Şimdi Ara

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.968
Cevap
3
Favori
99.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

arkadaşlar lütfen şu mgs garibanına yardım edin (ben oluyorum) bugun mgs almaya gittim 3 yerde de yoktu (halbuki bi adam amerikadan getitirdiği mgs4 ü oynuyordu pek bakmadım havası kaçar diye :D ) yok dedi hiç mgs 4. yerde sadece mgs3: snake eater buldum eve geldim

kim ki o ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlaXiD

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

arkadaşlar lütfen şu mgs garibanına yardım edin (ben oluyorum) bugun mgs almaya gittim 3 yerde de yoktu (halbuki bi adam amerikadan getitirdiği mgs4 ü oynuyordu pek bakmadım havası kaçar diye :D ) yok dedi hiç mgs 4. yerde sadece mgs3: snake eater buldum eve geldim

kim ki o ya

benmde garibime gitti abi dedim tr ye geldimi yok dedi yurt dışından arkadaş getirdi dedi adamı görseniz gözler kan çanağı :D dükkanın vitrininde de lcd tv var böylece herkese spoiler dağıtıyor :D:D

• Yok daha neler? Online Beta oynuyodur diycem ama kapanmisti son gordugumde.

MGS4 olduguna emin misin? 12 Haziran'da cikacak oyun benim sordugum soruya bak, tabi ki degilsin..
  • allah allah yani mgs4 tü gametrailers ta gameplay ını izledim zaten play-asia dada satılıyor artık demomudur ne hikmetse öyleydi tek gördüğüm şeyi söylüyorum :D
  • daha fazla uzatmıyalım mgs4 mü değilmi olayını isterseniz sorumun cevabı yokmu ?
    quote:

arkadaşlar lütfen şu mgs garibanına yardım edin (ben oluyorum) bugun mgs almaya gittim 3 yerde de yoktu yok dedi hiç mgs... 4. yerde sadece mgs3: snake eater buldum eve geldim (oyun korsan ne yazikki makinam çipli) taktım start a bastım new game easy filan 3 tane video geliyor son videoda snake paraşütle iniyor cebinden bişey çıkartırken oyunun başlaması için siyah ekran geliyor ki sol üst köşede soru işareti ve daire içinde nokta geliyor bi sorun var galiba 30 dkka dır bekliorum çıldırıcam oynamam lazım ..
  • Oyunun OST'si mükemmel ,Nobuko Toda ve Harry Gregson-Williams iii iş çıkarmışlar.Şimdi sıra artık oyunda....
  • ChnGT/GTS,

O sorun DVD okunamadigi zaman cikar bildigim kadariyla, ben oyun esnasinda dvd yi cikarttigimda ayni seyle karsilasiyodum..
  • "PHANTAMAX 35 OLDU YAZIYORUM.....AVATARDAKİ KİMMMMM????"
  • cancanax konuyla ne alakası var bak hem 35 olmuş demekki bilmiyor yada söylemek istemiyor

fallen_angel17 ,

teşekkürler ama videolar bittikten sonra ve önce ekran aşağından yukarıya geliyor benim ps2 im PAL ama oyunun cd sinde ntsc-u/c yazıyor yani bölge kodu ile ilgili yrn gidip değiştircem bir tane bakmadğım yer vardı orda büyük ihtimal vardır hepsi hadi bakalım bolşans bana:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan04

Oyunun OST'si mükemmel ,Nobuko Toda ve Harry Gregson-Williams iii iş çıkarmışlar.Şimdi sıra artık oyunda....

Harry Gregson - Williams, bi insan bi oyundan baska ne isteyebilir ki? Ozellikle MGS3'de asmisti muzikler bakalim 4'de neler
    olacak, Nirvana'ya ulasiriz suphesiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

Oyunun OST'si mükemmel ,Nobuko Toda ve Harry Gregson-Williams iii iş çıkarmışlar.Şimdi sıra artık oyunda....

