Şimdi Ara

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.968
Cevap
3
Favori
99.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marka da belli apple :D

Apple şirketi parayı verdi galiba kojimaya :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Ne işe yarayacak acaba :)

Bence;

-Militanlarla Snake arasındaki diyalog-

Milit1: Bu kaça ağabey

Snake: ooo o mu o pahalı

Milit1: Kaça ya sen onu söyle

Snake: Amerikadan yeni geldim malum, kaç senedir bu işi hayrına yapıyoruz, kar edelim biraz zaten son görev dedim, üşenmedim IPOD getirdim oralardan. Tanesi200 dolar, hem antika değeride var.

Milit1: Len da get çinden aynısını 30 dolara aldım geçen gün.

Snake: Ama bu orjinal. Dreben'e rahat 500 e okutursun.

Milit1: Ha tamam o zaman, ver iki tane, evde çocuğada götürürüm...

Milit2: PSP varmı hacım oralarda, bir bakıver.

"L1 e basar" Bakıyorum...

Snake: Hacım yok vallahi yahu, ölmez sağ kalırsam getirecem bidahaki oyuna bak söz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnn2 -- 2 Haziran 2008; 4:59:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ysnn2

Hımmm enteresan...

Game Trailers - Bonus Round'da ilginç işler dönüyor şu sıralar. Konuklar ilginç olduğu kadar tartışılan konularda ilginç...

N’Gai Croal (Newsweek Teknoloji editörü), David Hayter (Hepimiz yakından tanıyoruz =) ve Rob Smith (PS Magazine editörü) 'in katılımıyla gerçekleşen Bonus Round'un ikinci bölümüde yayınlandı. İkinci bölümde işler biraz daha renklendi =). N'Gai, oyunun CoD4 gibi bir satış patlaması yapmayacağından fakat PS3 satışlarını hayli arttıracağından bahsediyor. David Hayter'ın ağzından gerçekten Snake'in ölüp ölmeyeceğine dair laf almaya çalışan sunucuyu sürekli ters köşeye yatırmasıda takdire şayan =).

Bölümün en ilginç kısmına gelelim...

Oyunda IPOD'umuz olacak şöyleki;

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu)

Snake ipod un içine müslüm baba atıp öle çatışmalara gircek

• Düz versiyonu kafi gelir bencede, zaten 6 ay sonra kojima Subsistance paket çıkartır %90

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sinan04

quote:

MGS4 preorder yapayım diyorum. Asia versiyon(İngilizce) mi yoksa Amerika versiyonu mu tercih etmeliyim? Aralarında $5'lık bir fark var. Tronixweb'de preorder yok sanırım o yüzden play-asia'dan alayım diyorum.

Sorması ayıp normal mi yoksa limited edition mu sipariş edeceksin?

Valla Limited Edition almam heralde. Normali işimi görür

• quote:

Orjinalden alıntı: ysnn2

Hımmm enteresan...

Game Trailers - Bonus Round'da ilginç işler dönüyor şu sıralar. Konuklar ilginç olduğu kadar tartışılan konularda ilginç...

N’Gai Croal (Newsweek Teknoloji editörü), David Hayter (Hepimiz yakından tanıyoruz =) ve Rob Smith (PS Magazine editörü) 'in katılımıyla gerçekleşen Bonus Round'un ikinci bölümüde yayınlandı. İkinci bölümde işler biraz daha renklendi =). N'Gai, oyunun CoD4 gibi bir satış patlaması yapmayacağından fakat PS3 satışlarını hayli arttıracağından bahsediyor. David Hayter'ın ağzından gerçekten Snake'in ölüp ölmeyeceğine dair laf almaya çalışan sunucuyu sürekli ters köşeye yatırmasıda takdire şayan =).

Bölümün en ilginç kısmına gelelim...

Oyunda IPOD'umuz olacak şöyleki;

MGS4'den önce XMB'ye dönüş gelecek. Sanıyorum bu iPOD ilede PS3'ümüzde yüklü olan müzikleri göreceğiz ve şarkıları istediğimiz gibi değiştirip dinleyeceğiz. Belki liste bile yaparız.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Dünyanın en komik sitesi Eurogamer oyuna 8 vermiştir.

Eurogamer'ın önceki sabıkaları
    1- Ninja Gaiden Sigma = 7
    2- Gears of War = 8
    3- Heavenly Sword = 7
    4- Devil May Cry 4 = 7
    5- Ninja Gaiden 2 = 7

demek bu site iyi para yiyemiyor

Ben o siteye oyun çımadan önce gönderildiğine bile inanmıyorum,adam bi tane orijinal resim koymazmı yaww...

