Şimdi Ara

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.968
Cevap
3
Favori
99.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MHos

Splinter Cell gibi bir oyun varken neden MGS oynarsınız anlamam
    Xbox cular çok şanslı Splinter Cell gibi oyunu oldukları için

tınn tııın tııııınnnnnn
  • Orjinalden alıntı: by C.

Orjinalden alıntı: Blacktric

Lütfen gidermisin şurdan yanlış birşey söylemeden. Arkadaşım SC sevmiyoruz ki oynamıyoruz bu kadar basit. MGS'yi sırf konusu için bile oynayabilirim mesela ben ancak SC'de hiç MGS vari sinematik anlatım göremedim ben. Seslendirmeler mesela (en son chaos theory i oynadım) hiç oturmamış gibi geliyordu bana. İki oyunun türleri bile farklı zaten. Splinter Cell klasik Stealth Action iken Metal Gear Solid Tactical Espionage Action. Yani kendi türünü yaratmış bir oyun. O yüzden buraya gelip de siz niye MGS oynuyorsunuz bizler çok şanslıyız falan tarzında saçma sapan konuşup ortalığı karıştırmayın. İsteyen gider istediğini oynar.

bu arkadaşın 2. sayfada yazdığı mesajla bu mesaj arasında çelişki var.. kinaye mi yapmış acaba.. ??

Tebrik ederim seni
    Splinter Cell gibi hantal bir oyunu neden MGS ile karşılaştırayım
    Bunu yapmak için deli olmak gerek
    :)
    Adamlar çatlıyor resmen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 27 Mayıs 2008; 18:28:30 >

• Arkadaşlar Sendit.com oyunu (normal versiyon) 9 Haziran gibi göndermeyi planlıyormuş. Büyük ihtimalle ordan alacağım. İlgilenenlere duyurulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 27 Mayıs 2008; 19:05:45 >
  • quote:

* PlayStation Official Magazine (UK): 10/10
    * PlayStation Official Magazine (US): 10/10
    * PlayStation Official Magazine (Italy): 10/10
    * PlayStation Official Magazine (Dutch): 9.6/10
    * LEVEL (Sweden): 10/10
    * Joypad (France): 19/20
    * Jeuxvideo Magazine (France): 18/20
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

quote:

* PlayStation Official Magazine (UK): 10/10
    * PlayStation Official Magazine (US): 10/10
    * PlayStation Official Magazine (Italy): 10/10
    * PlayStation Official Magazine (Dutch): 9.6/10
    * LEVEL (Sweden): 10/10
    * Joypad (France): 19/20
    * Jeuxvideo Magazine (France): 18/20

Dünya çapındaki puanlar bunlar değil mi? Yine de az geldi bana ya. GTA IV gibi kısacık bir oyun bile %60-70 100 puan aldıysa dünyadaki incelemelerden MGS için bu rakam bayağı az. OPSM'ler 10 vermiş (Alman hariç) Bir de Level vermiş diğerleri hep tam puandan düşük. İlginç.
  • quote:

Okurken çok gıcık oldum az kalsın çok pis küfür edecktim, tövbe estafurullah
  • Sakin olun arkadaşlar değmez, onunda kendi fikridir, saygımız var. Biz kendi işimize bakalım tüm dünyada gelmiş geçmiş yapılan en güzel oyunun çıkmasına 15 günden az bi zaman kaldı, bu efsanenin finalinin tadını tam olark çıkartmak için serinin birinci oyunundan itibaren tekrar tekrar oynayıp yine bitireceğim bıkmadan usanmadan, Hideo Kojimadan ricam keşke günümüz grafikleri ile MGS serisini en azından PS1 deki MGS Solid Snake serisini tekrar ele alsa da seriyi güncel grafiklerle doya doya oynasak, senaryo yazmıycak sadece grafikleri alıp güncelleyecek ne güzel olurdu en sevdiğim serinin 3D ilk oyunu olan MGS SOLID SNAKE
  • GamePro oyunu oynamış, MGS4'ün tüm zamanlardaki en iyi oyunlardan biri olduğunu söyleyerek büyük bir lafta etmiş.
    5/5

Link;

http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=413419

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 28 Mayıs 2008; 14:30:53 >

• Laf büyük değil zaten TÜM ZAMANLARIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNU METAL GEAR
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Jago

