< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Nisan 2022; 23:8:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Nisan 2022; 23:8:8 > |
BU oyunu zamanında nasıl oynamışım aklım almıyor. Bu gün yıllar sonra yeniden oynadım. En az 50 kere öldüm. Bunu tek jetonla 12 gibi yaşlarda bitiriyordum. |
Tek jetonla bitirmek çok zor olur. Oyundaki bosslar baya zor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BU tarz oyunlar hep favorimdi. Gerçi makine benim olmadığı için atari salonundaki makineye yüklenebildiğim kadar yükleniyordum. Tek jetonla bitiriyordum fakat öğrenene kadar canım çıkmıştı. Şimdi hayatta yapamam nerede zıplayacan, nerede ne yapacan kitap gibi ezberlemiştim. Birde şu oyun favorimdi. VideoGaming4Uyoutube This is the full cheated play-thru of Sunset Riders for the Arcade (MAME)
Please be sure to Rate, Comment, Share, Subscribe! https://www.youtube.com/watch?v=9_oIQaAJoCY |
Aynen, Sunset Riders’ın makinesi hep dolu olurdu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 13 Nisan 2022; 10:52:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Trophy var oyunda. PS4 için tekrar çıkarıldı. Bir de tekli satılan ACA NEOGEO serisi var. Onlar direkt PS4 için yapıldı. Onlar daha iyi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Nisan 2022; 11:54:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |