son eda mı ne onla tanısınca uyudu adam orda saveledim ondan sonra baya ilerledim hala save noktası cıkmadı
ya savelemek için frekans gibi bişey vardı sanırım çok az oynadım ama..MGS 2 : 2 gb.öbür ay download edicem.
quote:
Orjinalden alıntı: cicinho
ben snake eater oynuyomda bunu kaydetmenin bi yolu yokmu dün üç saat oynadımn saveleyemeden cıktım bıktım usandım ya zaten ilerleyene kadar canım cıktı bide saveleyemeden bırakmak kötü kodu en son eda mı ne onla tanısınca uyudu adam orda saveledim ondan sonra baya ilerledim hala save noktası cıkmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme