Şimdi Ara

Metal Gear Solid V Phantom Pain Türkçe Yama Hazırlığı Başladı (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
7
Favori
10.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özelden konuştum ama yayınlamıyacağına söyledi kendi hakkı tabi dilediğini yapabilir saygı duymak lazım konuda kapandı burda umarım birgün yaması çıkar oyunun : (

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En trajikomik tarafı da tam KarapathiaN çeviriyi yayınlamaya karar vermişken bu konudaki mesajlar yüzünden ceza alması. Devreye artık kim girerse girsin o yayınlamaz.
  • Bence de yayınlamasın. İlk etapta kızmıştım neden emek verip bitirdiği yamayı yayınlamıyor diye ama şimdi hak veriyorum. Bu millete iyilik yaramaz. Adam yayınlasa birileri çıkar yine bura olmamış şura şöyle olsa daha iyi olurdu diye boş konuşup sinir hastası edecekler. Hiç olmazsa şimdi onları bu zevkten mahrum bıraktı
  • alponsoo A kullanıcısına yanıt
    emek var diye eleştirmeyelim mi
  • alponsoo A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında.Bende pes ettim yayınlamaz zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumun yenisi olduğumdan bahsedeceğim bir kişiyi nasıl etiketlerim bilmiyorum ama direkt yazacağım. Ayrıca konu dışı. Karaphatian geçenlerde senin yaman ile Mirror's Edge: Catalyst'i bitirdim, Oldukça güzel bir yamaydı. Bitirirken birçok yerde şu MGS 5 yamasını da keşke salsa dedim ama yapacak bir şey yok. Şimdiye kadar yaptığın ve destek verdiğin çeviriler için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani varya anlamıyorum sizleri gerçekten basit bir oyunun yamasını 32.Gün kavgasına çevirmişsiniz resmen.Yıllardır oyunu alamamamın en büyük sebebi TR yama olmaması.Olan yamadan da olduk emeğe geçen herkese teşekkürler.
  • Oyunu dün aldım ve gece indirmeye koydum.
    İngilizcem sıfıra yakın olduğu için direkt türkçe yama aradım ve karşılaştığım sonuç bu.

Çevirmen arkadaş sonuna kadar haklı zira adam emek vermiş zaman ayırmış bir kaç tane ergen yada ergen beyinli, dilenciliği hak olarak görmüş.
    Çevirmen arkadaşta hata var mı peki? Bence evet çünkü bu millete hayrına iş yapacaksan topluluk içinde asalaklar olduğunu da bilmen gerekir. Bu hatayı bize karşı değil kendisine yapmış.
    Burada bir ego kasıyor mu? Evet kasıyor fakat benim gibi ingilizce bilmeyen cahillerden değil sözde hak arayan etik dışı tutumları olan dilencilerden alıyor ve bence hak ediyorlar.

Oyunu Türkçe oynayamamak tabi ki de canımı sıktı fakat şu emek arama işini yanlış yerlerde yanlış insanlarda arıyoruz.
    Bunu burada Türkçe oyun oynamak isteyenler değil ülkecek hak ediyoruz lan. Çevirmene bir ingilizce cahili olarak destek veriyorum.
    Kafa yapınız düzelene kadar ağlamaya devam edin.

kurunun yanında yaşta yanıyor evet ama sen yanmazsan ben yanmazsam asalaklar kazanmış olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan8742 -- 1 Temmuz 2020; 11:55:15 >

• Konunun geleneksel aylık hortu yapılmış.

Özet ve içerik;

-Yayınlamayacaksanız neden yama yapıyorsunuz.
    -Egosunu dadmin ediyoooor.
    -Ben olsam bende yayınlamam, baksana tepkilere.
    -Ağbi kotalı açın, dolunca yayınlayın yaaa.
    -Özel mesaj attımmm.
    -İngilizce öğrenin.
    -Bu oyuna deeemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Konunun geleneksel aylık hortu yapılmış.

Özet ve içerik;

-Yayınlamayacaksanız neden yama yapıyorsunuz.
    -Egosunu dadmin ediyoooor.
    -Ben olsam bende yayınlamam, baksana tepkilere.
    -Ağbi kotalı açın, dolunca yayınlayın yaaa.
    -Özel mesaj attımmm.
    -İngilizce öğrenin.
    -Bu oyuna deeemez.
    Aynen çok güzel bir özet yapmışsın başkan.Millet daha üretici olamıyor maleesef.
  • Konuyu bilmiyorum ancak bu insanlar oturup çeviri yapıp bir emek ortaya koyuyorlar ve emeğinin karşılığını bir teşekkür ya a ufak bir bağış falan istiyorlar. Ancak öyle bir grup var ki Türkçe yama başlıklarında cins cins laflar ediyorlar. Kardeşim eleştirme diye kimse söylemiyor eleştir tabi ama senin yaptığın eleştiri değil ki, insanların motivasyonunu düşürüp hevesini kırıyorsun, sonra bu insanlarda artık yanaşmıyorlar bu tip şeylere. Bunlar gibilerin yorumlarını okumakla uğraşacağına gider vaktini daha faydalı işlerde harcar. Bunlar gibi heves kıranlar yüzünden koca sessiz bir oyuncu topluluğu bu içeriklerden mahrum kalıyor.
  • Konu için Dark Souls 3 yama konusuna gidebilirsin. Bu konuda da Cozepud bezdirdi adamı.

