Şimdi Ara

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.968
Cevap
3
Favori
99.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Neuvelle

/>
    />
    />
    />
    />
    />
    />

Bu kadarda olmazki.Kanalizasyon kapagını acabilirsem giricem iceri ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 12 Temmuz 2007; 3:44:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

/>
    />
    />
    />
    />
    />
    />

Bu kadarda olmazki.Kanalizasyon kapagını acabilirsem giricem iceri ama

o arkadaşın 2 gündür yediği yemekler dokunmuş dün gecede bu saaatlerde de bana kustu bölebi sürü

• tam bir mgs hastasıyım mgs 3 e bayıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: beko1234

tam bir mgs hastasıyım mgs 3 e bayıldım

Bide post kasmasan
  • MGS konusunu bilenlere söylüyorum. Son oyunun geçtiği tarih hakkında herkes bir şeyler söylüyordu. Son videoda Naomi (ise tabii) Shadow Moses da yani 9 sene önce Snake'e "nanomachine" enjekte ettiğini söylüyor. Yanlış bilmiyorsam Shadow Moses olayı 2007'de idi. Demek ki oyun 2016 yılında geçiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

MGS serilerini oynadığından emin misin dostum? Çünkü bolca fantastik konu içerir. Genel anlamda sürreal bir oyundur, SC gerçeklik konusunda daha iyidir. O yüzden robotların garip ses çıkarmasını yadırgamamak lazım. Alıştıktan sonra çok karizmatik geliyor aslında, ama neden inek sesi onu bende çözebilmiş değilim :) Yine de oyunda bu ses duyulduğunda sığınacak delik arayan askerlerin heyecan dolu kaçışmalarını izlemek zevkli olacaktır.

Katılıyorum. Metal Gear Solid oyunlarının tümünde gerçekçilik ile olağan dışılık, mizah ile ciddiyet ve hatta karizma ile dumur durumları hep beraber yer almıştır. Bu yüzden çok da fazla kişi tarafından oyananmıyor ama aynı sebepten dolayı MGS; oynayanlar için birinci sıraya yerleşmiş durumda.
    2. oyundan birkaç örnek vereyim:

Metal Gear Ray'lerle ile savaştığımız bölümde Otacon'u arayınca MG Ray'lerin nasıl bu kadar çevik olduklarını, vurulduklarında neden kana benzer bir sıvı çıktığını size mantıklı bir şekilde açıklaması

Snake ile oynadığımız Ray'in fotoğrafını çekme görevinde; Otacon sizden MGRay'in fotoğraflarını bilgisayar aracılığıyla nasıl yollayacağınızı uzun uzun anlatırken Snake2İN "yani kısaca action tuşuna basmam yeter" demesi

Plant bölümünde martıları First Person görüşüyle izlerken martıların suratınıza pislemesi, aynı şekilde o pisliklere basan karakterimizn yere kapaklanması

Başkanın; Raiden'a cinsiyetini sorma yerine bizzat test etmesi...

Bunun gibi yüzlerce ayrıntı şu ana kadar Hideo'dan başka kimse tarafından denenmedi ya da başarılamadı. Tüm bu sebeplerden dolayı MGS4 son oyun olduğu için gerçek MGS severler tarafından sevinçten çok burukluğa sebep olacak.

• 5 dk lık Metal Gear Online Gameplay Videosu

More then 5 minutes of new gameplay taken from the closed beta showing off more of Metal Gear Online on the PS3. Featuring characters, stages, and the same control scheme as found in the upcoming Metal Gear Solid 4, this reloaded MGO experience packs in additional environments, game modes, and team-based multiplayer mayhem to make this the ultimate online companion to MGS4.

http://gameplanets.blogspot.com/2007/08/new-mgo-gameplay-footage.html
  • MGS4 bosslarinda kullanilan motion capture kizlari!! Keske bu halleriyle kalsalardi
    isimleri: Yumi Kikuchi, Scarlett Chorvat, Mieko Rye und Lyndall Jarvis
     Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu)
  • Gercek yüzlerini de görürüz merak etme
  • MGS4'de bu Patriotlar ne olacak acaba, soyle hepsini bi odada sikistirsak, sonra SOCOM'la hepsinin kafasina "tik,tik,tik" super olurdu...
  • Sanırım bu sefer SOCOM'a veda edeceğiz. Hiçbir video'da Socom'u göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

Sanırım bu sefer SOCOM'a veda edeceğiz. Hiçbir video'da Socom'u göremedim.

Hic sanmiyorum Socom olmazsa ben oynamam, ayrica Kojima bunu riske atamaz(yani benim oyunu oynamaktan vazgecmemi:)
  • MGS 4 ten sonra seri bitiyor bence seri bitmemeliydi ancak kojima da kendince snake'in efsane olmasını istiyor haliyle ancak keşke seri devam etse o efsane devam etse....
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

MGS4 bosslarinda kullanilan motion capture kizlari!! Keske bu halleriyle kalsalardi

Güzellermiş ne yazıkki oyunda görmeyeceğiz. Umarım yanılıyorumdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

MGS4 bosslarinda kullanilan motion capture kizlari!! Keske bu halleriyle kalsalardi

Güzellermiş ne yazıkki oyunda görmeyeceğiz. Umarım yanılıyorumdur.

güzellll gızlarmış ha allah sahibine bağışlasın :p :D

son videodaki da monica belluci ye benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 30 Ekim 2007; 12:43:38 >

• 1. kiz 10 numaraymis yahu
  • 2008 in ikinci ceyregine ertelenmis diyorlar.. PS3 icin kotu haber
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

okumaya yüreğim yetmedi :P ama eminim çok güzeldir : )) bende oyuna MGS 4 ile başlayacm, çok hoşuma giderse 3 e dönüş yaparım

adına üzüldüm çok geç başlıyorsun
    dönüşü 3 e değil 2 ye yapmanı tavsiye ederim

26 yaşımdayım oyuna mgs1 le 1999 da başladım merak ediyorum
    bu oyun yaşım kadar var neredeyse ilk çıktığı zamandan beri oynayan varmı forumda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 3 Kasım 2007; 11:54:14 >
  • 3 boyuutu kazandıgı oyundan beri oynuyorum MGS serisini elimde orjinal olarak mgs1 (ps1) mgs3-mg3subsistence(ps2) var mgs4'ü beklerken bir neredeyse ilk çıktığı zamandan beri oynayan varmı forumda ?

quote:

yandanda nostalji yapıyorum bide mgs2'yi aldımmıı tamamdır koleksiyonum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MHos

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

okumaya yüreğim yetmedi :P ama eminim çok güzeldir : )) bende oyuna MGS 4 ile başlayacm, çok hoşuma giderse 3 e dönüş yaparım

adına üzüldüm çok geç başlıyorsun
    dönüşü 3 e değil 2 ye yapmanı tavsiye ederim

26 yaşımdayım oyuna mgs1 le 1999 da başladım merak ediyorum
    bu oyun yaşım kadar var neredeyse ilk çıktığı zamandan beri oynayan varmı forumda ?

bende 1999da ilk mgsyle başlamıştım hiç bir oyununu kaçırmadan aralıksız oynayıp bitirdim oynamayanlar için üzülüyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.