Şimdi Ara

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN | PlayStation 4/Pro (2015) (222. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.570
Cevap
44
Favori
149.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OLIVERA

istak attım sizinde kupalar tamamlanmış iyi zaman harcamışsınız belli =)

diğer oynayan arkadaşlar var ise psn adreslerini atarlarsa ekleyebilirim bilmeyenler için

arkadaş olarak eklediğimiz'de oyun içi saldırıya maruz kaldığımızda birbirimize yardıma gidebilmekteyiz.

bu hem oyun içi bize çok faydalı bir şey hemde aşırı derecede eğlenceli bir olay.

@dark dragon tam olarak bir açıklama varmı nedir neden geliyor neler olacak vs.

baktım 120 hz desteği gelecekmiş gereksiz bir olay olmuş 140 tv ekran'da 60 hzyi geçemiyorum ben

Hem pc'de hem ps4'te baya zaman harcadım. Nedense bu oyunu bırakamıyorum. Pokeman tarzı adam toplamak mı yagma mı ilgimi çekiyor artık, bilemiyorum.

Isteyen arkadaşlar beni de ekleyebilir. Itina ile destek yapılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce yine biri daldı adam ilk 500'deymiş.

adamı uyku bombası ile uyutup kafasına kafasına stun pompalı ile vurdum ama nafile daha fultonlayamadan o beni fultonladı.

ve dalga geçer gibi 13 dk'den 2 dk kalana kadar hep kaçtı öldürmek için uğraştı beni o kadar emindi kendinden yani.

sanırım bunların tek çözümü oto fulton'lu bazuka :D

artık bazuka ile giricem direk uyutmak işe yaramıyor fakat hile var bu bir gerçek yoksa o kadar mermi imkansız.
  • quote:

az önce yine biri daldı adam ilk 500'deymiş.

adamı uyku bombası ile uyutup kafasına kafasına stun pompalı ile vurdum ama nafile daha fultonlayamadan o beni fultonladı.

ve dalga geçer gibi 13 dk'den 2 dk kalana kadar hep kaçtı öldürmek için uğraştı beni o kadar emindi kendinden yani.

sanırım bunların tek çözümü oto fulton'lu bazuka :D

artık bazuka ile giricem direk uyutmak işe yaramıyor fakat hile var bu bir gerçek yoksa o kadar mermi imkansız.

Konami'nin servarlarla ilgilenmesi lazım. Açık varken tank depolayanından s++ adam depolayananına kadar. Pc'de bakıyorum, adamda 900 küsür s++ adam var; fakat base defence hala düşük seviye, basılmamış yani devolp. Komik. :)

Hilecileri trolleyecegiz artık.. Yapacak bir şey yok gibi gözüküyor pek.. Ya da baselerini harap edeceksin.

• evet sizin gibi 10-15 arkadaş olsa neler yaparız'da işte sıkmasa fob event'de s++ alacağımda çok yüksek 6 kere oynamaya 5 tane s++ alırsın zaten 6 oynama 5-10 dk arası sürüyor 1 saat yapıyor oda sorun değil çok sıkıyor.

birde merak ettiğim bir şey var.

mesela şimdi sizin fob'a biri sızarsa banada bildirim geliyor sizede ve arkadaşlarınızada ilk önce hangimiz girerse omu savaşmaya hak kazanıyor yoksa hepimiz girip avlayabiliyormuyuz 2-3 kişi
  • quote:

evet sizin gibi 10-15 arkadaş olsa neler yaparız'da işte sıkmasa fob event'de s++ alacağımda çok yüksek 6 kere oynamaya 5 tane s++ alırsın zaten 6 oynama 5-10 dk arası sürüyor 1 saat yapıyor oda sorun değil çok sıkıyor.

birde merak ettiğim bir şey var.

mesela şimdi sizin fob'a biri sızarsa banada bildirim geliyor sizede ve arkadaşlarınızada ilk önce hangimiz girerse omu savaşmaya hak kazanıyor yoksa hepimiz girip avlayabiliyormuyuz 2-3 kişi

Tek kişi savunuyor dostum. Toplu olarak savunma olmuyor. Hatta bir destek arkadaş daha vardı listemde, ben savunma yapınca o giremedi. Bana mesaj atmıştı; "zaten savunuluyor, yazıyor." Diye.

