Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT 5

'superucer' 'birol özsoy'

bölüm seçmeyi kendiniz oluşturabilirsiniz. save dosyaları oluşturarak istediğiniz yerden oynarsınız. (oyunda ilerledikçe olacak bir iş)

oyunda 70 adet geçmişten bu günlere silahlar var her tipte.

senaryo için sayfa 1.

bu cevap banamı anlamadım.

akadaş bölüm seçmek vmı diye sordu haliyle oyunda böyle bir şey mevcut değil
    bende biliorum save ile bölüm başlarında başlandığını fakat bu durumuda o bölüme başladığnda oyunu sadece o bölümde oynarsın tüm hikayeye etki etiyor bölümü seçtinmi devam etmelisin tüm hikyeye etki etmesini istiyorsan oyundaki oynanış zaman silah v.b durumların
    oyunu 18 kez bitirdim big boss emblem zamanım 3 saat 49 saniye isteyene 1.bölge oyunun savesni veririm

• 'birol özsoy'

amacım sadece sizlere fikir vermekti. bölüm seçebilmeniz için yardımcı olmaktı.
  • umarım mgs 5 de select level olur
  • sırf oyun oynamış olmak için mgs oynayanlara sinir oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 12 Haziran 2010; 13:06:17 >
  • dostum harika bi konu olmuş gerçekten emek verilmiş benide listeye eklermisniz bu arada serinin sadece iki oyununu oynayabildim snake eater ve sons of liberty anlamadığım substance ile sons of liberty nin aynı oyun olup olmadığı çünkü çok araştırdım ekran örüntülerini videolarını izlediğimde bir fark göremedim bütün serilerini oynamak istiyorum fakat elimde pc ve playstation 2 ve ps 3 var bana hangilerini alıp oynamamı tavsiye edersiniz...?
  • ps 3 de mgs 4 çok ucuz,mgs 3 ps 2 için çok ucuz geri kalanı bilmiyom...
  • mgs 4 kuzenimde var ondan alıp oynamayı düşünüyorum ben biraz mgs nin eski serilerini oynamak için sormuştum çünkü farklı konsollara göre farklı hikayeler işlemişler bunları emlatör gibi bir programla bilgisayrada oynayabilirmiyim bunu öğrenmek istedim cevabın için de teşekürler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

sırf oyun oynamış olmak için mgs oynayanlara sinir oluyorum.

İlk çıktığında ortada bağıra bağıra gezinenler vardı "AGA GIRAFİĞKSSLER CHOK GUSEL ALSAKH MI YEA" diye. Onları görsen benim gibi oturur ağlardın herhalde.
  • Bu arada oyunun çıkışının 2.yılı hayırlı olsun
  • 'dejavoodoo'

iki oyunda aynı

mgs2 sons of liberty sadece oyun var

mgs2 subsistance oyun ve ekstra vidyolar fark bu

mgs2 subsistance ve mgs3 subsistance alsan daha iyi olur. subsistance'ler mutlaka alınacak oyunu etkileyecek özelliklere sahip değiller.yoksa diğerleride olur.

mgs1 için playstation veya pc
    mgs2 playstation2 veya pc
    mgs3 playstation2
    mgs4 playstation3

mgs3 subsistance içinde yukarıdaki yazdığım 4 oyundan öncesi var ( 2 oyun 1987 ve 90larda çıkmış ) kara kutu atari tarzında. mgs2 ve 3ü oynadığın için bu 2oyunu oynamak istemezsin.
    yukarıda yazdığım 4 oyun başlangıç ve son oyun diyebilirim.
  • arkadaşlar

mgs 1'i pc versiyonunu arıyorum elinde mevcut olan var mı ?
  • olan varsa bende isterim...(beleşse)
  • beni de ekleyin mukemmel otesi bir oyun bu
  • arkadaşlar mgs4 dün bitirdim ve mosin nagant tranqulizer tüfeği açtım trainingde denerken r2 menuden silaha geldiğimde öldürdüğüm boss ların 4 farklı mermisi vardı laugh rage cry sonuncusuu hatırlayamadım nese oyunu bitirdiğim savden açıp tekrar oynama ya başladım mk 2 yi aldıktan sonra bütün silahlar açıldı ama mosin nagant ın mermileri açılmadı virtual trainingde kullanabiliyodum nasıl açabilirim bilen varsa çok memnun olurum kafayı yicem hemen hemen herşey açıldı bi onlar yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavoodoo -- 15 Temmuz 2010; 21:16:36 >
  • arkadaşlar
    mgs 3 ile 4 arasındaki oyun mgs peace walker psp ye çıkmıştı. psn üzerinden ps3e çıktı mı ? çıktıysa psn de fiyatı nekadar ?
  • güzel oyun hagi
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

güzel oyun hagi

mükemmel
  • Savaş olmadan barış olmaz yazısını başka gören var mı?
  • Bu konuyu yeni gördüm mutlaka okuyacağım herşeyi zamanım olunca güzele benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.