ya şu ana konu yazısının yanına konuyu açan kimse kalan gün sayısınıda yazarsa sevinirim gta4 deki gibi sonuçta 20 günden az kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: hknf8
ya şu ana konu yazısının yanına konuyu açan kimse kalan gün sayısınıda yazarsa sevinirim gta4 deki gibi sonuçta 20 günden az kaldı
18 gün var şu anda. Birazdan 17 olacak . Valla Preorder etmem lazım en geç 13-14 gün kala.
arkadaslar bana gelicek mgs4 110ytl almak isteyen olursa PM atabilir ayrıca special edition versionuda gelicek ama sınırlı sayıda onuda 220ytl satıyorum. hemen yuh 220ytl demeyin special edition versiyonuyla neler geldini arastırın sonra ne diyorsanız deyin bu fiyata zor bulursunuz bile. benim cok satıslarım oldu beni baya arkdas bilir en ufak kusku olmasın GG den verebilrim isterseniz simdiden pre order yapmak isteyenler Pm atabilir. cıktı gün kapışılacak ve en çok satan olmaya kesin gözüyle bakıyorum dünyada ki olucak..
quote:
Orjinalden alıntı: metall82
arkadaslar bana gelicek mgs4 110ytl almak isteyen olursa PM atabilir ayrıca special edition versionuda gelicek ama sınırlı sayıda onuda 220ytl satıyorum. hemen yuh 220ytl demeyin special edition versiyonuyla neler geldini arastırın sonra ne diyorsanız deyin bu fiyata zor bulursunuz bile. benim cok satıslarım oldu beni baya arkdas bilir en ufak kusku olmasın GG den verebilrim isterseniz simdiden pre order yapmak isteyenler Pm atabilir. cıktı gün kapışılacak ve en çok satan olmaya kesin gözüyle bakıyorum dünyada ki olucak..
220 YTL'de içeriği ne ? Yani Play.co.uk'nin sattığı içinden Snake figürü çıkan mı yoksa GameStop'un sattığı içinden Soundtrack Artbook vs çıkan versiyon mu ? Gerçi Play.co.uk figürlü Special Edition'ı Türkiye'ye göndermiyor. Ancak yine de fiyat biraz fazla.
quote:
limited edition dostum special yanlış yazmışım. ntsc/u amerikadan gelio
icerigi bunlar
Metal Gear Solid 4 (Full Game ) Metal Gear Online (Starter Pack) Collectible Packaging with Exclusive Artwork by Yoji Shinkawa Blu-ray Disc featuring two "Making of" documentaries The Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots IMPORT Soundtrack CD Collectible tin case
quote:
limited edition dostum special yanlış yazmışım. ntsc/u amerikadan gelio
icerigi bunlar
Metal Gear Solid 4 (Full Game ) Metal Gear Online (Starter Pack) Collectible Packaging with Exclusive Artwork by Yoji Shinkawa Blu-ray Disc featuring two "Making of" documentaries The Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots IMPORT Soundtrack CD Collectible tin case
NTSC-U olduğundan dolayı içinden çıkan Making Of DVD'si ve ekstra Blu-Ray'i Pal ve NTSC-J olanlar izleyemeyecek. Tek kötü yanı bu yoksa mutlaka alınması gereken bir paket.
Dip not: Bu paket yalnız ve yalnızca GameStop'a özel ve Türkiye'ye geliş fiyatı kargo dahil 154 dolara geliyor. Eğer ki bu ekstralar için delirenler varsa ve NTSC-U konsola sahiplerse böyle bir fiyata alabilirler GameStop'dan.
