Bildirim
Metal Gövdeli Saç Ense Sakal Tıraş Makinesi : 100 TL Kargo Dahil.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aliexpress'te görmüştüm onu galiba
Edit: Vergiyle 60 TL + gönderim ücreti var kaç tane aldığına göre değişir ben 5 TL diye paylaştırayım oldu 65 TL adam kargo parası vergi derken kazanmıyor zarar bile ediyor olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 8 Temmuz 2024; 18:10:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pil parasına makina fena değil tabi ama bundaki olay aslında pilin kalitesi çok kalitesizse bir de onu değiştirmekle uğraş ve masraf gerekir yoksa çöp. Bir de iade konusu hijyen ürünü olduğundan sıkıntılı durumlar söz konusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 8 Temmuz 2024; 22:10:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanılmış laptoplarin 18650 pilleri; batarya paketlerinden, sağlamaları seçiliyor. Bunların kapasitesi kayıplı oluyor. Bunlar radyo, taşınabilir fan vs. tarzı ürünlere konuyor. Büyük ihtimal tahmimce 18650 kullanılıyor bunda da. Sıfır fiyat pil fiyat bakmak lazım bence. Hijyen konusunu bilemem ama Braun değil sonuçta. Ama bu makina tahminen ağzı tikanmadan saç keser gibi. Çok basit, kıl tikayacak yer yok gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat 125tl olmuş ne oldu da bu artış oldu hayret verici
Ve evet beklenen oldu an itibariyle fiyat 199,90. Fahiş fiyat artışı nedir nasıl olur gün be yasandi bitti ve saygısızca. Yazıklar olsun.
Geç gördüm, dünkü gibi 100 TL olsa alınırdı. Bende var aynı metal tasarımdan genelde memnunum ama yıllardır no name çeşitli şarjlı tıraş makinelerini kullanan benim ilk kez yüzümü kanatan bir makine bu oldu.
Ni-MH olur genelde ve yavaş şarj olurlar Ama hızlı şarj olan modeller li-iyon olabilir ve dediğiniz gibi çıkma pil olabilir. Ömürleri 1-2 sene zaten sonra şarj tutmuyor, pil değiştirmek masraflı oluyor ve farklı tipde pil takmamak gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hala almak isteyen varise 141 tl ye ücretsiz kargo olarak mevcut
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X