Şimdi Ara

Metal Gear Solid V Phantom Pain Türkçe Yama Hazırlığı Başladı (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
7
Favori
10.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • byflash kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için sağ ol abi. Sayende kararımı verdim, YAYINLAMIYORUM!! Hatta baştan çevirecem.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    O kadar ısrar ettim. Sonunda razı ettim. Yayınlamaya azıcık bişey kalmışken şu olanları görünce sana hak verdim ciğerim. Yayınlamak mantıksız olur. Yayınlayacaksan da yüksek fiyatla yayınla. Emeğinizin karşılığını almadan verme.
  • Ne twist oldu be!

• cozepud C kullanıcısına yanıt
    Adamı da banlamışlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    cozepud’un banlandığı iyi olmuş. Hatta hiç uğraşmayıp onu bloklayacağım. Artık böylelerini çekemem. Hiç uğraşamam. Hem prim de vermemiş olurum. Blokladım, dünyadan silindi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yama çalışması üstüne bir de dizi senaryosu DonanımHaber başrolde forumsnake yönetmen karasnake

• Oyunda bir şeye benzese sanki harika bir senaryosu varda bide onun çevirisiyle uğraşıyorsunuz çevirmeye ve beklemeye değmez sallayın gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C30C46BA4 -- 15 Nisan 2020; 18:9:9 >
  • Dimi ya... oyunun ölüsü bile koca kitleyi peşinden koştururken ne cıvalar var piyasada kimse yüzüne bakmıyor, ne kötü oyunmuş be...

Uzanamadığı ete mundar diyen kedi var... Ha bide yaprağını yerken kıtır kıtır sapına gelince meee diyen kuzular koyunlar...

Güzel günlerdi tabii el alemi sağdığımız yıllar, şimdi afrasından tafrasından geçinilmiyor kimseyle.
  • Bide şu fan denen tayfalar var sanki firmalar para ödüyor gereksiz savunmaya geçiyorlar değişik kafalar.

Abi profilindeki METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN yamasına tıklayınca çıkan ''parayı veren düdüğü çalar'' videosu bayağı iyimiş. Olaya bayağı yabancıyım. Birkaç sayfa yazılanlara baktım, anladığım kadarıyla şu anlık yamayı paylaşmayacaksın. Ama nedenini anlayamadım. Sinirin kime tam olarak? Parayla da satmıyorsun :D
  • Ertme E kullanıcısına yanıt
    KarapathiaN'ı çok sinirlendirmişler. Arkadaştan yanlış değilsem 2 sene boyunca ısrarla ve belirli aralıklar ile Dark Soul 2 yamasını özel mesaj ile istedim. Zaman içinde saygı çerçevesinde sık boğaz etmeyecek, ısrar etmeyecek ver ver ver hadi demeyecek şekilde istedim ve yamayı verdi sağolsun güvendi. Yama da bende çıkmadı bakın yamayı buldum sizde oynayın demedim. Çok başarılı yama idi. Ben de halen tam olarak neye kızdığını bilmiyorum ama görünen odur ki beleş yamacıların saygısızlığı durumu bu hale getirmiş. İnş millet bu mesajdan sonra adamın özel mesaj kutusunu doldurmaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 17 Nisan 2020; 20:52:11 >

• Steamda fiyatı şuanda 16 tl oldu fakat oynamak için bir sebep bulamıyorum yamasız :(
  • Şuan indirimde 16 lira tr yaması vardır diye bakmadan aldım var mı yok mu şimdi? Googleye yazınca en üstte bir site çıkıyor. Virüslü sitemi acaba?

• sipahiysn kullanıcısına yanıt
    2 ayrı tamamlanmış yaması olduğu iddia edilip yayınlanmadı. Turkce-yamacı falan gibi bir şey ise virüslü o sitenin bütün dosyaları, bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

cozepud’un banlandığı iyi olmuş. Hatta hiç uğraşmayıp onu bloklayacağım. Artık böylelerini çekemem. Hiç uğraşamam. Hem prim de vermemiş olurum. Blokladım, dünyadan silindi
    Sen yönetim misin bana blok koyuyorsun yazmışsın ben yokken
  • quote:

Orijinalden alıntı: PYROX

Steamda fiyatı şuanda 16 tl oldu fakat oynamak için bir sebep bulamıyorum yamasız :(
    oyna gitsin ingilizce oynadım yıllar önce hiç sıkıntı çekmiyorsun gerçekten zaten görevler bir birini hep tekrar ediyor
  • Arkadaşlar Steam'de Metal Gear Solid Grounds Zeroes ve The Phantom Pain 2 oyun toplam 24.87 tl. Sakın kacirmayin.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Turkce-yama.com
    Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Türkçe Yama | Turkce-yama.com
    https://turkce-yama.com/metal-gear-solid-v-ground-zeroes-turkce-yama.htm
    Bu nasıl adiliktir o zaman virüs ise adamlar fotoğraf atmış türkçe olarak görünüyor.

• sipahiysn kullanıcısına yanıt
    Ground Zeroes zaten çevrildi. MGS V'in Prologue bölümü sayılır o. Asıl oyun olan Phantom Pain'in çevirisi bekleniyor.

Not : Virüslü dosyalar paylaşan sitewww.turkceyamaci.com muş.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.