Şimdi Ara

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN | PlayStation 4/Pro (2015) (218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.570
Cevap
44
Favori
149.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OLIVERA

oyunu oynayacaklar için kısaca yazayım 8 aydır oynuyorum ps4'de oynadıgım tek oyundur (2-3 oyun daha var fakat pek oynamıyorum)

öncelikle metal gear çok özel bir oyundur eskiden 1. oyunundan beri oynayanlar bunu bilir.

2. bu bir savaş oyunu değildir sızma oyunudur.

sizin esas göreviniz bir görevde oraya sızarak sessizce gitmenizdir.

peki zorundamısınız? tabiki hayır ister ateş açarak ister sessizce keyfinize kalmış.

oyun bitince ne oluyor?

aslında oyun bitmiyor 22. görevden sonra fob denilen bir bölüm açılıyor (açık dünya üstleri)

buraya yine mother bose gibi üstlerinizi kurup açık dünyadaki insanların oraya sızmaya calısmalarına engel oluyorsunuz.

aynı zamanda sizde karşı tarafların üst'lerine sızıyorsunuz merak edenler youtube vb. yerden mgsv fob yazıp görebilirler çok zordur

aşırı derecede zeka ve beceri gerektirir 75 adamın oldugu yere dalıyorsunuz.

bu oyunu oynayamayan sevmeyenlerin sebebi zeka oyunu olmasıdır.

şimdi kalkıp s rütbeli veya s++ rütbeli adama ateş açarsanız adam profesyonel 1 tanesi olmasada 2-3 tanesi atrafınızı sarar sizi öldürür.

askerlerle dolu yerde sabredip önce askerleri ve rütbelerini çözersiniz rütbesi yüksekler tehlikedilir bayıltır veya öldürürsünüz diğerlerinede dereceye göre karar veririsiniz.

eğer int bağlantısı ile oynarsanız ki 8 ay oldu daha oyunun 80'i bitti (tüm görevler bitti ancak görev istekleri ve görevleri S olarak bitir felan kaldı)

daha herşeyin yarısı kapalı her üst için adam topluyorsunuz ve s++ çok çok nadirdir bunları toplayarak üstlerinizin levelini arttırıp özel silahları geliştirirsiniz.

yani oyunu ciddi oynayacaksanız önce oyunu bitirip bastaki tüm silahları güçlendireceksiniz.

sonra yeni foblerınızı kurup onları geliştirecek kameralar güvenlik sistemleri gizli tuzaklar koyup sızan kişiyi öldürtmeye çalısacaksınız.

aynı zamanda biri sizin üssütüze saldırırsa ve onlineyseniz bildirim gelir sizde onu öldürmek için gidebilirsiniz.

yarım yamalak böyle anlattım aslında çok daha detaylı anlatılır fakat oyunu savaş oyunu görenler zaten oynamasınlar bu bir sızma ve zeka oyunudur yıllardan beri böyledir.

ciddi ciddi oynayan fob'da takılan var ise ps id'mi atıyım fob ekibine ekleyim. fob 4'ün son 3 parçasını basıcam sonunda.

ekiplerin alayı s ve s+ karısık birazda s++ var leveller 110 ve üstü.

MGS fob'da 3-5 kişi birlikte ana üssü mü koruyoruz. Online olarak nasıl oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eonmg kullanıcısına yanıt
    Bir ana üs ve 4 tane de öncü üs olarak toplamda 5 üssün oluyor. Online olarak öncü 4 üsse saldırabiliyor diğer oyuncular. Ayrıca arkadaşlarların da sana destek olabiliyor, sen de onlara olabiliyorsun. (Üsse saldırı oldu mu destek oyuncudan yardım gelebiliyor.) Bunlar dışında her üste platformlar var ve bunları 4 kısma kadar geliştirebiliyorsun. (4 kısım olunca saldıran adam bu kısımların her birindeki adamlar ile ugrasmak zorunda kalıyor. Yani daha zor.) Fob'da amaç son platformdaki odaya girip elemanları almak. Yüksek lvl'lı platfornlarda başarı kazanılırsa malzeme ile birlikte s++ adam bile alabiliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun PS PLus'a geldi aldım. Aylık oyunlarda gözükmüyorsa isim olarak aratın.
  • PS3 de online oynamadığım için işin bu kısımlarını yeni göreceğim. Normalde bitirdim oyunu bir daha ps4 de kasacağız bakalım.

• Mgs tarihinin en boktan oyunu, us hesap saveimi gordu tr psnden indirdigim oyun baya sasirdim 1 sene ara vermistim bi bakayim.

• Serinin önceki oyunlarında berbat bir oynanış vardı, bunda oynanış yapay zeka falan o kadar iyi ki daha ötesi yok. Bu yüzden şimdiye kadar çıkan en iyi gizlilik oyunudur mgs 5.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başladım diğer oyunların hiçbirini oynamamıştım. 1-2 bölümünü geçtim. Bazı yerlerde İngilizcem yetmiyor oyunun eski oyunlarındaki hikayeyi anlatabilecek var mı? Birde oyun karışık geldi bir çok detay var internette de araştırdım ama kafam karıştı. Oyundan iyi anlayan biri bana bu konularda yardımcı olursa çok sevinirim.
  • saner08 kullanıcısına yanıt
    Anlatmakla olmaz bu, iş ama aşağıda ki linki izlersen 2 bölüm sanırım yeter.

https://youtu.be/pgI3Pyxt2F0

• quote:

Orijinalden alıntı: eonmg

Anlatmakla olmaz bu, iş ama aşağıda ki linki izlersen 2 bölüm sanırım yeter.

https://youtu.be/pgI3Pyxt2F0

Çok teşekkür ediyorum fırsatım olduğu anda izleyeceğim. Oyun çok hoşuma gitti oyunla ilgili ufak rehber niteliğinde bilgilere ihtiyacım var şimdi, detay çok oyunda
  • Oyunu daha önce Ps3'te oynadım ama bitiremedim. Plus ile verilince Ps4'e indirdim ve cidden Ps4'te oyun çok daha güzel görünüyor. 60 FPS olması ayrı bir güzel ama sonra 30 FPS oyun açınca çok rahatsız ediyor.

