Bence eskiden yapılmış oldugu gibi METALCİLERİN TANİSMA OLAYINI simdi de yapmamız gerekir.Görüyorum ki bu forumunn metalci dost sayesı her geçen gün artıyo...Güzel bi ortam yaratmalıyız ve bu olay sürekli yenilenmelidir.
Tamam tanışalım
slm dostum ne tür metal dinliyosun
ve bu forumda oldukca rapci var sedat abi olayını biliyosan;metallica,iron maiden'ı rezil ettiler hiç hosnut olmadım
slm.. tanısmak tabiki güzel... ben hemen hemen her türü dinliyorum, yeterki iyi icra edilsin.. ama asıl ilgi alanlarım, Heavy, Gothic, Power.. arşiv yapmayı sewiyorum.. izmirdeyim.. işte buda msn adresim; ardagoth@hotmail.com
ben ankaradan... ben genellikle trash dinlerim.METALLİCA hayatımdır.bazen söylerim:HAYATIMDA HİÇ KIZ ARKADAŞIM OLMASIN AMA METALLİCA HEP OLSUN .onlarsız yasayamam.msnim belli zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: _Mr.BurK_
ben ankaradan... ben genellikle trash dinlerim.METALLİCA hayatımdır.bazen söylerim:HAYATIMDA HİÇ KIZ ARKADAŞIM OLMASIN AMA METALLİCA HEP OLSUN .onlarsız yasayamam.msnim belli zaten.
slm metallicayı bende severim özellikle wellcome the home (sanitarium)
quote:
Orjinalden alıntı: ethan hunt
quote:
Orjinalden alıntı: _Mr.BurK_
Herhalde parmağın sürştü. O welcome home olcak
pardon ya the koymak alışkanlık oldu bende
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme