Şimdi Ara

Metal Gear Solid V Phantom Pain Türkçe Yama Hazırlığı Başladı (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
7
Favori
10.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konudaki mesajların %99 u ego savaşı. Allah akıl fikir versin.
  • barkod47 B kullanıcısına yanıt
    Eminim ki kısa bir süre zarfı içerisinde bu oyun Türkçe yamaya kavuşacak çeviren bir kaç arkadaş var eğer problem çıkmaz ise onlardan oynayabiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yillardir bekliyoruz bi cacik cikmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Yabancı dil bilmeyenlere değil üç kuruşluk hadise için ezilene büzülene ve beyin fakirlerine deniyor ezik. Yabancı dili geçtim Türkçe okuyup anlasanız da yeterdi, daha lafın geldiği gittiği yeri tartmaktan acizsiniz size daha nasıl saygılı olalım? Hakaret ettiğim insanlar için yaptım zaten bugüne kadar yaptığım onlarca karşılıksız projeyi, onlara değer verdiğimden değildir, olur mu hiç? Nasıl bir eksikliksiniz siz şu hayatta, anlayana aşk olsun.

Oyun yarım, beş para etmez, verdiğim emeğe yazık hatta bunun için muhattap alınacak biri değilim de sizin bu kadar değersiz bir şey ve biri için bu çabanızın nasıl bir kıymeti var? Bu kadar düşmeyin ya, kuyruk acınızı bu kadar belli etmeyin, bi' yol alın, hadi bakayım.

Kıçta duran kavara değilsiniz, harbiden ama...
    Tabi canım! Ne demek istediğini herkes çok iyi anladı kurtarmaya çalışma kendini yazdıkların ortada sen resmen cahil ezik yaftası yapıştırdın insanlara

• Ya konuda 3. sayfada KarapathiaN zaten çeviriyi paylaşmayacağını söylemiş. Herhangi bir yerde duyurusunu yapmadığını da belirtmiş. Ondan sonraki 13 sayfada da insanlar birbirine girmiş. Hakaretler havada uçuşmuş. Hem de paylaşılmayacak bir yama yüzünden. Bu forumu anlamak güç gerçekten.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun bütün mesajları okumam ile uzun süredir takip ettiğim ancak hesap açmadığım DH Forum'da bir hesap açmanın artık farz olduğu kanısına vardım. Bunun sebebi ise bu egoist 36 yaşında ancak 12 yaşında ki bir cocuğun davranış ve hareketlerine sahip arkadaşımızdır. Millet o oyunu elbet oynar, oynayacak. Adam gibi yamayı ücretsiz yapıp paylaşabilir ve bu forumda hatta başka yerlerde de bir isminiz olabilirdi. Derler di işte şu şu arkadaş yapmış yamayı eline sağlık bilmem ne. Ya da ücretli çıkarır satışa sunardın. Sanki oyunu kendi yapmış gibi nasıl da kasılıyor dfjgıaohjfghojmfgkh. Cidden üzülüyorum adınıza sevgili 36 yaşındaki koca bebek bey. Bu forumda bulunup sizin gibi bir ruh hastası egoist ten medet uman insanlar değil sizin gibi kamiller keser anca bindiği dalı... Al o yamayı dür bük müsait yerine hallet. Koca bebek
  • quote:

Orijinalden alıntı: PYROX

eminim ki koşullar normal gitseydi yamayı yayınlardın,sonuçta ortada emeğin var böyle konularda insanların kalplerinin kırılması çok abez bir durum böyle ithamlar bana yapılsa bende yayinlarmiydim bilmiyorum,yinede emeğin için ve yaptığın diğer yamalar için teşekkürler saygilarımla.
    Şuan ki koşullarda ne var ben anlamıyorum arkadaşlar ne yapmışlar bu adama kırbaç mı vurmuşlar şeye mi uğramış nedir yani en fazla ne olabilir ben hala anlamadım umrumda değil zaten benim ben bu karapatine kızıyorum kişiliğine egosuna insanları cahil görmesine yaptığı ne biliyor musun örnek vereyim güncel olsun elinde corona için aşı bulunan fakat bu durumu insanlar bu hale getirdi diyip biraz çeksinler diyen bilim adamları gibi hareketler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DAD5424B4