Evet dediğim çıktı galiba arkadaşlar EUROGAMER'a MGS4'ün inceleme versiyonunun verilmediği iddia ediliyor hatta EDGE 'ede..Bak adilerin yaptığına...

• quote:

quote:

quote:

quote:

2- Gears of War = 8
    3- Heavenly Sword = 7
    4- Devil May Cry 4 = 7
    5- Ninja Gaiden 2 = 7

Ben o siteye oyun çımadan önce gönderildiğine bile inanmıyorum,adam bi tane orijinal resim koymazmı yaww...

Evet dediğim çıktı galiba arkadaşlar EUROGAMER'a MGS4'ün inceleme versiyonunun verilmediği iddia ediliyor hatta EDGE 'ede..Bak adilerin yaptığına...

Belkide bu site oyunları 8 üzerinden değerlendiriyordur. MGS4'ün puanu 8/8

• öyle böyle derken son 10 gün.. Oyunu pre-order ederseniz iyi olur. ilk partiyi kaçirmamak gerek. kalmaz veya gecikmeler olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

öyle böyle derken son 10 gün.. Oyunu pre-order ederseniz iyi olur. ilk partiyi kaçirmamak gerek. kalmaz veya gecikmeler olabilir

dün itibarıyla etmiş bulunuyorum. hemde 2 adet... birini de artık satar mıyım yoksa jelatinini açmadan koleksiyon olarak saklar mıyım orası meçhul...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 2 Haziran 2008; 16:37:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadoralive5

pre order nerden ediyonuz ve ne zaman elimize gecer.oyunda o kadar eksi görmeme ragmen karakterlerin cizimi cok tatli olmus özellikle snake ve amerikan askerlerinin vurmaya kıyamam ya

Preorder'ları oyun çıkmadan bir kaç gün önce yolluyorlar (Sendit ayın 9'unda yollayacakmış mesela). Böylece oyun çıkmadan ya da çıkmasına yakın elinde oluyor. Preorder için:

Pal:
    www.sendit.com
    www.gameseek.co.uk
    www.play.co.uk

NTSC-U
    www.gamestop.com
    www.ebgames.com

NTSC-J - Asia Ve NTSC-U
    www.play-asia.com

Edit:
    quote:

eurogamer sitesi 8 vermis ii vermis diğerleri yalaka bence hatalardan bi tanesi hasar alan arabalrin ve atesin yapmacik olmasi.ama diğer firmalarin oyunlarini düsününce bende yalakalık yapacak olursam snake in karizması bile 10 üzerinden 11 i hakkediyor.

Kusura bakma da komik oluyorsun farkında değilsin. Metal Gear Solid 4 gibi bir oyuna 8 verilmesi iyi demek saçmalamaktan başka birşey değildir. Oyunun ortalama notu 9 civarlarında seyrediyor. Senin dediğine bakarsak bütün siteler suçlu ve para yiyorlar o zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 2 Haziran 2008; 18:49:28 >

• @deadoralive5

Oyunu oynadınmıki böyle yorum ypabiliyorsun?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

@deadoralive5

Oyunu oynadınmıki böyle yorum ypabiliyorsun?

video dan sen bi oyunun nasıl olduğunu anlamıyosan sana diyecek lafım yok.

Video izlerken ben Sixaxis'i elimde tutup oyunumu oynuyorum? Adı üstünde video. Oynamadan, canlı canlı görmeden bilemezsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2- Gears of War = 8
    3- Heavenly Sword = 7
    4- Devil May Cry 4 = 7
    5- Ninja Gaiden 2 = 7

Eger gercekten boyle olmussa acaip matrak olur

Ama reklamin da iyisi kotusu olmaz, adamlar adlarini duyurdular

• Famitsu'da 10 çekti (40/40). Ne var ne yoksa 10 vermisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 5 Haziran 2008; 0:20:19 >
  • Metal Gear Solid: Retrospective'in dördüncü bölümüde yayınlandı!

Buyrun;

http://www.gametrailers.com/player/34700.html
  • Galiba incelemelerde bazı sınırlamalar getirmişler. Oyunun 'cut-scene' lerinden bahsettirmiyorlarmış.

EGM 'de inceleme yapmayacaklarını söylemiş bu yüzden.

• MGS 4 ü ayın 17 sinde alacağım çünkü finaller biter bitmez rahat rahat oturup oynamam lazım
  • O zamana kadar burada yazılanları okyup Rahatdurablecekmisin :))) benim p.tesi ilk işim Dubai ye adamları salmak olacak, GİDİN BULUN GETİRİN!! die :)) hehehehe
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.