Şimdi Ara

-metallıca türkiye ye gelse ....... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İZDİHAMIN YAŞANMASI İÇİN MARİLYN MANSON'IN GELMESİ LAZIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTRASLAN4512000 -- 3 Eylül 2005, 2:36:07 >

• ahahua zaten o gelirse millet satanist satanist diye konser duvarlarını yıkar..
  • özenti gençlik heryerde anasini satim...
  • özenti bunlar özentii olleyyyyyyy ollleyyyyyyyyyyyyyy özentiler ölsün
  • nedir ya yok metalica mış yok yok jenifer lopez Türkiye'de bunlardan çok daha iyi sanatçılar var Kendi sanatçılarımıza sahip çıkalım bence
  • yaw yemişim iron maiden i,metallica gelse yine konser alanı dolup taşıcak buna eminim.ama inşallah sevdiğimiz şarkılarından çalarlar(geldilerde sanki,bizdeki hayale bak)
    quote:

Orjinalden alıntı: darkdeception

bu adamlar para içinn bizlerii satalı çok zaman oldu gelseler kılımı bile kıpırdatmam bu adamlar piyasa olmayı seçtiler şimdi metal kitlesi yakalamaları zor artık türkiye geldiğinde kıyamet kosa kopsa bitek iron maiden da kopar o konsere gitmek için elimden gelen herşeyi yaparım
  • metallica dan bir one bir unforgive1-2 bir fade to black gibi mükemmel,efsaneleşecek şarkılar bekliyoruz,bizi hayal kırıklığına uğratmasın,bu sözlerimi iletirsen sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Metallica hala sağlam

Yeni albüm için Robert Trujillo : ''James süper riffler yazıyor . Heavy metal çalacağız . Bekleyin bizi !'' açıklamasını yaptı

• quote:

Orjinalden alıntı: Zed The Rapist

quote:

Orjinalden alıntı: psionic

satanist bunların hepsi
    tövbe tövbe

evet sende örümcek kafanın tekisin.

ii de ben espiri yapmıştım neyse..
  • metalikanın çok çeşitli şarkıları var yani ilk 4 albümle sonrasının alakası yok herkez albümü alsın diye tarz değiştirdiler pop gibi güzel bi melodi bulup onu metal gibi çalarak herkesin dinlemesini sağladılar bence de soğru yaptılar adamlar çok zengin oldu bunu yaparak. bu yüzden ki metalika dinleyip de metalden anlamayan adamlar çok var (eskiden ben böyleydim mesela) ama bu tüm metalika dinleyenlerin özenti olduğu anlamına gelmez ben şahsen ilk 4 albümlerine laf ettirmem her biri ayrı güzel, black album de fena diil. biri metalika dinleyince ona özenti gözüyle bakan tiplere de kıl olurum özentinin kralı onlar olur genelde
    ve metalikanın LİVE SHIT SEATTLE (1989) konserini şiddetle öderirim bulun izleyin
  • kim diomuş öle bakiim,ileri derecede metallica hastasıyım,bir çok metal grup denedim,daha sert müzikler dinledim ama en iyisi yinede metallica
    ama metallica nın yaptığı sert şarkılar güzel olmuyor,one,unforgiven,fadetoblack türündeki şarkıları onları değişilmez yapan şarkılar zaten.ama uzun zamandır,böle şarkılar göremedik,he yeni albümde biraz daha sert müizk yapmaya başladılar ve biraz içine ettiler.şöle 2006 yılında load yada reload albmüne benzer bi albüm yapsalar,yeniden 1numara olurlar(zaten öyleler)
    quote:

Orjinalden alıntı: psionic

metalikanın çok çeşitli şarkıları var yani ilk 4 albümle sonrasının alakası yok herkez albümü alsın diye tarz değiştirdiler pop gibi güzel bi melodi bulup onu metal gibi çalarak herkesin dinlemesini sağladılar bence de soğru yaptılar adamlar çok zengin oldu bunu yaparak. bu yüzden ki metalika dinleyip de metalden anlamayan adamlar çok var (eskiden ben böyleydim mesela) ama bu tüm metalika dinleyenlerin özenti olduğu anlamına gelmez ben şahsen ilk 4 albümlerine laf ettirmem her biri ayrı güzel, black album de fena diil. biri metalika dinleyince ona özenti gözüyle bakan tiplere de kıl olurum özentinin kralı onlar olur genelde
    ve metalikanın LİVE SHIT SEATTLE (1989) konserini şiddetle öderirim bulun izleyin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.