Ya konuda 3. sayfada KarapathiaN zaten çeviriyi paylaşmayacağını söylemiş. Herhangi bir yerde duyurusunu yapmadığını da belirtmiş. Ondan sonraki 13 sayfada da insanlar birbirine girmiş. Hakaretler havada uçuşmuş. Hem de paylaşılmayacak bir yama yüzünden. Bu forumu anlamak güç gerçekten.
    paylaşmayacağını bizde biliyoruz benim derdim tamamiyle karapitanla foruma yeni insanlar geliyor mevzuyu bilmeden haliyle yazıyor bu adamda bunlardan zevk alıyor bittiiiiiii buna karşıyım kapatsınlar artık şu mgs ile ilgili konuları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozepud -- 2 Mayıs 2020; 22:7:52 >
  • Arkadaşlar ne yaygara yaptınız be... Adam emek vermiş çevirmiş isterse mezara bile götürür yamayı. Ayrıca adama dos3 yamasında neler neler denildi buna rağmen hâlâ adamdan yama istiyorsunuz. Bakın sizleri anlıyorum, Metal Gear Solid The Phantom Pain oyununu Türkçe oynamak, bunun herkesin hakkı olduğunu da düşünüyorum ama bırakın artık şu konuda tartışmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 2 Mayıs 2020; 22:31:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merak etme kardeşiö yapanlar var zatem yama yolda inş..

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Omurgasız,dedin,ezik dedin,fakir dedin,cahil dedin kıçta duran kavar dedin her türlü hakareti sen ettin..Birde admin efendi diyorsun, yahu senin gibiler zaten yama falan yapmasın yapsanda kendine yap..Ayrıca bu sözlereinin hepsini buraki arkadaşlar adına sama ger iade ediyorum..O dediklerinin hepsi sensin, yabancı dil bilmemek cehalet değil, adam olamamak cehalettişr, çünkü yabancı dil öğrenilebilir ama ADAMLIK sonradan öğrenilen bir şey değildir..Bu söz sana yeter zaten Adem olan da ablar..hadi şimdi yamalarınla yarım yamalak hayatında baş başa bırakıyoruz seni..
  • @ruzbey35
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın...

@barkod47
    İyi demişim, afiyet olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Mayıs 2020; 22:52:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasua

Arkadaşlar ne yaygara yaptınız be... Adam emek vermiş çevirmiş isterse mezara bile götürür yamayı. Ayrıca adama dos3 yamasında neler neler denildi buna rağmen hâlâ adamdan yama istiyorsunuz. Bakın sizleri anlıyorum, Metal Gear Solid The Phantom Pain oyununu Türkçe oynamak, bunun herkesin hakkı olduğunu da düşünüyorum ama bırakın artık şu konuda tartışmayı.
    ne dendi ya atsana bana çok merak ettim ne denmiş olabiliri en fazla anasaına mı küfrettiler ne oldu
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    barkod47 ve diğeri ben değilim bilginiz olsun yalnız
  • quote:

@ruzbey35
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın...

@barkod47
    İyi demişim, afiyet olsun...
    Sana da hayırlı olsun, şimdi o yamalarını al..Sende Güle Güle git
    Yav kardeş vallahi ayıptır gerek yok boşver... biz anladık sen. Bizi’de yaktın kurumun yanında.

• cozepud C kullanıcısına yanıt
    Küfür yok ayıpppp. Ömür abinin emeğini hiçe saydılar yetmez mi.
  • Yamayı kim çeviriyor takip edelim çeviren var dediniz.
  • Konu sahibine özel mesaj attım konuyu da şikayet ettim madem böyle bir çalışma yok u-crew tarafından konunun kaldırılması gerekiyor sizde şikayet edin tartışmalar uzamasın kimse de sevinmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: boone147

Yamayı kim çeviriyor takip edelim çeviren var dediniz.
    Çalışma malışma yok herkes fake atıyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.