Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MGS Peace Walker oyununda son görev ZEKE'yi yapabilmek için 4 büyük boss oyununu çok fazla oynamımız gerekiyor galiba. Çünkü bossu tekrar tekrar yendiğimizde varilin içinden değişik parçalar açılıyor. Bu parçalar zekeyi oluşturuyor. Bu zekeyi daha erken bitirme yolu varmıdır? Bu yöntem çok uzun geldi bana. Zeke için ipucu ve taktiği varmıdır kısa sürede bitirmek için ?
  • Saglam konu olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

5 sene sonra oyunu aldım. Geç olduğunun farkındayım.

4'ü diyorsan hala bence geç değil grafikleri hala çoğu oyuna basar, muhteşem bir oyundu.
  • yav bu ilk 3 oyunu iyice detaylı şekilde öğrenmek istiyorum 2. oyundan başladım bilgisayardan ama bişey anlamıyorum direk 3 ve 4. oyuna geçmek istiyorum
  • Taa 99'da ilk çıkan metal gear solid'ten beri konuya hakim olarak, adeta seriyi yaşayarak çocukluğumu geçirdiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. mgs 4 karların arasında shadow moses'u görünce gözleri dolmayan bizden değildir.

• yahu solid snake big bossu ne zaman yakmış ne zaman öldürmeye çalışmış ben konuda koptum ya 4. oyunu yeni bitirdim. snake 'ben seni 2 kere öldürmüştüm' dediğinde lan biyeri atladım galiba dedim çünkü metal gear solid ilk oyunundan beri oynuyorum yahu biri açıklayabilirmi kafam acayip karıştı burdaki yazıların hepsini okudum yine bulamadım.

• hocam ondan öncede çıkan iki oyun var orada oluyor dediği olaylar 1987 ve 1990'da çıktı.MSX2,Commoder 64,NES için falan var sadece
     Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi !

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 18 Kasım 2013; 18:34:39 >

• obaa çok şey kaçırmışım ya konuyla alakası yok diye düşünmüştüm ilk iki oyunun ama çok etkisi varmış. frank jeager kim diyodum kafayı yicektim şimdi herşey oturdu.
  • arkadaslar bu cevirmeleri gencken yapmistim , suan ingilizcem daha sorunsuz ve kusursuz , ufak hatalar var evet, isteyen varsa ozel mesajla sorsun tum sorulari cevaplayayim

• ben şu merylle evlenen adam jackmıdır nedir o adam niye ölmüyo ve virüsden niye etkilenmiyo onu anlamadım
  • birinci oyunu oynamani tavsiye ederim o zaman
  • 1. oyunu oynadım merylin soydugu adam değilmi o ben hayla bağlayamadım olayı
  • Zamanında aldım,diğer oyunları oynamaktan bitirememistim.ps4 oyun kıtlığındayken dur dedim şunu alıp bitireyim.iyi ki almışım.hiçbir şey için geç değilmis.bunu anladım.

Act 2'nin sonlarindayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Zamanında aldım,diğer oyunları oynamaktan bitirememistim.ps4 oyun kıtlığındayken dur dedim şunu alıp bitireyim.iyi ki almışım.hiçbir şey için geç değilmis.bunu anladım.

Act 2'nin sonlarindayim.

Off offf çok şanslısın şu an hocam.. Her karesi ayrı güzeldir MGS nin. Sana sadece "I'm no hero, never was, never will ..." diyorum ve iyi oyunlar diliyorum
  • O sahne zaten müthişti. İmzama koyacaktim o sözleri. İyi hatirlattin :)

Bu arada Raiden yaman dövüşçüymüş :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 27 Ocak 2014; 16:25:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbe43

ben şu merylle evlenen adam jackmıdır nedir o adam niye ölmüyo ve virüsden niye etkilenmiyo onu anlamadım

elemanda nanomachines yok o yüzden ona birşey olmuyor.
  • legacy collectiondaki çizgi roman gibi birşey varmış onun türkçeye çevrilmiş hali varmı acaba.
  • okuyorum ama bazı yerler çok anlamsız kalıyor :S sanki google translate den cümle çevirmiş gibi tam çözemiorum ama eline sağlık baya uğraşmışsın. tşkr
  • Ben çok etkilenerek oynadım açıkçası bütün oyunlarını.Bu arada elden çıkarıyorum

http://www.sanalpazar.com/Metal-Gear-Solid-The-Legacy-Collection-Ps3__isp31689866
  • Şu serinin hiç bir oyununu oynamadım ama phantom pain trailerını falan izlediğimde bayağı sağlam bir hikayesi var dedim zaten oynamam eski oyunları diye ve biterecek zaman olmadığından okudum ve başka yerlerde de araştırmıştım zaten.artık phantom paini bekleyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.