Şimdi Ara

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.968
Cevap
3
Favori
99.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu adamdan almayı düşünuyorum sonuçta GG den alıyoruz güvenilir site,oyun ayın 15 ine kadar elimde olsun yeterli benim için yalnız tokiyo falan diyorsa demekki oyunun j versiyonunu alacak,e bu durumda oyunda sansür falan olmazmı j versiyonunda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cry of Cyrus

ben bu adamdan almayı düşünuyorum sonuçta GG den alıyoruz güvenilir site,oyun ayın 15 ine kadar elimde olsun yeterli benim için yalnız tokiyo falan diyorsa demekki oyunun j versiyonunu alacak,e bu durumda oyunda sansür falan olmazmı j versiyonunda?

Hiç bir şey belli değil o konu hakkında. Yalnız oyun çıktıktan sonra anlaşılır var mı yok mu. Kimi zaman rating ler bile yanıltıcı olabiliyor (bkz. Resistance) Ayrıca dediğim gibi böyle güvenilirliği zor olan adamlara para vermek yerine sendit veya diğer sitelerden alabilirsiniz zaten ayın 9'unda veya daha erken yolluyor çoğu (sendit 9'unda yollamaya başlayacakmış mail atıp öğrenmiştim).

• playasia 75 ytl
    16 haziranda yola çıkacak türkiyeye gelmesi 1 temmuzu bulur

sendit 105 ytl
    9 haziranda yola çıkarsa 16 haziranda türkiyede olur

acelesi olmayanlar playasiadan alabilirler (benim gibi)

quote:

Orjinalden alıntı: eayder

quote:

Orjinalden alıntı: THX

quote:

oyunu play-asa dan pre order almak mı avantajlı yoksa türkiyeden almakmı?yani hangisi daha erken eline ulaşır ve daha güvenilir olur?

arkadaşım niye oyunu play-asia'dan almak istiyorsun sendit ve gameseek varken ne gerek var hong kongdan oyun getirtmeye

sendit ve play-asia arasında yaklaşık 30 ytl fark var

• açılmamış üzerinden aral damgası vurulmuş bir mgs4 cevahir - mavi bilgisayar vitrininde duruyor :) 12 haziranda satacaklarmış. bende çalarlar onu ordan dedim :P
  • Eğer ki tokyodan geliyosa oyun kesinlikle JAPONCA(NTSC-J)'dır arkadaşlar,sadece NTSC-J/ASİA(Honh Kong,Singapur) versiyonunda İNGİLİZCE dil mevcuttur,ben NTSC-J/Asia versiyon ingilizce limited edition siparişi verdim en geç ayın 13.ne kadar kargo yola çıkçak, bi aksilik olmazsa İNŞALLAH 18'ne kadar elimde olur
    Not:bu dediklerim sadece J bölge içindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duna

açılmamış üzerinden aral damgası vurulmuş bir mgs4 cevahir - mavi bilgisayar vitrininde duruyor :) 12 haziranda satacaklarmış. bende çalarlar onu ordan dedim :P

Ortak olup beraber çalalım paylaşa paylaşa oynarız hem yabancıya da gitmez ...
  • quote:

açılmamış üzerinden aral damgası vurulmuş bir mgs4 cevahir - mavi bilgisayar vitrininde duruyor :) 12 haziranda satacaklarmış. bende çalarlar onu ordan dedim :P

o adamlar olayı aşmış artık

Türkiyenin en küçük ama en büyük oyun satıcısı Mavi Shop
  • quote:

Fiyat ne kadar fiyat?!!
  • aral 190 dedi ama mavi nin sitesi 180 diyor
  • quote:

quote:

Fiyat ne kadar fiyat?!!

179.99 YTL. Standart Aral fiyatı ...
  • Allahım bu ne fiyat ya siz neyapıyorsunuz bu fiyata limited edition alırım ben manyakmıyım 180 ytl

Bu oyun için ps3 aldım bitirince de satacam zaten ama gerçekten bu kadar param yok kimse kusura bakmasın ama bu hırsızlıktan başka bişey değil 70 dolarlık bir oyunu 200 milyona satıyorlar

• gittigidiyordan al o zaman 115ytl'ye getirenler var. daha da ucuza getirenler/satanlar mutlaka olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 9 Haziran 2008; 1:51:50 >
  • Çok seçenek oluştu ama hangisi en hızlı ve en güvenilir yol onu bulmak lazım,mesela atiği de aramak lazım onlarada sanırım 13unde falan gelir ve fiyat ne kadar onu sormak lazım.
  • quote:

Allahım bu ne fiyat ya siz neyapıyorsunuz bu fiyata limited edition alırım ben manyakmıyım 180 ytl

Bu oyun için ps3 aldım bitirince de satacam zaten ama gerçekten bu kadar param yok kimse kusura bakmasın ama bu hırsızlıktan başka bişey değil 70 dolarlık bir oyunu 200 milyona satıyorlar

LE alırsın ama Türkiye'ye aldığın fiyatın %25 daha fazlasına + bir sürü ıvır zıvır paraya sokarsın. LE için tek çare Aral bana göre. Bende oradan LE alacağım zorunluluktan...

• @Blacktric,
    Nasıl gidiyor metal gear retrolara türkçe altyazı yapıyordun tamamlayabildinmi?
  • son 3 gün

konuyu açan arkadaş başlığa kalan günleri yazsın artık niye ilgilenmiyorsun arkadaşım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 9 Haziran 2008; 11:52:55 >
  • o kadar sene beklendi ama bu son günler bitmek bilmiyor. 3 gün sonra hiçbirsey eskisi gibi olmayacak. MGS4 o kadar..
  • Yuh be mavishop 350 liraya solid snake figürü satıyor adamlar neyle kazıklayacağını şaşırmış artık.

http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1587
  • On siparisi verdim bu persembe gidip alicam, darisi sizin basiniza arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.