Bildirim
Metal Gear Solid 4 Avrupadaki görevi nedir,
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birtane adam var onu takip edeceksin. Önüne çıkan askerleri de bayılt. Sonra aksiyon başlıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: mbfatih
Snek genç halde, Batı Avrupa da, Doğu Avrupada dolaşıp adamları öldürüyoruz, bu bölümdeki amaç nedir, sürekli aynı yerleri dolaşıyoruz?
direk bana spoiler verin demişsin resmen.. bölümü bitir. heeeeee dersin zaten -
neyse biraz daha dolaşıyım, şuana kadar takip edecek kimse görmedim ama birşeyler atlamış olabiliriz.quote:
Orijinalden alıntı: jamezquote:
Snek genç halde, Batı Avrupa da, Doğu Avrupada dolaşıp adamları öldürüyoruz, bu bölümdeki amaç nedir, sürekli aynı yerleri dolaşıyoruz?
direk bana spoiler verin demişsin resmen.. bölümü bitir. heeeeee dersin zaten -
sinyal verici cihaz var sende asinin nerede olduğunu yazıyor hangi bölgede olduğunu yada ıslık sesisini takip et sonra asker kıyafeti giyecek falan filan offf offf kolay gelsin aklıma geldi şimdi bu bölümün bossuna dikkatquote:
neyse biraz daha dolaşıyım, şuana kadar takip edecek kimse görmedim ama birşeyler atlamış olabiliriz.
Alıntıları Göster
-
arada bir ıslık sesi geliyor, bende diyorum, neden ıslık sesi geliyor ,quote:
Orijinalden alıntı: gamer-x
sinyal verici cihaz var sende asinin nerede olduğunu yazıyor hangi bölgede olduğunu yada ıslık sesisini takip et sonra asker kıyafeti giyecek falan filan offf offf kolay gelsin aklıma geldi şimdi bu bölümün bossuna dikkat
Alıntıları Göster
şu sinyal verici cihzada bakayım nerdeymiş ( bu bölüme oğlum başladı oyunun başını göremedim )
-
Aksiyon müthişmiş,quote:
arada bir ıslık sesi geliyor, bende diyorum, neden ıslık sesi geliyor ,
şu sinyal verici cihzada bakayım nerdeymiş ( bu bölüme oğlum başladı oyunun başını göremedim )
Alıntıları Göster -
Bu arada bir 'easter egg' vereyim ben o bölümle ilgili. Siz adamı takip ederken bölüm sonunda çıkan adam(!) da sizi takip ediyor. Köşelerde durup yüzünüzü arkaya çevrimeden kamerayı çevrirseniz görürsünüz. Köşeden kafasını uzatıp geri çekiliyor...quote:
Aksiyon müthişmiş,
Alıntıları Göster
-
motor sahnesi oldukça aksiyon doluquote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
Bu arada bir 'easter egg' vereyim ben o bölümle ilgili. Siz adamı takip ederken bölüm sonunda çıkan adam(!) da sizi takip ediyor. Köşelerde durup yüzünüzü arkaya çevrimeden kamerayı çevrirseniz görürsünüz. Köşeden kafasını uzatıp geri çekiliyor...
Alıntıları Göster
-
Ne oyundu yav, ihtiyarı kısada olsa genç görmek güzeldi.quote:
motor sahnesi oldukça aksiyon dolu
Alıntıları Göster -
Bu tür yapımların kalitesini gördükten sonra kalitesiz oyunlar insanı ps3 ten soğutuyor,quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Ne oyundu yav, ihtiyarı kısada olsa genç görmek güzeldi.
Alıntıları Göster -
Zaten tavsiyen bu kalitede oyunları en son oynayın çünkü diğer oyunlardan bir zevk almıyor insanquote:
Bu tür yapımların kalitesini gördükten sonra kalitesiz oyunlar insanı ps3 ten soğutuyor,
Alıntıları Göster -
3. bölümün sonu film tadında, yaşlı kadının yaralandıktan sonra agladığı bir şey var,quote:
Orijinalden alıntı: ZelHaS
Zaten tavsiyen bu kalitede oyunları en son oynayın çünkü diğer oyunlardan bir zevk almıyor insan
Alıntıları Göster
( daha önce minibüsle kaçırıyorlar, yaşıyan iskelet gibi ) daha sonra onu yakıyorlar o konuda bilgisi olan var mı, o nedir,
ingilizce olmayınca zor oluyor, birgün İnşallah türkçede alt yazı koyarlar
-
hocam yazdıklarından anladığım kadarıyla serinin önceki oyunlarını oynamamışsın hikayeyi anlamaman doğaldırquote:
3. bölümün sonu film tadında, yaşlı kadının yaralandıktan sonra agladığı bir şey var,
( daha önce minibüsle kaçırıyorlar, yaşıyan iskelet gibi ) daha sonra onu yakıyorlar o konuda bilgisi olan var mı, o nedir,
Alıntıları Göster
tavsiyem netten önceki oyunların özetini okuman forumdada böyle bir konu vardı
-
ok teşekkürler, seri hakkında hiç bir bilgim yok, okuyacamquote:
Orijinalden alıntı: dreadm00re
hocam yazdıklarından anladığım kadarıyla serinin önceki oyunlarını oynamamışsın hikayeyi anlamaman doğaldır
tavsiyem netten önceki oyunların özetini okuman forumdada böyle bir konu vardı
Alıntıları Göster -
motorlu sahne müthişti ordaquote:
ok teşekkürler, seri hakkında hiç bir bilgim yok, okuyacam
Alıntıları Göster -
quote:
3. bölümün sonu film tadında, yaşlı kadının yaralandıktan sonra agladığı bir şey var,
dostum sen lost dizisine son sezon başlamış gibisin bir şey anlamamana çok doğal çünkü senaryo karışıktır dallas ı aratmaz -
vala ne diyeyim 4. bölümün başında bir oyun çıktı, atari gibi , Ordan tahmin ettiğim kadarıyla yaşlı kurt gençken buraya daha önce yine gelmiş,quote:
Orijinalden alıntı: gamer-xquote:
dostum sen lost dizisine son sezon başlamış gibisin bir şey anlamamana çok doğal çünkü senaryo karışıktır dallas ı aratmaz
Alıntıları Göster
İngilizce olmayınca baya zor oluyor,
-
.quote:
vala ne diyeyim 4. bölümün başında bir oyun çıktı, atari gibi , Ordan tahmin ettiğim kadarıyla yaşlı kurt gençken buraya daha önce yine gelmiş,
İngilizce olmayınca baya zor oluyor,
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbfatih -- 11 Ağustos 2011; 1:55:28 > -
ne ruh daraltıcı bölümdü yaquote:
.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X