• Off Allahım offf... Derdimi meramımı zilyon defa anlattım ama hâlâ çok sığ sebeplerden dem vurup başkaları suçlanıyor.

Yahu siz daha Türkçe'yi okuyup anlayamıyorsunuz ki ben yama yapmışım sunmuşum sunmamışım ne çıkar?? Kime neye hizmet ediyorum bilemiyorum, sayenizde... Nasıl bir işkenceyle sınanıyorum Allahım, sen büyüksün!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 1 Temmuz 2020; 20:20:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Off Allahım offf... Derdimi meramımı zilyon defa anlattım ama hâlâ çok sığ sebeplerden dem vurup başkaları suçlanıyor.

Yahu siz daha Türkçe'yi okuyup anlayamıyorsunuz ki ben yama yapmışım sunmuşum sunmamışım ne çıkar?? Kime neye hizmet ediyorum bilemiyorum, sayenizde... Nasıl bir işkenceyle sınanıyorum Allahım, sen büyüksün!!
    Karaparhian bey kusuruma bakmayın bu mesaj ile sizi rahatsız ediyorum, gelişen olaylar hakkında bir fikrim yok o yüzden sormak istedim
    İlk olarak; Bildiğim kadarı ile MGS5'in çeviren kişisiniz ve yama yayınlanmamış olsa bile size zamanında bizi düşünüp böyle bir işe giriştiğiniz için teşekkür etmek istiyorum
    Çekinerek sormak istediğim, bu yamanın gerçekten yayımlanma olasılığı yok mu sizin tarafından? Özellikle kurunun yanında yaşında yanması üzücü bir durum oyunu hiç anlayamayanların kütüphanesinde öylece duruyor oyun üzücü bir şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Hocam konu egodan falan açılmışken oraya cozepud yazayım dedim. Yoksa kimseyi suçlamak gibi bir derdim yok. Bu konudaki herkes biliyor Cozepud'un üzerinize nasıl yürüdüğünü.

• Gereksiz yere inatlaştım daha önce özür de diledim KarapathiaN'dan konuyu uzatmanın bir anlamı yok adım geçiyor cevap hakkı doğdu diye cevap yazıyorum Dark souls 3 konusunda sadece teşekkür mesajım vardır diye düşünüyorum aynı zamanda divinty konusuna da herhangi bir restleşmeye girmedim kimseyle yanılıyor olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Microphone Not Found

Hocam konu egodan falan açılmışken oraya cozepud yazayım dedim. Yoksa kimseyi suçlamak gibi bir derdim yok. Bu konudaki herkes biliyor Cozepud'un üzerinize nasıl yürüdüğünü.
    Ki adam hedef göstermiyor beni genel konuşuyor.
  • Bizler ne müşteri ne de patronuz dünyada herkes birbirine hizmet eder karşılıksız yapılan işe hayır denir insan evladı çiğ süt emmiştir her zaman daha fazlasını ister veya eleştirir insanoğlunu tatmin edemezsin nereye gidersen git bu böyledir dünya ülkeleri de buna dahildir insanın varoluşuna kadar bu böyledir vs vs kısa kesmek gerekirse keşke bu konuyu admin kaldırsa mevzuyu bilmeyen yazıyor gereksiz yere muhabbet dönüyor .
  • Pointflow P kullanıcısına yanıt
    Kurunun Yanında "YAŞ"

Bu yaş olanlar kimler oluyor tam olarak ben onu bir türlü anlayamadım. Bugüne kadar hangi çalışmam olursa olsun hepsi sömürü grubuna meze oldu. Neticede her çalışmamda öyle veya böyle bir talebim ya da davetim olmuştur, gelin görün ki bunlara layığıyla icabet eden çıkmamıştır. Özellikle dikkat edin, daha ilk çalışmam bile final sürüme ulaşabilmiş değil, geriye kalan önemli bir kısmı da alfa beta gibi sürümlerden çıkmış değil. Çoğunu daha kendim deneyimleyebilmiş değilim. Tablo böyleyken hanginiz yaş oluyorsunuz tam olarak? Yalnızca "İNDİR" butonuna basarak o düşündüğünüz KURU'dan bir farkınız olabileceğini mi sanıyorsunuz?