Ben bu limited i alabilirdim ama benim makina NTSC-J/Asia ,yani bonus blu-ray disc çalışmaz ,yoksa hayatta kaçırmazdım...KEŞKE ÇALIŞSAYDI
arkadaşım bende 30 tane bluray film var hepside abc kodlu yani tüm makinalarda çalışıyor. oyunda region free olduguna göre dünya çapında satılcak oyunun bluray bonusunu tutup sedece a kodlu yaparlarsa ayıp ki son çıkan tüm blu-ray filmler hep abc cıkıyor artık.. ayrıca makinası pal olanlar için sıkıntı olur bu olay ama bilmiyoruz içindeki blu-ray bonusu disc ne acaba? A mı yoksa ABC mi
AH bir bilsem KEŞKEEE ,şöle yapabiliriz istersen sanada uyarsa ,eğerki içinden çıkan blu-ray bonus disc ABC kodlu yani J makinalardada çalışırsa bana birini rezerve edebilirsin,KESİN alırım dediğim gibi olursa
kendime aldımı açıcam ben bakarım umarım abc di cünki benim makinada PAL
quote:
Valla bende alabilirim (kesin bir şey demiyeyim de şimdi). Çünkü 100 Euro'dan fazla olduğundan gümrükte takılma riski çok fazla. Bir de gümrükteki tomruklar (aka gümrük görevlisi) kutuyu açıp içeriğinden birşeyler yürütürlerse uğraşamam gider dalarım yıkarım orayı . Oyun eline ayın 12'sinde geçecekse alabilirim büyük ihtimalle. Ancak daha geç geçecekse normal versiyonu almak zorunda kalırım çünkü diğer siteler oyun ayın 12'sinde elimizde olacak şekilde gönderiyorlar. Malum oyun adamların ellerinde şu anda. Yalnızca 12 Haziran'ı (ya da yakın bir tarihi) bekliyorlar dağıtıma başlamak için...
Doğum günümde oynayabilir miyim ? (16 Haziran)
quote:
Hoca PM attım ,galiba gelen kutun dolu
Splinter Cell gibi bir oyun varken neden MGS oynarsınız anlamam Xbox cular çok şanslı Splinter Cell gibi oyunu oldukları için
quote:
Orjinalden alıntı: MHos
Splinter Cell gibi bir oyun varken neden MGS oynarsınız anlamam Xbox cular çok şanslı Splinter Cell gibi oyunu oldukları için
Lütfen gidermisin şurdan yanlış birşey söylemeden. Arkadaşım SC sevmiyoruz ki oynamıyoruz bu kadar basit. MGS'yi sırf konusu için bile oynayabilirim mesela ben ancak SC'de hiç MGS vari sinematik anlatım göremedim ben. Seslendirmeler mesela (en son chaos theory i oynadım) hiç oturmamış gibi geliyordu bana. İki oyunun türleri bile farklı zaten. Splinter Cell klasik Stealth Action iken Metal Gear Solid Tactical Espionage Action. Yani kendi türünü yaratmış bir oyun. O yüzden buraya gelip de siz niye MGS oynuyorsunuz bizler çok şanslıyız falan tarzında saçma sapan konuşup ortalığı karıştırmayın. İsteyen gider istediğini oynar.
PM cvp yazdim dostum
quote:
Orjinalden alıntı: sinan04
quote:
Hoca PM attım ,galiba gelen kutun dolu
dostum cıktıktan 3-5gün icinde elimde olur biraz sabredersen benden alabilirsin ben cıktıgı gün GG koyacagim isteyene pesin fiyatına taksitte yaparım. limited edition istersen o istersende normal version. bende heyecanlanıyorum zaman gectikce saglam olsun gec olsun napalım. zaten en fazla bir gün önceden yollayabilirler cıktıgı gün elnde olması zor cünki 3-5günden önce kargo gelmez türkiyeye yani haziran 6-7 gibi yollamaları lazım oda zor bence.
