Şimdi Ara

Metal Slug Anthology [PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-

1996'da 'METAL SLUG: Super Vehicle 001'ın piyasaya sürülmesiyle bir video oyunu efsanesi doğdu.

SNK'nın efsanevi aksiyon-atış serisi yıllarca hiç hızını kesmeden devam etti. Bunu kutlamak için METAL SLUG ANTHOLOGY yapımcılarını 2D, side-scrollinge ve mükemmel oynanabilirlik olanaklarına sahip bir video oyunu koleksiyonu üretmekten hiçbir şey alıkoymadı.

METAL SLUG ANTHOLOGY serisine dahil olan her parça eşsiz, unutulmaz bir oynanabilirlik ve Düzen ile İsyan Ordusu arasında çağ ötesi bir savaş sunuyor. Düzen Ordusu dağılan birliklerini topladı binlerce araç kullanarak çalınan Metal Slug'ı kurtarmak ve muhalefeti yok etmek için çaresiz bir kontratak başlattı!

* Metal Slug
    * Metal Slug 2
    * Metal Slug X
    * Metal Slug 3
    * Metal Slug 4
    * Metal Slug 5
    * Metal Slug 6

-

Çıkış Tarihi: 5 Temmuz 2016
    Tür: Action
    Dağıtıcı: SNK Playmore
    Geliştirici: Terminal Reality, SNK Playmore

https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/192426-metal-slug-anthology

-

Ekran Görüntüleri:

Metal Slug Anthology [PS4 ANA KONU] Metal Slug Anthology [PS4 ANA KONU] Metal Slug Anthology [PS4 ANA KONU] Metal Slug Anthology [PS4 ANA KONU] Metal Slug Anthology [PS4 ANA KONU] Metal Slug Anthology [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Nisan 2022; 23:8:8 >

• BU oyunu zamanında nasıl oynamışım aklım almıyor. Bu gün yıllar sonra yeniden oynadım. En az 50 kere öldüm. Bunu tek jetonla 12 gibi yaşlarda bitiriyordum.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Tek jetonla bitirmek çok zor olur. Oyundaki bosslar baya zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

BU tarz oyunlar hep favorimdi. Gerçi makine benim olmadığı için atari salonundaki makineye yüklenebildiğim kadar yükleniyordum. Tek jetonla bitiriyordum fakat öğrenene kadar canım çıkmıştı. Şimdi hayatta yapamam nerede zıplayacan, nerede ne yapacan kitap gibi ezberlemiştim.

Birde şu oyun favorimdi.

Metal Slug Anthology [PS4 ANA KONU]VideoGaming4Uyoutube
    This is the full cheated play-thru of Sunset Riders for the Arcade (MAME) Please be sure to Rate, Comment, Share, Subscribe!
    https://www.youtube.com/watch?v=9_oIQaAJoCY
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

Aynen, Sunset Riders’ın makinesi hep dolu olurdu.

• Platinlemek kolaysa başlayalım :) Ama genel itibariyle zor. Kaç kez kredi kullanmak durumunda kalıyorsun.

Ekleme: Ps4 sürümü zannediyordum ama PS2 sürümü imiş. Onu satın alacağıma açar ps2'de oynarım. Boşuna para vermeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 13 Nisan 2022; 10:52:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel oyunlardı. Zordu ama güzeldi. Sanırım bu sürümünde input lag vardı. Öyle okumuştum forumda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Killing Floor 3 | Xbox Ana Konu |
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

Trophy var oyunda. PS4 için tekrar çıkarıldı.

Bir de tekli satılan ACA NEOGEO serisi var. Onlar direkt PS4 için yapıldı. Onlar daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Nisan 2022; 11:54:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.