Şimdi Ara

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.968
Cevap
3
Favori
99.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayirli olsun nereden temin edeeksin, aral ithalat ile mi?
  • Avusturya'da yasiyorum ben, Gamestop'dan onsiparisi verdim. Eee kadar gurbet cekiyoruz bu kadar ayricaligimiz olsun di mi ama? Gerci Tr'de de iyi bi meblayi gozden cikarirsaniz 12 sinde alabilirsiniz sanirim, tam bilmiyorum.
  • arkadaslar 3-5 gün bekelrim diyorsanız 110ytl ben satıyorum GG amak istiyorsanız orada listem var elden alıcaksanız 100ytl verebilrim ayrıca LE versionda var satıyorum elden 200ytl kargoyla tüm türkiyeye yollayabilirim GG dan alırsanız fiyat artar GG LE versionu yarın koyacagım kullanıcı adım buradakiyle aynı metall82 normal sattıgım mgs4 linkim bu http://urun.gittigidiyor.com/METAL-GEAR-SOLID-4-Guns-of-the-Patriots_W0QQidZZ10328925 beni buradaki bircok arkadas tanır PSN metaI hem oynarım hem satıyorum ben de bir mgs4 hastasıyım
    buarada oyunlar NTSC/U free zaten bildiniz gibi.. LE linkhttp://urun.gittigidiyor.com/METAL-GEAR-SOLID-4-LIMITED-EDITION_W0QQidZZ10319361

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metall82 -- 10 Haziran 2008; 14:13:01 >

• Allahım son 48 saat yaaa bekleyemiyorum

48 saat bile sayılmaz amerikayı varsayarsak,48 saat sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak...

MGS 4 okadar...
  • 48 Saat sonra oyun çıkacakta... senin eline hemen geleceği ne malum? :)
  • ama benim elime geçecek ön sparişi vermiştim büyük ihtimalle cumaya kadar elimde olur
  • sabredemiyorum yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duna

48 Saat sonra oyun çıkacakta... senin eline hemen geleceği ne malum? :)

Bı çıksında elime geçene kadar videolarına izleyeyim bari ona bile raziyim
  • Doğru Walla elektriğe %30 zam gelmiş PS3 buzdolabından fazla elektrik tükettiğine (en azından böle iddalar var )göre Elektrik faturaları MGS 4 ile beraber %30 zamlı gelicek

quote:

Orjinalden alıntı: Cry of Cyrus

48 saat bile sayılmaz amerikayı varsayarsak,48 saat sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak...

MGS 4 okadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jago

Doğru Walla elektriğe %30 zam gelmiş PS3 buzdolabından fazla elektrik tükettiğine (en azından böle iddalar var )göre Elektrik faturaları MGS 4 ile beraber %30 zamlı gelicek

quote:

Orjinalden alıntı: Cry of Cyrus

MGS 4 okadar...

ehehe ,bu oyuna buzdolabı da ,elektrik te ,fatura da ,para da helal olsun!!

• mgs için herşeye değer..
  • haydi sevinin bakalım gelio oyunuz
  • Arkadaslar 2 gun kaldi sunun surasinda, gercekten dayanamiyorum. Isin kotu yani 12 Haziranda calismam gerek, ustelik aksam vardiyasinda calisicam. Sabah oyunu alicam ordan ise gidicem, aksam 12 gibi eve gelip oynuycam ancak
  • az kaldı
  • arkadaşlar ürünwww.aralgame.com da ayın 12 sinde çıkıyomuş üstelik form doldurup alanlara saga dvd ve t-shirt vereceklermiş.
    ben alıcam bu dvd ve t-shirt kimsede olmicak oley :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timsah83 -- 10 Haziran 2008; 17:33:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: timsah83

arkadaşlar ürünwww.aralgame.com da ayın 12 sinde çıkıyomuş üstelik form doldurup alanlara saga dvd ve t-shirt vereceklermiş.
    ben alıcam bu dvd ve t-shirt kimsede olmicak oley :)

Evet kesinlikle kaçınılmaz bi fırsat kaçırmayalım sakın !!
  • 24 saat var yaklaşık
  • http://www.gametrailers.com/player/usermovies/227220.html

burda insert disc 2 diyor.Çift katmanlı 50gb bluray değil mi ?
  • galiba ingilizce yok şaka bu video bluray cd gerek yok 2. diyor
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.