quote:
Orjinalden alıntı: Blacktric
quote:
Valla bende alabilirim (kesin bir şey demiyeyim de şimdi). Çünkü 100 Euro'dan fazla olduğundan gümrükte takılma riski çok fazla. Bir de gümrükteki tomruklar (aka gümrük görevlisi) kutuyu açıp içeriğinden birşeyler yürütürlerse uğraşamam gider dalarım yıkarım orayı . Oyun eline ayın 12'sinde geçecekse alabilirim büyük ihtimalle. Ancak daha geç geçecekse normal versiyonu almak zorunda kalırım çünkü diğer siteler oyun ayın 12'sinde elimizde olacak şekilde gönderiyorlar. Malum oyun adamların ellerinde şu anda. Yalnızca 12 Haziran'ı (ya da yakın bir tarihi) bekliyorlar dağıtıma başlamak için...
quote:
Orjinalden alıntı: Blacktric
quote:
Lütfen gidermisin şurdan yanlış birşey söylemeden. Arkadaşım SC sevmiyoruz ki oynamıyoruz bu kadar basit. MGS'yi sırf konusu için bile oynayabilirim mesela ben ancak SC'de hiç MGS vari sinematik anlatım göremedim ben. Seslendirmeler mesela (en son chaos theory i oynadım) hiç oturmamış gibi geliyordu bana. İki oyunun türleri bile farklı zaten. Splinter Cell klasik Stealth Action iken Metal Gear Solid Tactical Espionage Action. Yani kendi türünü yaratmış bir oyun. O yüzden buraya gelip de siz niye MGS oynuyorsunuz bizler çok şanslıyız falan tarzında saçma sapan konuşup ortalığı karıştırmayın. İsteyen gider istediğini oynar.
bu arkadaşın 2. sayfada yazdığı mesajla bu mesaj arasında çelişki var.. kinaye mi yapmış acaba.. ??
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: gt_one
Beyler hiç mgs oynamadım ve görüyorumki belkide ps nin en çok sevilen oyunu. Bu oyun hakkında biraz bilgi verirmisiniz. Türü nedir, hangi oyunlara benzetebilirsiniz (bu sorunun cevabını tahmin edebiliyorum, ' o hiçbir oyuna benzemez!'). Savaş ağırlıklımı, bulmacalar varmı, vs...
pata küte oynanmayan gizlenme ile alakalı bir oyundur kamera açısı senin gizlenmene odaklı olarak ayarlıdır gizlenme ve öldürmeme ile yüksek derece verir oyun sonunda ama tarzı sana kalmış istersen gizlen ve öldür yada gizlenme yada öldürme kaç yada gizlenme öldür vs.
ama en makbulu gizlen ve öldürmedir
Stealth Action türünde eşi benzeri olmayan oyun dünyasının en iyi ama en iyi oyunlarından biridir
quote:
Biz bir aile babasından, zevksiz espriler yapan bir kelden, ne tam bir ajan ne tam bir askerden, ne idüğü belirsiz bir senaryodan ziyade;
Yanlız bir adamla, yeri gelmediği sürece espri yapmayan, yapıncada karnımıza ağrılar sokan, "saçı olan", tam bir asker ile mükemmel, filmlere taş çıkartacak kadar iyi ve komplike bir senaryo ile oynamayı tercih ederiz Metal Gear hayranları olarak.
Daha iyisi varken neden daha kötüsüyle yetinelim ki? =) Zaten bunu sende tasdiklemişsin başlıktaki önceki mesajlarınla, kendi kendini neden yalanlıyorsun ki üstadım?
quote:
pata küte oynanmayan gizlenme ile alakalı bir oyundur kamera açısı senin gizlenmene odaklı olarak ayarlıdır gizlenme ve öldürmeme ile yüksek derece verir oyun sonunda ama tarzı sana kalmış istersen gizlen ve öldür yada gizlenme yada öldürme kaç yada gizlenme öldür vs.
ama en makbulu gizlen ve öldürmedir
Stealth Action türünde eşi benzeri olmayan oyun dünyasının en iyi ama en iyi oyunlarından biridir