Şimdi Ara

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.968
Cevap
3
Favori
99.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu 0,1 puanı neyden kırdılar çok merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

şu 0,1 puanı neyden kırdılar çok merak ettim

Oynanma süresi/tekrarı kısmından 9.5 almış o yüzden ortalama 9.9 gelmiş. Büyük ihtimalle GameSpot'da aynı puanı verecektir (ikisi de CNet'in sonuçta ve GTA IV skorları bile aynı). Ancak hiç takmıyorum. Bana göre GTA IV 10 alacak bir oyun değil (kişisel tercihim alacağı en fazla not 9.6 idi). Ancak Metal Gear Solid 4 benim için 10 üzerinden 10 luk bir oyun. O yüzden puanmış skormuş pek farketmiyor bana. Sırf adam gibi oynamak için dün Atik Elektronik'den 40 GB PlayStation 3 aldım bugün de dayanamayıp BenQ X2200W siparişi verdim. GTA IV bana yalnızca Xbox 360 aldırdı ancak Metal Gear Solid 4 için GTA IV'e harcadığım paranın 3 katını harcadım.

Edit: Review'ün sonunda adam; "Eğer Metal Gear Solid serisinden "herhangi bir oyunu", ya da herhangi bir anı sevdiyseniz, bu oyunda ruh halinizi değiştirebilecek sahneler bulacaksınız. Eğer bütün seriyi sevdiyseniz de bu sahnelerden çok çok fazla bulacaksınız.Bu oyun resmen bir başyapıt. Ancak bunu okuduğunuzu unutun. Gidip oyunu kendiniz oynayın ve öğrenin. Çünkü bu, önceden muhteşem bir oyun olduğunu duyup oynadığınızda, bir kısım insanların abartısı yüzünden kötü gelebilecek türden bir oyun. Bu yüzden bütün bu abartmaları unutun. Bu oyunun inanılmaz, sarsıcı ve başyapıt olduğunu unutun. Sadece oynayın, ve bu hayran edici, kalbinizi paramparça edecek yolculuğun zevkini çıkartın." demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 30 Mayıs 2008; 12:18:02 >

• 9.9 ign veriyorsa.. hem de ps3 oyununa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

9.9 ign veriyorsa.. hem de ps3 oyununa

• MGS4 ilk defa oynayacaklar icin 10 uzerinden 10 olabilir ama seriyi oynamislar icin 10 uzerinde 25-30 seklinde gider bence
  • hha öyle deme ya iyice gaza geliyorum ilk 3 ünü baştan oynayacam
  • metal gear solid in türkçe anlamı nedir bilen varmı?

2) subsitance ne demek?

3) guns of the patritos ne demek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

metal gear solid in türkçe anlamı nedir bilen varmı?

2) subsitance ne demek?

Metal Gear Solid'in bir anlamı yok direk çevirisi dışında. O da saçma sapan birşey olur zaten.

Substance = sonsuz ya da öz veya asıl anlam demek
    Subsistance = az miktarda yiyecek veya para ile hayatta kalmak (MGS 3'ün konsepti)

Bir de ilk Metal Gear Solid ile VR Missions paketini bir arada bulunduran Metal Gear Solid Integral vardı. Ordaki Integral'de matematik terimi olan büyük ihtimalle (bkz Substance'ın ilk anlamı).

Guns Of The Patriots ise eğer ki ekstra bir anlamı yoksa Patriots'ın Silahları demek ki burada bahsi geçen silahlar Solid Snake ve yandaşları oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 30 Mayıs 2008; 16:26:45 >

• Dünyanın en komik sitesi Eurogamer oyuna 8 vermiştir.

