arkadaşlar bence biran önce metallıca gelsinnnnnnnnnnn yoksa bizmi gitsek
saçmalama ne demek ilgi toplamıcak,adım atıcak yer kalırsa bende neyim
quote:
Orijinalinden alıntı: nerazzuri
gelse eskisi gibi ilgi toplamayacagi kesin
gerçekten yaw,türkiye ye gelseler naapar eder giderdim konsere
quote:
Orijinalinden alıntı: tylor
saçmalama ne demek ilgi toplamıcak,adım atıcak yer kalırsa bende neyim
quote:
gerçekten yaw,türkiye ye gelseler naapar eder giderdim konsere
ilgi toplamıcak dememis eskisi kadar demis tylor
ipini koparan gider konsere ... gitmemesi gereken adamlar orda olur
bugün aralarında benim de bulundugum ve metallica yı değiştiği için yerden yere vuran herkes dahil metallica yı izlemeye birçok dinleyici gider
ben giderm!=) ya bence asırı ilgi olur,cunku herkesn gonlunde war metallica askı bence
Yanlış hatırlamıyorsam 1998'de gelmişti.
ikinci gelişlerinde konserlerine gitmiştim, yer yerinden oynamadı ama bayağı kalabalıktı. Ön gruplardan Kurban a bayağı pet şişesi atmışlardı sonunda solistleri küfür etmişti yuhalanıp sahneden indiler. Sonrası güzeldi, bir de susuzluk olmasaydı daha da güzel olurdu.
quote:
metalikanın lizbon konserini izlemedin galiba eski günleri aratmıyor desem yeridir sonuçta eski parçaları çalıolar ve yine gazlar
lizbon nere istanbul nere eskidendi metalica artık popülerliği kalmdadı adamlar load, reload albümlerinde asıl patlamyı yaptı beraberinde sad but true albumu ve uzun zaman tahminen 5 sene albüm cıkarmadılar doğal olarak eski şarkıları sıktı yeni cıkardıkları albumlede istedikleri etkiyi yaratamadılar zaman geciyor muzik sevenler yeni arayışlar içinde yeni gruplar cıktı turkiyeyi baz aldığın zaman artık rock adında kaliteli şeyler yapılıyor...metalica benim cocukluk gunlerim anıları isterimki oyle kalsın unfergiven larla costuk mama said lerle huzunlendik miladını doldurma zamanı geldi
bi kere inönü stadında konser vermişler.keşke o konserin görüntüleri olsa yav...
bi daha gelirlerse şu rock'n coke'un olduğu yerde fln versinler ya stad iyi olmuyor
quote:
Orijinalinden alıntı: wildworld
sad but true albumu
quote:
2004 yılı Madrid Konserinde 130.000'e yakın seyirci vardı
Merak etme Tr'de konser verilen yerde izdiham yaşanacak . Mesela ben gelirlerse en önde olmak için 20 gün önceden gideceğim konser yerine