abi berberlerin kullandıgı gibi şöyle sağlam 0dan kesen makine yok piyasada şaka gibi yokmudur böyle bişey kullanan |
berberlerin kullandıgı sakal traş makinesi 0 kesmek için
-
-
hocam bende bu durumdan mağdurup piyasadaki en iyi traş makinesi bile sıfır traş yapmıyor
-
Vay be sadece ben değilmişim böyle düşünen 😬 şu sorunu bu makine çözer diyen arkadaşlardan link bekliyoruz 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya ben de güzel bir makine var ama berberdeki o kötü makine nasılsa istediğim şekilde kesiyor benimki yapamıyor
-
İnanılmaz gerçekten , jilet vırmayanlar bu gerçekle yaşıyor yollardır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
braun 7 yaz görsellere bak ucu o tarz olması lazım, ucu öyle olanlar berberinkinden de daha iyi keser sakalın kökü bile gözükmez. ama saç için falan kullanılmaz sakal için sadece ve kesmesi biraz dah zahmetli
Buraya soracağına Berbere sor cevabını verir sana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
palmera tools yada schwartz alacaksın bunlar süper kesiyor uygun olanı seç kendine göre
Tanıdık berbere de ki, bu makineyi satan toptancı gelince bana al bir tane parasini veririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sakalınız ince ise bu tarz yakın kesen makineleri alabilirsiniz normal veya kalınsa tavsiye etmem(en azından bunu) çok dikkatli kesmeniz lazım yoksa etinizi kesiyor ben bunu ensem için kullanıyorum bunun gibi 0.1-0.2 kesen diğer makinelere bakın ya da one blade alınabilir ki ben sakal için öyle yapıcam ya da tamamen eski tarz a yöneliceksiniz ama güzel aletlerle :)
https://www.powertectr.com/1043/tr-1818-tiras-makinesi
-
Hiçbir makine jilet performansı veremez. Çünkü bıçaklar direkt olarak cildinize temas etmiyor. Ama sıfıra yakın kabul edilebilir performans sunan makineler var. Bunlar da genelde markası kötü olan ürünler. Şarjları çabuk bitiyor ama efsane kesiyorlar. Bende braunun pahalı bir modeli var. Ben sıfır kesmiyorum, şekil vermek maksatlı kullanıyorum ama sıfır kestiğimde tatmin etmiyor mesela. Bir de üstünden kaç kere geçmem gerekiyor. Berberde adam üstünden bir kere bir geçiyor. Sıfırlanıyor direkt.
-
konuyu acan arkadaş ve yorumlar tamamen fail! hiç bir traş makinası 0 kezmez zaten. 0.8 mm ile başlar. buda sıfır degildir. makinalardan bu performansı beklemeyin. berberlerde bıcak ağzı ve kesme bıcağının ucuyla ayar yaparlar..cok detaylı makinalarda 0.8 den belki 0.5 mm ye kadar düşüre bilirsiniz. ama bu seferde makina bıcak uçları etlerinizi kapabilir. buda inanılmaz bir acı ya neden olur.
ben sakal icin 0 a en yakın alttaki ürünü kullanıyorum. bundan daha 0 a yakın kesebilen bıcak yok . saç icinde kullana bilirsiniz ama cok uğraştırır.
amazon.dePhilips OneBlade Pro Hybrid-Styler QP6520/30, 1 hassas tıraş makineli, 14 uzunluk ayarlıhttps://www.amazon.de/-/tr/gp/product/B01AXMKH2A/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1saç içinde aşşağıdaki ürünü kullanıyordum. 2018 yılında amazon.de den 600 tl ye almıştım simdi 3000 4000 tl civarlarında. bıcakları titanyum. kestigini anlamıyorsunuz bile. gördüğüm en iyi makina. en kaliteli berberlerde bile bu cihazdan yok.kablosuz . istediğiniz gibi özgürsünüz.
amazonPanasonic ER-GP80 K Professional Saç Kesme Makinesihttps://www.amazon.com.tr/Panasonic-ER-GP80-Professional-Hair-Clipper/dp/B00KNCXFR0
-
https://www.hepsiburada.com/philips-mg7720-15-erkek-bakim-seti-14-u-1-arada-sac-sakal-sekillendirici-vucut-kiti-pm-HB000007UYMQ
Bir kaç sene önce almıştım. Sakal kısaltma ve vücut için yıllardır kullanırım. (Sinek kaydı denemedim ama sinek kaydıya yakın, max 1 günlük sakal kadar kısaltabileceğini düşünüyorum).
Pandemide 1 sene boyunca da saçımı kendim kestim. Babamın saçını da 2 yıldır kesiyorum.
Ne keskinliğinde ne de şarjında hiç bir eksilme olmadı.
O zamanlar forumda sıcak fırsatlarda görüp 250’ye falan almıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tam isimlerini bilmiyorum ama folyolu makine alın sıfır kesime en yakın onlar kesiyor. Ancak bununda kötü yanı uzun sakal kesmiyor. Uzun sakalı önce klasik makineyle kısaltıp folyolu makineyle de üstünden geçmek en temizi. Ancak jilet her zaman en hızlısı ve en sinekkaydı yapanı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X