Şimdi Ara

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.968
Cevap
3
Favori
99.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • makineyi aldım alalı adam akıllı bi oyun oynayamadım ..90 ytl lik bir oyunu yurt dışından spariş etsek kaça mal olur acep..yemicem içmicem bu oyunu alcam .

sivri snake ha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih20 -- 6 Haziran 2008; 1:43:08 >
  • DİKKAT SPOİLER!..

Arkadaşlar bu resme ne diyeceksiniz,bence burası ZANZİBAR...

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu)

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan04 -- 7 Haziran 2008; 0:21:01 >

• @sinan 04 resim için çok sağol valla çıkış yaklaştıkça iyice kafa karıştıran materyaller ortaya çıkıyor. Bu arada Metal Gear Retrospective'lerin ilk 4 bölümünü ve çıktığında 5. bölümünü Türkçe altyazılı olarak hazırlamayı düşünüyorum ciddi ciddi. Büyük ihtimalle yarın ilk bölüme (Metal Gear, Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear: Snake's Revenge) başlayıp bitirir akşama doğru forumda yayınlarım.

Edit: Bunu yapmaktaki amacım forumda sürekli Metal Gear Evreni ile ilgili sorulan sorulara ve oyunu oynamamış olanların sorularına topluca bir cevap vermek. Böylece direkt Metal Gear Solid 4'den başlamak isteyenler (varsa) fazla uğraşmadan konuyu öğrenmiş olacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 6 Haziran 2008; 23:33:12 >
  • o resmi aylar önce Official PS forumunda görmüstüm galiba. Fake deniyordu. Crysis resmi üstüne Photoshop..
  • slm mgsciler ben yeni katıldım foruma bşi sormak istiorm "http://urun.gittigidiyor.com/METAL-GEAR-SOLID-4-MGS-PLAYSTATION-3-PS3-GTA-PES_W0QQidZZ10251126" bu linkte direk 12snde sizde dio..sizde güvenilir midir?yani oyunu mümkün olan en erken sürede oynamak istiorm 12snden önce getircek yerler bile arıyorum..fikrinizi almak istedim..teşekkürler cevplar için
  • Yukarıdaki resim umarım doğrudur.Ben en çok o tip bölümlerde geçsin istiyorum oyunu.Binalar sıktı.
  • Ign oyunun 2006'daki haliyle son halini karşılaştıran bi video yayınladı. Bu videoda oyundaki flashback sistemi de görülüyor.
    http://ps3.ign.com/dor/objects/714044/metal-gear-solid-4/videos/mgs4_06vs08_060608.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maoam -- 7 Haziran 2008; 15:31:09 >
  • oyunu play-asa dan pre order almak mı avantajlı yoksa türkiyeden almakmı?yani hangisi daha erken eline ulaşır ve daha güvenilir olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

Yukarıdaki resim umarım doğrudur.Ben en çok o tip bölümlerde geçsin istiyorum oyunu.Binalar sıktı.

MGS3 te ormanın FeRiŞTAHI olduk zaten bence ORman SIKTI bEN TAMAMen Bİna OLSUN İsTİyoRUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

Yukarıdaki resim umarım doğrudur.Ben en çok o tip bölümlerde geçsin istiyorum oyunu.Binalar sıktı.

MGS3 te ormanın FeRiŞTAHI olduk zaten bence ORman SIKTI bEN TAMAMen Bİna OLSUN İsTİyoRUM

Arkadaşlar MGS4'te dünyanın çeşitli yerlerinde görevlerimiz olacak diye KOJIMA'nın açıklaması vardı,yani hepimize yeter

• youtube da bol spoiler lı videolar var .. mgs4 gameplay yazınca cıkıyor....
  • galiba bu oyunu alınacklar listesinden çıkaracağım hiçbir oyununu oynamamıştım 1 hafta önce aldım mgs3 snake eater iyi güzel ama sıktı beni 4.bölümde devame demeyecğim mgs4ü almanın bir manası yok benim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cry of Cyrus

oyunu play-asa dan pre order almak mı avantajlı yoksa türkiyeden almakmı?yani hangisi daha erken eline ulaşır ve daha güvenilir olur?