Sakin olun arkadaşlar değmez, onunda kendi fikridir, saygımız var. Biz kendi işimize bakalım tüm dünyada gelmiş geçmiş yapılan en güzel oyunun çıkmasına 15 günden az bi zaman kaldı, bu efsanenin finalinin tadını tam olark çıkartmak için serinin birinci oyunundan itibaren tekrar tekrar oynayıp yine bitireceğim bıkmadan usanmadan, Hideo Kojimadan ricam keşke günümüz grafikleri ile MGS serisini en azından PS1 deki MGS Solid Snake serisini tekrar ele alsa da seriyi güncel grafiklerle doya doya oynasak, senaryo yazmıycak sadece grafikleri alıp güncelleyecek ne güzel olurdu en sevdiğim serinin 3D ilk oyunu olan MGS SOLID SNAKE

Yok dostum tabiki her fikre saygı duyarım ama adamın kurduğu cüm le çok gıcık, karşıdaki insanı tahrik etmeye çalışan, iğrenç bir cümle. Sanki 12 yaşındaki bir çocuk dur şu abilerimi bi gıcık edeyim diyerek yazmış sanki.

Ben bile ne zamandır konsol bölümüne girmiyorum sadece bu oyun hakkındaki görüşleri okumak için girdim 1. sayfadan buyana keyifle okudum som saufada ta taa aptalca yazılmış bi mesaj.

Yok adam sanki splinter cell hiç oynanamamışız gibi ve splinter cell i kötülemişiz gibi düşünerek cahilce yazmış. Oysa bu oyunu severek ps2 de, xbox1 de son vesiyonuda x360 da oynayarak bitirdik, çok beğendik, sevdik, güzel bir oyun ve oynanması gereken bir oyun ama...

MGS ile bu oyunu karşılaştırmak için insanın kafasında zoru olması lazım, splibnter cell in sam i ile gidip georgiada basit bi hikaye ile stealth adventure yaşarken, MGS ile inanılmaz bir senaryo, CGI filmlerle ile deli bir stealh action yaşıyoruz.

Ben ps3 ümü yeğenmim ölünce camdan atmıştım şimdi sırf bu oyun için tekrar alacağım. MGS4 ya bu, sözün bittiği yer.

• yav arkadaşlar.. adam 360'cılara gönderme yaparak kinaye konuşmuş... 2. sayfadaki mesajına, burdaki 2. mesajına baksanıza. yaılan mesajları okumuyormusunuz.. keşke bir smily falan koysaymış..
  • Evet MHos bilerek öyle bir mesaj atmıştır. Sakin biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: lincoln10ever

quote:

quote:

Sakin olun arkadaşlar değmez, onunda kendi fikridir, saygımız var. Biz kendi işimize bakalım tüm dünyada gelmiş geçmiş yapılan en güzel oyunun çıkmasına 15 günden az bi zaman kaldı, bu efsanenin finalinin tadını tam olark çıkartmak için serinin birinci oyunundan itibaren tekrar tekrar oynayıp yine bitireceğim bıkmadan usanmadan, Hideo Kojimadan ricam keşke günümüz grafikleri ile MGS serisini en azından PS1 deki MGS Solid Snake serisini tekrar ele alsa da seriyi güncel grafiklerle doya doya oynasak, senaryo yazmıycak sadece grafikleri alıp güncelleyecek ne güzel olurdu en sevdiğim serinin 3D ilk oyunu olan MGS SOLID SNAKE

Yok dostum tabiki her fikre saygı duyarım ama adamın kurduğu cüm le çok gıcık, karşıdaki insanı tahrik etmeye çalışan, iğrenç bir cümle. Sanki 12 yaşındaki bir çocuk dur şu abilerimi bi gıcık edeyim diyerek yazmış sanki.

Ben bile ne zamandır konsol bölümüne girmiyorum sadece bu oyun hakkındaki görüşleri okumak için girdim 1. sayfadan buyana keyifle okudum som saufada ta taa aptalca yazılmış bi mesaj.

Yok adam sanki splinter cell hiç oynanamamışız gibi ve splinter cell i kötülemişiz gibi düşünerek cahilce yazmış. Oysa bu oyunu severek ps2 de, xbox1 de son vesiyonuda x360 da oynayarak bitirdik, çok beğendik, sevdik, güzel bir oyun ve oynanması gereken bir oyun ama...

MGS ile bu oyunu karşılaştırmak için insanın kafasında zoru olması lazım, splibnter cell in sam i ile gidip georgiada basit bi hikaye ile stealth adventure yaşarken, MGS ile inanılmaz bir senaryo, CGI filmlerle ile deli bir stealh action yaşıyoruz.

