Şimdi Ara

metalci yada rapciler buraya gelin tartışalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi anlamıyorum nie atışıyoruz gerçi benim bu konuda bildiklerim şunlar

amerikada beyazlar kendilerini üstün görüp hep zencileri ezmeee çalışmışlar zencilerde bu durumu kaldıramayıp kendini ifade edebilmek ve bir isyan için farklı arayışlara girmişler ve rap music i bulmuşlar tabii yanında dj break dans graficratörlük faln filn ama bi de benim bildiğim bu

ama abi bu kavganın asıl sebebi nedir ve neden beyazlarmı bulmuş bilmiyorum zencilerin müziğine karşılık metal çıkmış metali beyazlarmı bulmuş lütfen yardım

• bzzzt
  • Hiçbiri birbirine karşı müzik akımları değildir.Felsefeleri ve temelleri apayrıdır...Metal 1960ların sonunda,rap ise '70ler sonu/'80ler gibi çıkmıştır.Bu iki türün hayranları arası tartışmalar taze ergen muhabbetinden başka birşey değildir...

Şahsen rap ve hiphop hiç sevmem.Nedeni ise "Ooo,bunlara karşı olayım..." mantığı değil,metal müziğe uygun olan müzik anlayışımın,hiphop ve rapin tarzına yakın olmaması.Ayrıcana şu MTV balonları olan gangsta rap akımının da etkisi var.Kendi ırklarının bayanlarının kliplerinde vücutlarını teşhir etmeleri,her taraflarına takılar takıp bir havalarda önüne gelene küfür etmeleri bana boş geliyor...Söz açısından -özellikle ülkemizde- iyi iş yapan rapçiler var,onlara birşey demiyorum ama kişisel olarak beğenmiyorum bu müziği...Dinleyene ise saygım vardır.
  • quote:

tranquillityofloss
    Hiçbiri birbirine karşı müzik akımları değildir.Felsefeleri ve temelleri apayrıdır...Metal 1960ların sonunda,rap ise '70ler sonu/'80ler gibi çıkmıştır.Bu iki türün hayranları arası tartışmalar taze ergen muhabbetinden başka birşey değildir...

Şahsen rap ve hiphop hiç sevmem.Nedeni ise "Ooo,bunlara karşı olayım..." mantığı değil,metal müziğe uygun olan müzik anlayışımın,hiphop ve rapin tarzına yakın olmaması.Ayrıcana şu MTV balonları olan gangsta rap akımının da etkisi var.Kendi ırklarının bayanlarının kliplerinde vücutlarını teşhir etmeleri,her taraflarına takılar takıp bir havalarda önüne gelene küfür etmeleri bana boş geliyor...Söz açısından -özellikle ülkemizde- iyi iş yapan rapçiler var,onlara birşey demiyorum ama kişisel olarak beğenmiyorum bu müziği...Dinleyene ise saygım vardır.

valla bravo çok güsel konuşmuşsun tam bnm duygularımı ifade etmişsin

• quote:

Orjinalden alıntı: tranquillityofloss

Hiçbiri birbirine karşı müzik akımları değildir.Felsefeleri ve temelleri apayrıdır...Metal 1960ların sonunda,rap ise '70ler sonu/'80ler gibi çıkmıştır.Bu iki türün hayranları arası tartışmalar taze ergen muhabbetinden başka birşey değildir...

İyi dedin sana katılıyorum,rap'in ilk zamanlar bir felsefesi vardı ama şimdi onun da kaldığını zannetmiyorum ancak madafaka,çıplak kadınlar,kocaman takılar üçgeninde dönüyor...

• Özenti gençlerin birbirlerini küçümseme çabasından başka birşey değil bu. Bu işin gerçek dinleyicileri ve üreticileri bu tür polemiklere girmez. Kimileri rap müzik sevmez kimileri death metal böğürtüden başka birşey değil der. bu arkadaşlardan biri çıksın biri ceza gibi söylesin veya o böğürtüyü yapsın gırtlak yetecekmi bakalım. Tarzlar ve sevenleri farklı olabilir buna saygı duymak gerekir. Benim dinlediğim genel bir tarz yoktur metal severim benim için önemli olan net ve kalite ses ile çalışan müziktir. Bunu klasik müzikte gördüm ve Dream Theater bu isteğimi en iyi karşılayan grup. Petruccinin gidip Emineme sataştığını da görmedim şahsen. Mtv icon metallica da snoop dog geldi sad but true söyledi gayette eylendiler insanlar orada. Bu işler böyle özentiliği geçmek lazım..
  • coolercuum karışma sen
  • burzum ve public enemy-yada cypress hill-sevdiim için bu forumda olamıomuyum şimdi nedir annamadımkiilla bi tarafta olmakmı lazım.ikisi bi arada nası olur

• en iyisi hiç konuşmamak,kime ne anlatılıcakki,herkes burnunu dikine gidiyor,öyle olmaya dewam etsin.biz dalgamızı geçelim onlarda hala kendilerini savunsunlar
  • ikisi bir arada berbat olur.

