Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zala

Beyler , Metal Gear Solid HD Collection içersinde yer alan Peace Walker hangi sırada oynanmalı ?

MGS 2 - MGS3 - MGS PW şeklinde mi ?

PW konuyla alakalı mgs'mi?
  • Beni de ekleyiniz lüften.Bu oyunun çok daha fazla değer görmesi gerekiyor.
  • Benide eklersen sevinirim...
  • arkadaşlar benide eklermisiniz
  • Harika bir seri 7 yıldır hayranıyım.
  • Arkadaşlar ben bu oyunu başlamak istiyorum ancak hayatımda 2-3 kere stealth oyunu oynadım ve hiç zecvk alamadım ama mgs efsanedir bu yüzden başlamak istiyorum öncelikle hitman oyunundan zevk almadım bunun oyun yapısıda onla aynı gibi mi yoksa zevk alır mıyım video vb izledim gayet güzel gözülüyor bunun haricinde 1.oyunu büyük ihtimal alamayacağım kardeşlik olmalı oda yok direk hd collection alıp daha sonrada 4'ü oynasam senaryo felan anlar mıyım ingilizcem orta seviyede şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10UR67

Arkadaşlar ben bu oyunu başlamak istiyorum ancak hayatımda 2-3 kere stealth oyunu oynadım ve hiç zecvk alamadım ama mgs efsanedir bu yüzden başlamak istiyorum öncelikle hitman oyunundan zevk almadım bunun oyun yapısıda onla aynı gibi mi yoksa zevk alır mıyım video vb izledim gayet güzel gözülüyor bunun haricinde 1.oyunu büyük ihtimal alamayacağım kardeşlik olmalı oda yok direk hd collection alıp daha sonrada 4'ü oynasam senaryo felan anlar mıyım ingilizcem orta seviyede şimdiden teşekkürler

Mgs1'i bi sekilde oynaman sart.. Yoksa hicbir anlami kalmaz :/ hani konusunu okumak, videolari izlemekle de olmaz.. Gercekten yasaman lazim :) Bi sekilde pc'de yada ps1'de oyna derim. En olmadi psn store'dan alir oynarsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SEvgili arkadaşlar çok uzun süredir istediğim metal gear solid serisini ps3 platformunda nihayet başlıyacağım.

Bu serinin fanlarından bir ricam var. Seride ps3 için hangi oyunları oynaMak lazım? Hikaye açısından bir kronolojik sırayı takip ediyor muyuz?

ps3 için bir öneriniz var mı? Ben HD kolEksiyonu aldım ve elimde şu an şu oyunlar var:

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty,

Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Metal Gear Solid: Peace Walker

sanırım diskin için de serinin en eski 2 oyunu da eklenmiş..onlardan başlayabilirim..

bir de guns of oyunu 2008 de peace of da 2010 da çıkmış..peace of tan önce guns of u oynamak şart değil mi, hikaye yönünden...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• ilk girişte 00:00 dan 00:10sn arasında konami logosundaki kısa müziği duyup beyninin bir kısmına kazımadıysan olmaz bu iş....100 yıl geçse de beynimde...bir de mgs 4 mezarlık açılış müziği...
  • psn den ps3 e mgs indirddim memory kart yok diye kayıt etmiyor oyunu. nedenini bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

psn den ps3 e mgs indirddim memory kart yok diye kayıt etmiyor oyunu. nedenini bilen var mı

Oyun menüsü altında hafıza kartı slotu yaratmanız gerekmekte.

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD collection takaslamak isteyen varmı ? spotçularda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

ilk girişte 00:00 dan 00:10sn arasında konami logosundaki kısa müziği duyup beyninin bir kısmına kazımadıysan olmaz bu iş....100 yıl geçse de beynimde...bir de mgs 4 mezarlık açılış müziği...

Konami logosundaki çalan müzik kojimanın ( Policenauts ) adlı oyunundan alınmadır çok güzel müziktir
    full versiyonu

• quote:

Orijinalden alıntı: TacTical_TR

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

ilk girişte 00:00 dan 00:10sn arasında konami logosundaki kısa müziği duyup beyninin bir kısmına kazımadıysan olmaz bu iş....100 yıl geçse de beynimde...bir de mgs 4 mezarlık açılış müziği...

Konami logosundaki çalan müzik kojimanın ( Policenauts ) adlı oyunundan alınmadır çok güzel müziktir
    full versiyonu

• 3 ü en sonunda bitirebildim. 26 yaşında adamım, sonunda resmen gözlerim doldu. Bu arada konuda çok güzel, baştan okuyup resmen nostalji yaptım valla.
  • Sırf MGS 1-2-3-4 oyunu oynayarak ORTA SEVİYE İNGİLİZCE ile hikayeyi anlayabilirmiyiz?MGS Ground Zeroes için hazırlık yapıyorumda
  • 2. oyunla 3. oyunu daha önceden bitirmiştim. elimde ps3 olmadığı için 4. oyunu oynayamıyorum.

bugünlerde mgs 1 e başladım emulatörle. Ninjayı hallettim Otacon'u kurtardım. Güzel gidiyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Sırf MGS 1-2-3-4 oyunu oynayarak ORTA SEVİYE İNGİLİZCE ile hikayeyi anlayabilirmiyiz?MGS Ground Zeroes için hazırlık yapıyorumda
  • quote:

Sırf MGS 1-2-3-4 oyunu oynayarak ORTA SEVİYE İNGİLİZCE ile hikayeyi anlayabilirmiyiz?MGS Ground Zeroes için hazırlık yapıyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakuragi Hanamichi

quote:

yazdıgınız gözükmüyor?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.