Harry Gregson - Williams, bi insan bi oyundan baska ne isteyebilir ki? Ozellikle MGS3'de asmisti muzikler bakalim 4'de neler
    olacak, Nirvana'ya ulasiriz suphesiz

Yalnız çok çok ilginç bir olay var Williams hakkında. Adamın müzikleri birbirine benziyor sanırım. Mesela Kingdom Of Heaven'ın müziklerini yapan da Harry. Ayrıca Call Of Duty 4: Modern Warfare'in kini de Harry yaptı. Ancak kullanılan müzik aletleri ve tonlar (Call Of Duty 4'deki ilk görevden sonraki Al Fulani'yi yönettiğimiz ve sonunda idam edildiğimiz görev) neredeyse Kingdom Of Heaven'daki ile aynı. Bilmiyorum belki de müzik aletinin bir etkisi falan vardır ama ilk gördüğümde daha müzikleri yapanı tanımadığım halde aha bu Harry değil mi yahu demiştim ...

• MGS4 preorder yapayım diyorum. Asia versiyon(İngilizce) mi yoksa Amerika versiyonu mu tercih etmeliyim? Aralarında $5'lık bir fark var. Tronixweb'de preorder yok sanırım o yüzden play-asia'dan alayım diyorum.
  • En iyi oyun bence görecelidir.Bir coguna göre god of war serisi en iyi oyundur ps2 de.Ama ben en cok resident evil 4 seviyorum.bence tartısmak biraz mantıksız.ama en iyi oyunlardan biri mi?evet en iyi oyunlardan biri
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

MGS4 preorder yapayım diyorum. Asia versiyon(İngilizce) mi yoksa Amerika versiyonu mu tercih etmeliyim? Aralarında $5'lık bir fark var. Tronixweb'de preorder yok sanırım o yüzden play-asia'dan alayım diyorum.

Sorması ayıp normal mi yoksa limited edition mu sipariş edeceksin?
  • sonunda mgs3 aldım ama sneak eater 2 dvd li 2.dvd de online mod mg1 mg2 solid snake var bundan önceki oyunları bulamadım ama biraz mgs3 oynıyım internetten indiricem mgs3 harika bi oyun grafikler bazı yeni nesil oyunlardan iyi bile diyebilirim mesela cod4 te sürünürken otlar dimdik mgs de hareket ediyor .. bide ingilizcem olsa (yaş 13 o yüzden :D ) tam zevkine varıcam ama
  • Hadi artık gelsin, off.
  • quote:

quote:

MGS4 preorder yapayım diyorum. Asia versiyon(İngilizce) mi yoksa Amerika versiyonu mu tercih etmeliyim? Aralarında $5'lık bir fark var. Tronixweb'de preorder yok sanırım o yüzden play-asia'dan alayım diyorum.

Valla Limited Edition almam heralde. Normali işimi görür
  • quote:

quote:

quote:

Valla Limited Edition almam heralde. Normali işimi görür

ooooooo sende ps3 mü vardı :)

• Olmamı
  • Hımmm enteresan...

Game Trailers - Bonus Round'da ilginç işler dönüyor şu sıralar. Konuklar ilginç olduğu kadar tartışılan konularda ilginç...

N’Gai Croal (Newsweek Teknoloji editörü), David Hayter (Hepimiz yakından tanıyoruz =) ve Rob Smith (PS Magazine editörü) 'in katılımıyla gerçekleşen Bonus Round'un ikinci bölümüde yayınlandı. İkinci bölümde işler biraz daha renklendi =). N'Gai, oyunun CoD4 gibi bir satış patlaması yapmayacağından fakat PS3 satışlarını hayli arttıracağından bahsediyor. David Hayter'ın ağzından gerçekten Snake'in ölüp ölmeyeceğine dair laf almaya çalışan sunucuyu sürekli ters köşeye yatırmasıda takdire şayan =).

Bölümün en ilginç kısmına gelelim...

Oyunda IPOD'umuz olacak şöyleki;

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.