Şimdi Ara

Metal Gear Solid V Phantom Pain Türkçe Yama Hazırlığı Başladı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
7
Favori
10.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesela yamaların seviye atlaması için istenen geri bildirimleri yapabilirler(hani şu tester olmak isteyip de hazırı görünce selamı sabahı kesen soysuzları hiç anmayayım), teknik ya da programsal konularda daha yardımsever olabilirler, verilen emeği anlamasalar da durumu tahmin edip daha sağ duyulu olabilirler, yeni bi' projenin üretilmesi için elini taşın altına koyabilirler (ücretli yamalara para verenler ayrı bir kategori - onun adı al gülüm ver gülüm), yapabilen olmasa da yaptırabilen insanlar olabilirler ki biz de yaptıklarımızın bi' anlamı varmış diyebilelim. Bunlar olmayınca o zaman biz de destek gelmiyor ilgi gömüyor diye hayıflanıyoruz ki biz bir şeylerin çabasını verirken duruma seyirci kalıp arsız arsız beklenti içinde olmaları da ayıptır yani. Ne yapıyorsak birlikte yapacağız ki yapılanın bi' kıymeti olsun. Hep bi' gönüllü, hep bi' fedai, hep bi' kahraman çıksın önünüze koysun, tuzunuz kuru nasılsa yapan çok sıkıntı yok.

Kimse zorla yapmıyor diye hep güle oynaya da yapılmıyor bunlar. Bakın ISKA'ya, adam körü körüne uğraşıyordu şimdi fark yaratıyor. Yeteneği sınırlı da olsa ya üretiyor ya ürettiriyor, 5 kuruş da sermayesi yok varı yoğu çaba. Keza Iron Man - SuraSide da sorumluluk alıp birkaç projeye yol oldu. Lafla klavyeyle yapmayacaksın, bir şeyler yapacaksın.

Ben vaktiyle lafımı konuştum, o hazırcılara eziyet etmek benim boynumun borcudur. Hele hele o Divinity vakasından sonra, o Souls 3 vakasından sonra tükürdüğümü de yalamam. Derdi olan, umurunda olan, yarası olan katlanacak yapacak bi' şey yok. Bana aydan gelmiyorsa size de gelmeyecek, ben de böyle bi' insanım. Yaptığım çeviriyle belki çağı değiştirmedim ama sağ olsun arkadaşlar duruşumuza saygı gösteriyorlar ki ona benden başka el atan çıkmadı, el atsa da köstek olmadı. İnşallah böyle devam eder... eserinizle gururlanın.

@FourEight
    Zaman kaybı olmayan bir oyun çevir boyunun ölçüsü belli olsun, gereksiz bir işi gölgede bırakabilecekmiş gibi konuşuyorsun! Boş konuşmanın nesi kazanç, bence bu daha ilginç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 8 Nisan 2020; 4:9:31 >

• Ne yaptıysam şu İngilizceyi öğrenemedim. Ben de gittim ta Japonya dan Hideo Kojimayı kaçırdım. Önce japonca bişeyler diyordu benim anlamadığımı görünce ingilizce konuştu ama ben onu da anlamadım anlasam zaten oyununu oynardım dedim o da beni anlamadı Adam sürekli ağlayarak I beg you let me go diyip duruyor ne diyorsa artık. Uzun
    lafın kısası akşam 9 a kadar yamayı vermezsen ''Keserim KOJİMAYIII'' vebali de senin boynuna olur bunu senin inadın yaptı bana başka seçenek bırakmadın KarapathiaN.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Kurunun yanında yaşı da yakıyorsun ama seni anlıyorum abi. İlla ki birileri bu oyuna girecekti ve yayınlayacaktı ha şimdi Byflash'ın yazısı bizi kandırmak için olabilir ya da doğrudur bilemem. Şuan ya da gelecekte illa ki bu oyunun yaması gelecek çünkü özel oyunlardan birisi bu oyun. O yüzden inşallah istediğin gibi bir hayat yaşarsın abi. Allah gönlüne göre versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 yıl önceydi sanırım. Lanetli yamalar vardı. Watch Dogs, Mafia 3, Mad Max, MGS V ve birde sanırım Lords of Fallen'dı. Zaman geçtikçe şeytanın bacağı kırıldı ve sırayla çıktılar hepsi. Tek MGS V kalmıştı, o da demek ki artık muradına erecek. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
    Zaman kaybı olmayan yeterince film-dizi çeviriyorum olur mu? Hem de herkes kullanabiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzaktan davulun sesi hoş gelir tabii, o filmleri dizileri biz çerez niyetine yiyoruz. Oyunda aynı satırları tekrar tekrar görmek işin astarı, sen bir de iç yüzünü gör çevir sonra konuşalım...

1 günlük ya da 1 haftalık uğraşla 1 yıllık uğraşı karşılaşmanı geçtim sadece çeviriyle senkronla uğraşmakla envai çeşit işle boğuşmayı nasıl denk tutuyorsun o da aynı ilginçlik. Bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmeyelim, sağır duymaz uydurur neticede...
    İster 100 dakikalık emek olsun ister 1000 dakikalık, ama ben yaptığım çeviriyi halka açarım isteyen ücretsiz şekilde kullanır. Tutup da kendime saklamam, ha saklarsam bile gelip gösteriş yapmam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Bu mesaj silindi.
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Peki abicim sen diyorsan öyledir, sen ne dersen doğrudur, sen haklısın, affet abi
  • Konami oyunlarının metinleri açılamıyor ,çevrilemiyor deniyordu. umarım kısa zamanda başarılı olur. Kütüphande yatan oyunlardan 7 tlye fln almıştım key sitesinden.
  • Cevap yazmayın sevindirmeyin karapitanı eziyet etmekten zevk alıyormuş kendi söyledi souls 3 Türkçe oynadık divine oynadık Allah yapandan razı keyif aldık ama böyle olmamalıydı

• Bu konu ne zaman silinecek? Ortalıkta yama falan yok, olmayan yama için insanlar sayfalarca konuşmuşlar. Türkçe yama bölümünde boşu boşuna yer kaplıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s-adebisi

Bu konu ne zaman silinecek? Ortalıkta yama falan yok, olmayan yama için insanlar sayfalarca konuşmuşlar. Türkçe yama bölümünde boşu boşuna yer kaplıyor.
    Every "Çeviri Çalışması" konusu ever.
  • Adamı banlatmışlar yahu. bana güvenmeyin yama filan yok, üzerinde çalışmıyorum bile. Sadece şakaydı ortalığı biraz hareketlendirmek için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Adamı banlatmışlar yahu. bana güvenmeyin yama filan yok, üzerinde çalışmıyorum bile. Sadece şakaydı ortalığı biraz hareketlendirmek için :)
    Böyle şaka mı olur diyip şimdi seni de banlatacaklar abi

• quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Adamı banlatmışlar yahu. bana güvenmeyin yama filan yok, üzerinde çalışmıyorum bile. Sadece şakaydı ortalığı biraz hareketlendirmek için :)
    İyi oldu giderek iyiden kötüye evriliyordu.
  • byflash kullanıcısına yanıt
    Konu kilit, üye ban. Setup şeklinde banı kaldırılabilir.
  • Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    Olur mu olur valla. Hiç güvenmiyorum bu yama forumu ahalisine :)
  • Bak ya adamı banlamışlar. Biz de boşuna Kojimayı kestik Bundan sonra ne Türkçe yama gelir ne de yeni MGS oyunu (Kojima artık yok )
  • Ban mı yemiş onu değil beni banlayın onun cezasını ben çekerim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.