Event dışında pf savaşlarından ya da 40 veya üstü defence olan foblardan alınabiliyor s++. Ama snake dışında low lvl karakter ile girersen sızma görevine daha fazla şansın oluyor bildigin gibi. Pc'de hileciler sagolsun pf savaşlarından bir halt kazanamıyoruz. Ne uzun ne kısa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 31 Ekim 2017; 0:16:1 >
  • Pro için güncelleme gelecekmiş ok de hiç karşılaştırma videosu vs si bulamadım. Var mı gören duyan
  • Drima kullanıcısına yanıt
    Karsilastirma yapani zor bulursunuz 2 monitor biri 60 hz biri 120 hz olacak aynanda ayni seyi oynayacaklar vs.

2 tane ps4 gerekecek vs vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu deployment kupası için dispatch görevlerinde secure the bridgeheads görevini geçemiyorum yüzde olarak en fazla 57 kazanma şansı çıkıyor yabancı forumlarda a++ adamlar yollayın demişler ama onlarlada görev başarısız oluyor varmı yardımcı olabilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Cr4b

Arkadaşlar bu deployment kupası için dispatch görevlerinde secure the bridgeheads görevini geçemiyorum yüzde olarak en fazla 57 kazanma şansı çıkıyor yabancı forumlarda a++ adamlar yollayın demişler ama onlarlada görev başarısız oluyor varmı yardımcı olabilecek

Sürekli yollamaya devam et dostum. Illa oluyor fakat o görev şansa oluyor. Ne kadar etkili bilemiyorim ama zırhlarına attırabildigin kadar seviye arttır.

• Cr4b C kullanıcısına yanıt
    Fob evente girip 2 kere bitirin fobdan gelen puan ile 20 s combat asker alip isi bitirin.

• OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Asker satın al derken nerden alıyoruz hiç yapmadım

• Cr4b C kullanıcısına yanıt
    Bir kac saate fotograflar ile anlatim yaparim bilmeyen arkadaslarda ogrenmis olur.

S asker artik basit s+ zor s++ cok zor

Bekliyorum sağolun kaç gündür yapamadım görevi

• quote:

Bekliyorum sağolun kaç gündür yapamadım görevi

zaten yeni silahları zırhları herşeyi yükseltebilmek için s ve üstü adamlara ihtiyacınız olacak hatta video çekerim ps4'den atarım daha rahat anlarsınız.
  • Update geldi.

Yaptığım zaman bütün param sıfırlanmış hatta -900000 olmuş. Bütün topladığım materyaller gitmiş.

Ne alaka?

Anlatım yapıcakmısınız ?

• quote:

Anlatım yapıcakmısınız ?

800 mb video youtube yüklemek biraz uzun sürdü

şansınıza yeni event gelmiş iyi puanlı oynaması zevkli biraz zor sadece dünki event 2-3 dk süren basit bir eventti.

önemli olan nokta eventi kazandıkdan sonra tekrar fob evet kısmına gelip ps3 veya 4'de oynuyorsanız event'e girmek değil oraya gelip r2'ye basıp fob puanına ve markete ulaşmak ordan puanınıza uygun asker mother base rengi amblem vs. alabilirsiniz.

şunuda untmayın her askerden belirli sayıda alabilirsiniz.

dikkat etmedim fakat mesela 100 tane s+ combat askeri alırsanız yeni event gelene kadar s+ combat askeri vermiyor farklı asker almanız gerekiyor. dediğim gibi zaten 1 fob event 10 dk sürmüyor ve görevleri yaparsanız tek seferde 40 S asker bile alabilirsiniz.

anlatım videosu link: https://www.youtube.com/watch?v=-kJdZMoXhXg&feature=youtu.be

full hd izlemeyi unutmayın video 2 saat önce ps4'den bizzat kaydettim.

• eaizmir E kullanıcısına yanıt
    neyde oynuyorsunuz oyunu. ps4 pc xbox

oyun açılış'ta online mod'a bağlanamadıysa online modda kazandığınız para + materyalleri göremezsiniz.

güncelleme sonrası hiç bir sıkıntı yok şimdilik.
    Video kullanılmıyor diyor açılmıyor

Haklısınız.

Dediginiz gibi olmuş.

Panik oldum boş yere

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.