ayrı ayrı çok iyi.

ben metal müzik tutkunuyum.. rap dinlemiyorum. bir insanın beğenisi,müzikten beklentisi vardır ve rap benim müzikal olarak beklentilerimi karşılamıyor.ama dinleyenlere saygılarımı sunar mıyım? sunarım. o kadar da efendi ve terbiyeliyimdir yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: killemall

ikisi bir arada berbat olur.

ayrı ayrı çok iyi.

ben metal müzik tutkunuyum.. rap dinlemiyorum. bir insanın beğenisi,müzikten beklentisi vardır ve rap benim müzikal olarak beklentilerimi karşılamıyor.ama dinleyenlere saygılarımı sunar mıyım? sunarım. o kadar da efendi ve terbiyeliyimdir yani.

sana katılıyorum ama rap müzik kadar saçma bir şey görmedim..ala mala ben ceza diyip duruyor adamlar
    saygı duyarız tabbiğ o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 2 Ağustos 2006; 15:28:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

quote:

Orjinalden alıntı: killemall

ikisi bir arada berbat olur.

ayrı ayrı çok iyi.

sana katılıyorum ama rap müzik kadar saçma bir şey görmedim..ala mala ben ceza diyip duruyor adamlar
    saygı duyarız tabbiğ o ayrı.

+++11111

• herkes herkese saygı duymak zorunda.eleştir ama yok sayma.
  • Ben dinleyene karışmam ama rap ve hip hop pek dinlemem.Metal de pek dinlemiyorum ama çok beğendiğim olursa dinlerim.Beyazlar onları ezer mi bilmiyorum ama zenciler de ayrım yapıyor.Onlar da beyazları sevmiyor.Peki dikkat ettin mi hiç?Bütün zenci şarkıcılar kliplerinde zenci insanlar kullanıyor.Onlar da ayrım yapıyor çünkü.Hem artık beyazlar zencilere fazla takmıyor bence.Mesela Beyonce,Usher,Sean Paul... bunlar çok sevilen kişiler.Bence Amerika'daki zencilere değil.Afrika'daki insanlara ayrım yapılıyor.
  • http://www.blogcu.com/Metalworld/454278

METAL VS. RAP lütfen herkes linke tıklayıp okusun copy paste olmuyor tartışan herkes okumalı...
  • ayıca metalin çıkış nedniyle rapin hiç bir alakası yok metal müzik ingilterede new wave of british heavy metal olrak çıkmıştır bunların başlıcaları black sabbath, led zeppelin sonradan iron maiden judas priesttir...çıkış nednei ise basmakalıp tek düze düşüncelere, boş yere insan öldürülmrsine, haksızlıklara, ayrımcılıklara ws. nedenlere karşı çıkmak için çıkmıştır... ben bunları anlatamam ama metalciyim diye dolaşıp bi b.k bilmeyen özentiler ya da gerçekten metalci olmak isteyenler ancak okuyarak öğrenebilirler...bu kişilere aşagıda ki linkleri şiddetle tawsiye ederim zaten bizim şavaşımız, mücadelemiz bu metali doğru tanıtmak yaşatmak, insanlara anlatmak we soru işaretlerine cewap wermek (metal vs rap, metal we din, black metal, metal nedir, metalci nedir vs...metalci insan okur araştırır buyrun...metal sewmeseniz de okuyun fikir edinin...

www.heavymetaltr.com
    www.blogcu.com/metalworld

• rap i küçümsemeyin ve böğürtü vea buna benzer lafları kullanmayın en azından eksik vea fazla yönlerini araştırıp tartışmak için bu konuyu açmadım ben sadece rapciler ve metalcilerin neden anlaşamadıklarını sordum bra vo sağolun bir kaç arkadaşımızın dışında gerisi boşlaf ama biz metale en azından saygı duyabiliyoruz yani ben müziğini sevmiyorum ama gerek underground da olsun gerek başka yerlerde olsun çekememezlikleri çok yapıyoruz kendi aramızda ama lütfen sakın haa rap i klötülemeyin en azından bu topicde çünki bu topici başlatan benim ve metali kötülemedim
  • haydaaaaaaaaa şimdide metal ve rapmi konu yav arkadaşlar kim ne

dinlerse dinlesin saygı duymak gerekir ama laf atmak nie anlamıorum

rapi boşa saymak nie ama bunları söyliyenler aslında boş konuşanlardır

çünkü rapin bi çıkış nedeni var doğrudur bunu şuanki rapperlarla

karşılaştırmayın bu dünyadaki rapi en ii icra eden kişi 2pac amaru shakurdur

ama rapi diorum diğer müzik türleriyle ilgim yoktur kim ne dinlerse saygı

duyarım ama laf atmayın rapi kötülemeyim şuandaki rap yapanları görünce

üsülmemek elde diil sırf para ve kadın amaçlıdır ve bunlara rapper denmez

nese fazla konuştum selametle...
  • boşuna kafanızı yormayın,bırakın nehir aksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.