arkadaşım niye oyunu play-asia'dan almak istiyorsun sendit ve gameseek varken ne gerek var hong kongdan oyun getirtmeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: THX

quote:

oyunu play-asa dan pre order almak mı avantajlı yoksa türkiyeden almakmı?yani hangisi daha erken eline ulaşır ve daha güvenilir olur?

arkadaşım niye oyunu play-asia'dan almak istiyorsun sendit ve gameseek varken ne gerek var hong kongdan oyun getirtmeye

Doğru söyluyorsun ben belki daha ucuza gelir diye düşünmütüm

Arkadaşlar GG de bi satıcı güvenilir birisine de benziyor ayın 12 sinde elinizde olur diyor oyun 114 ytl ye satıyor sizce güvenilirmı bi baksanız

http://urun.gittigidiyor.com/METAL-GEAR-SOLID-4-MGS-PLAYSTATION-3-PS3-GTA-PES_W0QQidZZ10251126

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar GG de bi satıcı güvenilir birisine de benziyor ayın 12 sinde elinizde olur diyor oyun 114 ytl ye satıyor sizce güvenilirmı bi baksanız

http://urun.gittigidiyor.com/METAL-GEAR-SOLID-4-MGS-PLAYSTATION-3-PS3-GTA-PES_W0QQidZZ10251126

Preorder'lar ayın 9-10'u civarı yollanmaya başlayacak. O arkadaş yurtdışında değilse ya da büyük marketlerin dükkanında çalışmıyorsa dediği imkansız (şimdi bile yollasa yetişmesi zor zaten yurtdışından).

• quote:

quote:

sendit ve play-asia arasında yaklaşık 30 ytl fark var

• quote:

Orjinalden alıntı: Blacktric

quote:

quote:

quote:

Preorder'lar ayın 9-10'u civarı yollanmaya başlayacak. O arkadaş yurtdışında değilse ya da büyük marketlerin dükkanında çalışmıyorsa dediği imkansız (şimdi bile yollasa yetişmesi zor zaten yurtdışından).

Yani yalan mı söyluyor?

• ben o linkteki satıcıya mesj attm tokyoda adamım var dedi ben ordan almayı düşünüorm..yalan sölicek hali yoktur dimi??
  • Adamın yorunları çok olumlu arkadaşlar içinzi rahat olsun 12sinde diyorsa bi bildiği var demekki bence alın hatta bende almayı düşündüm şimdi...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamiltonyen

ben o linkteki satıcıya mesj attm tokyoda adamım var dedi ben ordan almayı düşünüorm..yalan sölicek hali yoktur dimi??

Tokyo ile ne alakası var ki. Oyunun dünya çapındaki çıkış tarihi aynı. Ayın 12'si ve bu değiştirilemez. Ancak eğer ki bu adamın tanınmış mağzalarda gizlice oyunun çıkış tarihinden önce oyunu stoklardan çalıp satabilecek adamları varsa iş değişir tabii ki bunu en fazla 1-2 oyun için yapabilir. Şu anda dünyada oyunu oynayan 10 larca kişi var. Nedeni de dükkanlarda tanıdıklarının olması. Oyun mağzalara bildiğim kadarıyla Haziran başında geldi ve satışa çıkmak için çıkış tarihini bekliyor. Yani adamın salladığı her yönden belli. Öyle birşey yapabilecek olsa başı çok kolay bir biçimde derde girerdi (Konami ya da stoklarını kullandığı dükkanın sahibi dava açabilir mesela.). O yüzden ille de almak için yanıp tutuşuyorsanız tek çareniz Aral. Bana birşey olmaz dersenizde buyrun deneyin o adamdan almayı. Bu arada oyun Atik Elektronik'e falan çıktığı günden 3-4 gün sonra gelecektir en geç (playasia ya da diğer sitelerden "ÖN SİPARİŞ" ederseniz de spot mağzaların satış tarihine yakın elinizde olacaktır oyun.)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 8 Haziran 2008; 17:09:56 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.