Eurogamer'ın önceki sabıkaları
    1- Ninja Gaiden Sigma = 7
    2- Gears of War = 8
    3- Heavenly Sword = 7
    4- Devil May Cry 4 = 7
    5- Ninja Gaiden 2 = 7
  • Eurogamer açıkladı mı yav kaç verdiğini ben göremedim ama;

Playstation Official Magazine UK = 10/10 vermiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

2) subsitance ne demek?

aç sözlüğe bak...

allah allah ne zeki şeysin sanki sözlüğe bakmak aklımdan geçmedi madem sözlüğe bakıp adam gibi bir anlam bulabilirsin söyle bakalım metal gear solid ne demek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Eurogamer açıkladı mı yav kaç verdiğini ben göremedim ama;

Dergi değil site Eurogamer
    http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=143797

• quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Eurogamer açıkladı mı yav kaç verdiğini ben göremedim ama;

Dergi değil site Eurogamer
    http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=143797

Site oldugunu biliyorum hocam naptın

Ben gamer rankings'den bakıyorum, sadece Ps offical magazine dergisi 10 vermiş işte onu demek istedim :D

• quote:

quote:

Dünyanın en komik sitesi Eurogamer oyuna 8 vermiştir.

2- Gears of War = 8
    3- Heavenly Sword = 7
    4- Devil May Cry 4 = 7
    5- Ninja Gaiden 2 = 7

demek bu site iyi para yiyemiyor

Ben o siteye oyun çımadan önce gönderildiğine bile inanmıyorum,adam bi tane orijinal resim koymazmı yaww...
  • quote:

quote:

Dünyanın en komik sitesi Eurogamer oyuna 8 vermiştir.

2- Gears of War = 8
    3- Heavenly Sword = 7
    4- Devil May Cry 4 = 7
    5- Ninja Gaiden 2 = 7

demek bu site iyi para yiyemiyor

Bu adamlar bariz oyundan anlamıyorlar, değiştirsinler bence sitenin adını. EvcilikGamer falan olsun mesela

• IGN UK
    9.9/10
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2) subsitance ne demek?

aç sözlüğe bak...

allah allah ne zeki şeysin sanki sözlüğe bakmak aklımdan geçmedi madem sözlüğe bakıp adam gibi bir anlam bulabilirsin söyle bakalım metal gear solid ne demek ?

sözlükte anlamı bulunmuyorsa özel isimdir.....bu kadarmı zır cahilsin yani burda soruyorsun ´´anlamı nedir´´ diye

sözlükte anlamı yok özel isim olduğunuda anladık ta sorduk bi manası varmı diye hemende atlarsınız zaten

• arkadaşlar lütfen şu mgs garibanına yardım edin (ben oluyorum) bugun mgs almaya gittim 3 yerde de yoktu (halbuki bi adam amerikadan getitirdiği mgs4 ü oynuyordu pek bakmadım havası kaçar diye :D ) yok dedi hiç mgs 4. yerde sadece mgs3: snake eater buldum eve geldim (oyun korsan ne yazikki makinam çipli) taktım start a bastım new game easy filan 3 tane video geliyor son videoda snake paraşütle iniyor cebinden bişey çıkartırken oyunun başlaması için siyah ekran geliyor ki sol üst köşede soru işareti ve daire içinde nokta geliyor bi sorun var galiba 30 dkka dır bekliorum çıldırıcam oynamam lazım ..
  • Metal Gear Solid in anlamını bende merak etmiş ve araştırmıştım. Ancak tam bi cevap bulamadım hatta ingilizce öğretmeni arkadaşlara bile sordum .
    Metal = metal
    Gear = makina parçası , araç
    Solid = katıksız , saf
    ancak bi araya gelince pek mantıklı olmuyo.

BU arada Guns of patriots = vatanseverlerin silahları.

Solid kullanımı : solid gold = saf altın , rock solid = kaya gibi sağlam
  • quote:

arkadaşlar lütfen şu mgs garibanına yardım edin (ben oluyorum) bugun mgs almaya gittim 3 yerde de yoktu (halbuki bi adam amerikadan getitirdiği MGS4 Ü OYNUYORDU pek bakmadım havası kaçar diye :D ) yok dedi hiç mgs 4. yerde sadece mgs3: snake eater buldum eve geldim (oyun korsan ne yazikki makinam çipli) taktım start a bastım new game easy filan 3 tane video geliyor son videoda snake paraşütle iniyor cebinden bişey çıkartırken oyunun başlaması için siyah ekran geliyor ki sol üst köşede soru işareti ve daire içinde nokta geliyor bi sorun var galiba 30 dkka dır bekliorum çıldırıcam oynamam lazım ..

adam mgs 4 mü oynuyordu

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.