3-5 çocuk ruhlunun, daha hayata gözlerini açamamış asalak zihniyetli insanların yazdıkları benim ne kadar umurumda olur sanıyorsunuz?? Defalarca ifade etmeme rağmen hâlen aynı bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz. Neden bu kadar sığ düşüncelisiniz ya da şöyle söyleyeyim neden işin içinde olmadığınız hâlde mevzuları bizden daha iyi biliyormuş gibi bize bir şeyler izah etmeye çalışırsınız? Hemen hepiniz burası forum eleştiri yaparız fikrimizi özgürce ifade ederiz kafasındasınız. Öyle bir özgür dünya, özgür forum falan yok. "Bilgi sahibi olmadan fikir beyan edemezsiniz."

BU YAMA çıkar veya çıkmaz. Haa çıktı diyelim... daha haftasında unutulup gidecek bir şey için bu kadar duyar kasmak, onu ulaşılmaz görmek neyin kafasıdır?

Pek çoğunuzun umurunda değil biliyorum, "olsun da taştan olsun, yeter ki iyi kötü bir şey anlayalım" diye yaklaşıyorsunuz. Bu yüzden de eldeki zibilyon tane çalışmanın ezici çoğunluğu çer çöp durumda. Ancak eşek değilsinizdir herhalde, ürettiğim çalışmalarımın kusursuz olmasalar bile o çer çöpten ciddi ölçüde fark taşıdıklarını görüyorsunuzdur. Ancak kalite tesadüf değildir, çok emek ister. Ben o kadar emek verip bu tüketim düzeninin kurbanı olmak istemiyorum. Diğerleri gibi bu da öyle olacaksa varsın çıkmasın. Sizin zaten öyle olmaması için kılınızı kıpırdatacağınız yok. Tabii buna rağmen aranızda "yaşlar" var, onlara yazık değil mi? Bana hiç yazık değil...

Sizler olayın bambaşka yerindesiniz, beni anlamanız mümkün değil...

Edit: Her zamanki gibi eleştirimi bir kişi özelinde yapmadım, üzerine alınmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Temmuz 2020; 5:24:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Kurunun Yanında "YAŞ"

Bu yaş olanlar kimler oluyor tam olarak ben onu bir türlü anlayamadım. Bugüne kadar hangi çalışmam olursa olsun hepsi sömürü grubuna meze oldu. Neticede her çalışmamda öyle veya böyle bir talebim ya da davetim olmuştur, gelin görün ki bunlara layığıyla icabet eden çıkmamıştır. Özellikle dikkat edin, daha ilk çalışmam bile final sürüme ulaşabilmiş değil, geriye kalan önemli bir kısmı da alfa beta gibi sürümlerden çıkmış değil. Çoğunu daha kendim deneyimleyebilmiş değilim. Tablo böyleyken hanginiz yaş oluyorsunuz tam olarak? Yalnızca "İNDİR" butonuna basarak o düşündüğünüz KURU'dan bir farkınız olabileceğini mi sanıyorsunuz?

3-5 çocuk ruhlunun, daha hayata gözlerini açamamış asalak zihniyetli insanların yazdıkları benim ne kadar umurumda olur sanıyorsunuz?? Defalarca ifade etmeme rağmen hâlen aynı bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz. Neden bu kadar sığ düşüncelisiniz ya da şöyle söyleyeyim neden işin içinde olmadığınız hâlde mevzuları bizden daha iyi biliyormuş gibi bize bir şeyler izah etmeye çalışırsınız? Hemen hepiniz burası forum eleştiri yaparız fikrimizi özgürce ifade ederiz kafasındasınız. Öyle bir özgür dünya, özgür forum falan yok. "Bilgi sahibi olmadan fikir beyan edemezsiniz."

BU YAMA çıkar veya çıkmaz. Haa çıktı diyelim... daha haftasında unutulup gidecek bir şey için bu kadar duyar kasmak, onu ulaşılmaz görmek neyin kafasıdır?

Pek çoğunuzun umurunda değil biliyorum, "olsun da taştan olsun, yeter ki iyi kötü bir şey anlayalım" diye yaklaşıyorsunuz. Bu yüzden de eldeki zibilyon tane çalışmanın ezici çoğunluğu çer çöp durumda. Ancak eşek değilsinizdir herhalde, ürettiğim çalışmalarımın kusursuz olmasalar bile o çer çöpten ciddi ölçüde fark taşıdıklarını görüyorsunuzdur. Ancak kalite tesadüf değildir, çok emek ister. Ben o kadar emek verip bu tüketim düzeninin kurbanı olmak istemiyorum. Diğerleri gibi bu da öyle olacaksa varsın çıkmasın. Sizin zaten öyle olmaması için kılınızı kıpırdatacağınız yok. Tabii buna rağmen aranızda "yaşlar" var, onlara yazık değil mi? Bana hiç yazık değil...

Sizler olayın bambaşka yerindesiniz, beni anlamanız mümkün değil...

Edit: Her zamanki gibi eleştirimi bir kişi özelinde yapmadım, üzerine alınmasın.
    Cevabınız için teşekkür ederim Karapathian bey, bitse de bitmesede yaptığınız ve uğraştığınız tüm yamalar için teşekkürler.
    Bir gün sizi başka yamalarda görmek dileği ile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.