Ben ps3 ümü yeğenmim ölünce camdan atmıştım şimdi sırf bu oyun için tekrar alacağım. MGS4 ya bu, sözün bittiği yer.

Senin yaş kaç ?
    Sanırım ben bu oyunu senin yaşının yarısı kadar yıl oynamışımdır
    yaşın 20 ise 10 yıl oynadığımı düşünerekten bu sonuca varabilirim
    O mesajta dalga geçildiğini neden anlayamadın ? İlla gülücük mü atmam lazım
    Uzatmayalım bu konuyu artık
    Ayrıca usluplara dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 28 Mayıs 2008; 12:49:29 >

• quote:

Laf büyük değil zaten TÜM ZAMANLARIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNU METAL GEAR

O kadarda degil...Uçmayalım
  • Hayır
    Tüm zamanların en iyi oyunları listesinde olmadığı için olabilir..

Baldurs Gate
    Zelda Ocarina of Time
    Half Life
    Fallout
    Metroid Prime

gibi oyunlar daha iyi olduğu içinde olabilir. MGS fanlarının duygusallıklarının pek bir önemi yok bu listelerde..Sizin gönlünüzün en iyi oyunu olabilir ama tüm oyun camiası için öyle olmuyor. 3 oyununuda bitirmiş olaraktan, oynanış açısından pek çok teknik sorunlara ve kısıtlara sahip bir oyun oldugunu söyleyebilirim. Adı stealth dir ama stealth e dair aksiyonları kısıtlıdır

Stealth dedinmi MGS den önce akla Thief gelir mesela..Her türlü MGS den iyidir benim için. Aynı şekilde (bunu kabul edemesekte) Splinter Cell dede gerek ana karakterin hareketleri , gerek çevreyi kullanım vs açısından daha gelişmiştir..
    MGS nin olayı daha çok konu ve ara videolarıdır. Yoksa oyun içinde o kadar başarılı bulmuyorum. MGS4 de pek çok eksikliği gidermişlerdir, lafımız olmaz (360 derece serbest kamera, 1st person kamerada hareket, gölgelerin etkisi vs vs)..Ama önceki bölümlerinde eksikler vardı..O nedenle tüm zamanların en iyi oyunu demek zor
    İyi oyunlardan ama en iyisi dedinmi üstte saydıgım oyunlar var daha önce..

Bir Baldurs Gate, bir KOTOR, bir Zelda yada Metroid Prime..Half Life..vs vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 28 Mayıs 2008; 14:15:54 >

• Metal Gear hakkındaki görüşlerinew katılmıyorum ,diğerleri neysede hoca KOTOR,Metroid Prime NE ALAKA...
  • METAL GEAR SOLID = GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUN serisi
  • Metroid Prime ilk çıktığında incelemelerde 5-10 sene sonranın oyunu, zamanda yolculuk yapıp günümüze gelmiş derlerdi. Oyun türü olarak degil , oyun olarak düşünürsek, Metroid Prime en iyilerdendir. Gerek FPS e getirdiği platform özellikleri, gerek atmosfer, müzikleri ve oynanışı ile dört dörtlüktür..KOTOR u ise anlatmaya gerek görmüyorum

Yani "Tüm zamanların en iyi oyunu" demek abartı olur. Çünkü başka adaylar var. All-time favorites denen listelerde ilk sırada MGS yoktur en basidinden..Oyle özetleyeyim. Çünkü sadece konu ve videolarla olmaz, oyun içi tekniklerde önemlidir.
  • Hmm. Listeye bakıyorum da bir tane PlayStation oyunu yok listeye girebilen. Tüm zamanların en iyi oyunlarından birisi olarak en azından yazılan oyunların arasında da adı geçebilirdi. Yazık. Ayrıca Metal Gear Solid 3'de gayet eğlenceli bir oyundu. Sonuç olarak Sam Fisher gibi abudik gubidik hareketler yapan birisi yerine Snake'i her türlü tercih ederim. Zaten ortama uyum sağlama ve çevreyi kullanma olayına hiç girmiyorum. Ağaçtan sallanma vs her türlü hareket vardı ve gayet yeterliydi. Ancak yine de düşüncelerinize saygı duyuyorum elbette.
  • quote:

Orjinalden alıntı: by C.

METAL GEAR SOLID = GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUN serisi

''Metal Gear Solid = Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biridir'' demek daha doğru ve mantıklı olur bence..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.