Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş

MGS 5 pc versiyonu oynuyoruz.İki günde bir video yüklüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=OQAc61muwM4
  • şuraya 5. oyunun h hikayesi de eklense güzel olur.
  • Merhabalar. Ben mgs4 ü yeni aldım. Şimdi buradan baştaki bütün yazıları okuyup konuya hakım mı olmalıyım, yoksa youtube falan türkçe hikaye videoları var mıdır önerebileceğiniz. Lütfen yol gösterin ne yapmam lazım... Hiçbir şey bilmiyorum oyunla alakalı ne yapmam lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang_88

Merhabalar. Ben mgs4 ü yeni aldım. Şimdi buradan baştaki bütün yazıları okuyup konuya hakım mı olmalıyım, yoksa youtube falan türkçe hikaye videoları var mıdır önerebileceğiniz. Lütfen yol gösterin ne yapmam lazım... Hiçbir şey bilmiyorum oyunla alakalı ne yapmam lazım...

4 öyle bir oyunki 1-2-3 ün harmanlanmış, MGS serisinin hikaye olarak (tartışılır) son bulduğu bir oyun. Diğer oyunları oynaman gerekiyor. 3 deki eva yı 4 de gördüğünde oynamayan bilmez ne olduğunu...
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Hocam hd collection var çok pahalı ev geçindiriyorum çok tuzlu gelecek bana... Yok mu bunun bir hal çaresi... . İnternette bu oyunun o kadar çok yorumunu okudum ki dayanamadım daha fazla... Gücüm bu 4'e yetti. Napıcam şimdi ben bir yol gösterin
  • quote:

Hocam hd collection var çok pahalı ev geçindiriyorum çok tuzlu gelecek bana... Yok mu bunun bir hal çaresi... . İnternette bu oyunun o kadar çok yorumunu okudum ki dayanamadım daha fazla... Gücüm bu 4'e yetti. Napıcam şimdi ben bir yol gösterin

Youtube da "MGS1 full movie" tarzı bir arattırma yapın. Adamlar bütün serinin sinematiklerini yüklemişler. Oturun seyredin, daha sonrada 4 ü oynarsınız.

Aslında 3 oyun 100 liraya satılıyor. Belki 2. el kısmından biraz daha ucuza bulursunuz veya kardeşlik konusuna bakın çok ucuzlamıştır bu seri.

http://www.hepsiburada.com/metal-gear-solid-hd-collection-ps3-pm-oyunarl020476

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Hocam kıydım paraya gittigidiyordan legacy collection aldım 89 tl ye pahalı mı bilmiyorum battı balık yan gider... Şimdi size şunları sorucam heyecana kapılıp aldım cevaplarsanız çok makbule geçer...

1- Ps3 üm 12 gb... Biryerde install falan yapılıyor yazıyordu hafıza yeter mi problem olur mu..?
    2- Psn'den falanda iniyormuş bazı oyunlar onları indirmeme gerek varmı hikaye akışı dahilinde mi (2. el oyun indirebilir miyim o da muamma..?)
    3- Asıl bomba... Msg4 için hangi oyundan başlamalıyım..?

Ne olur yardımınızı esirgemeyin... Şimdiden teşekkürler...

Edit: Forumun işleyişini tam bilmiyorum. Haberdar ettiğim kişiler görmemiştir diye ekledim rahatsız ettiysem özür dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang_88 -- 10 Kasım 2016; 9:35:30 >
  • quote:

Hocam kıydım paraya gittigidiyordan legacy collection aldım 89 tl ye pahalı mı bilmiyorum battı balık yan gider... Şimdi size şunları sorucam heyecana kapılıp aldım cevaplarsanız çok makbule geçer...

1- Ps3 üm 12 gb... Biryerde install falan yapılıyor yazıyordu hafıza yeter mi problem olur mu..?
    2- Psn'den falanda iniyormuş bazı oyunlar onları indirmeme gerek varmı hikaye akışı dahilinde mi (2. el oyun indirebilir miyim o da muamma..?)
    3- Asıl bomba... Msg4 için hangi oyundan başlamalıyım..?

Ne olur yardımınızı esirgemeyin... Şimdiden teşekkürler...

Edit: Forumun işleyişini tam bilmiyorum. Haberdar ettiğim kişiler görmemiştir diye ekledim rahatsız ettiysem özür dilerim...

>MGS4 5 GB a yakın bir yer kaplıyordu herhalde. Boş yer varsa olmaz.
    >PSN den indirme konusunda bilgim yok.
    >MGS4 serinin hikaye bazında son oyunu. Çıkış tarihine göre oynasan en iyisi olur.

• Mgs4 oyniyacaktım. Beğenirsem diğerlerini oynarım diyordum ama 4 ten başlanmaz demişsiniz.

4-1-2-3-4-5 yapsam sıkıntı olur mu ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Mgs4 oyniyacaktım. Beğenirsem diğerlerini oynarım diyordum ama 4 ten başlanmaz demişsiniz.

4-1-2-3-4-5 yapsam sıkıntı olur mu ki

4'ten başlarsan diğerleri sarmaz çünkü zamanına göre iyi oyunlar 1-2-3, 3 mesela 4'ten daha kaliteli ama kontroller eski tasarım nişan alırken yürümek yok 1-2'yi zaten hiç oynayamazsın 4ten sonra.
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    4'ten başlama hocam hikayeden hiçbir şey anlamazsın, oynamak için oynarsın. bence serinin en iyi oyunu metal gear solid 3'tür, zaten beğenmezsen mgs evreni seni açmaz:)
  • Cevaplar için teşekkürler. Eski oyunları oynamayı severim aslında görüntü 2d-3d çok dert değil ama dediğiniz gibi baştan başlayayım madem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Cevaplar için teşekkürler. Eski oyunları oynamayı severim aslında görüntü 2d-3d çok dert değil ama dediğiniz gibi baştan başlayayım madem.

Aynen dostum. Dizi gibi birbirinin devamı oyunlar. 3 en başı anlatıyor ama 4. oyunda 3 den anlatım var. Kronolojik sıra 3-1-2-4, ama çıkış tarihine göre oynamak en mantıklısı.
  • Harika bir seridir. Bütün oyunları elimde var. Bu oyunda anlatılanların çoğunu günümüzde yaşıyoruz. Düşünün MGS2 2001 yılında çıktı ama öyle bir vizyon çizdi ki çizdiği vizyonda bir sıkıntı var diyemiyorsunuz. Yalnız MGS5 tam olarak bitirilseydi seriye yakışır bir veda olurdu. Şu haliyle bile oyun güzel ama eksik işte yarısı.
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Bu arada Peace Walker'ı oynamazsanız 5.oyun bir anlam ifade etmez. Ne kadar psp oyunu da olsa güzel bir hikayesi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.