• Mgs tarihinin en kötü oyunu dedim az bile söylemişim 35'den sonra aynı bölümleri extreme zorlukta ya ad full stealth veya substence olarak oynatıyor ulan gerizekalılar aynı bölümü aynı ara videoları bana niye izletiyor oynattırıyorsun, koysana bunları yan görev ya da challenge olarak utanmadan ana göreve koymuşlar rezalet bir oyun, tek artısı grafikleri ve 60fps olması o da bomboş dağlık alanlarda geçmesinden dolayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Mgs tarihinin en kötü oyunu dedim az bile söylemişim 35'den sonra aynı bölümleri extreme zorlukta ya ad full stealth veya substence olarak oynatıyor ulan gerizekalılar aynı bölümü aynı ara videoları bana niye izletiyor oynattırıyorsun, koysana bunları yan görev ya da challenge olarak utanmadan ana göreve koymuşlar rezalet bir oyun, tek artısı grafikleri ve 60fps olması o da bomboş dağlık alanlarda geçmesinden dolayı...

Daha da kötüsü o aptal tekrar görevlerini yapmadan ana hikayede ilerleyemiyorsun.
  • Ben çoğunu yapmadan bitirdim oyunu. O bölümleri bitirmek şart değil. 5 saat oynayıp oyuna alışınca birakamazsınız. Zaten mgs fanları sevse de sevmese de oynadı oynayacak. Piyasada ki bir çok oyundan güzel ve 100 saaten fazla sizi oyalar.

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Tekrar görevleri yapma zorunluluğu yok. Ana hikayede ilerlememe gibi bir durum söz konusu değil. Tamamen keyfi ve trophy için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pissacore

Tekrar görevleri yapma zorunluluğu yok. Ana hikayede ilerlememe gibi bir durum söz konusu değil. Tamamen keyfi ve trophy için.

Oyunu 2 sene önce oynamıştım belki yanlış hatırlıyorumdur ama bazı tekrar görevleri zorunluydu diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

quote:

Oyunu 2 sene önce oynamıştım belki yanlış hatırlıyorumdur ama bazı tekrar görevleri zorunluydu diye hatırlıyorum.

Subsistence, total stealth ve extreme görevlerin herhangi bir zorunluluğu yok. Bende bitireli bayağı oldu tüm oyunu hatırlamıyorum ama zorunlu şekilde tekrar olan bir görev hatırlamıyorum.
  • Hepsini yaptım ben, all missions trophysini almadıktan sonra bir amacı yok oyunun benim gözümde, ruhsuz saçma sapan bir oyun snake ramboluğa soyunmuş işte dünyayı kurtarıyor tek başına.

Şu an bir tek ana görev 45-46 kaldı, onları da açmak için belirli şeyleri yapmak gerekiyormuş (quiet max bond level, side ops gibi)

Elimde kutulu mgs4 var, 3.ye oynuyorum gözünü sevdiğimin oyunu akıyor bayılıyorum, en kısa zamanda hd collectionu da alacağım, mgs3 yarım kalmıştı o da çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Ekim 2017; 1:3:12 >
  • Bu oyun MGS tarihinin yüz karasıdır nerede epik görevleei olan görevler ve sinamatikler nerede bu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ops görevleri ile diğer görev kilitleri açılıyor şu aylardır bu oyunu kötüleyen fakat bu konudan çıkmayan arkadaş bilmez :D

oyunu kötüleye kötüleye bitiremedi haftalık uğrar kötüler gider öyle bi tipleme.

oynayacaklar veya oynayanlar için görev bilgi yardım için etiketleyerek sorun yardımcı olurum.

türkiyede oynayan çok fazla kişi yok fakat genel toplamda oyunu online bağlanıp oynayan 3 milyon kişi var.

fob'da oynadıkca bu sıralamada üste çıkıyorsunuz ben ilk 7 bin'deyim yaklaşık 2-3 ay sürdü çıkmam.

aslında daha hızlıca çıkılır fakat henüz 4. fob'u tamamlayamadım.

yükselmek için çok askere hemde yüksek rütbelilere ihtiyaç var.

1 en geç 2' aya kadar ilk bin'e çıkarım diye düşünüyorum.

fob'un en yüksek rütbesinide geçen gün aldım ilk 7 bine girerek 500.000 puanda.

oyun bitirme yüzdesi 85 yapabildim çok eksik var hala ve s rank ile yapamadıgım görevler var.

all task ve s rank olarak bir bölüm bitirmek ciddi dakikalarını alıyor insanın 1 saat uğraştıgım görevler oluyor.
  • S rank umurumda değil. Tarayarak ilerliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.