ostum önce selamlar! İNPAX cihazın olduğunu yazmışsın. Valla yardımını bekliyorum çünkü ben bu uydu konusunda daha yeniyim. Bilgisayar konusunda uzmanım ama bu cihaz işi key işi frekans işi henüz tam sarmış değil. Benim İnpax-5100 cihazı aldım bilirsin dream500s in aynısı. herhangi bir sıkıntım yok. ancak iki sıkıntım var. 1- NTV TV8 deki maçları izleyemiyorum. ne yapmam gerekir 2- Şifreli kanallar nasıl çözülür key nedir, nerelerden alınabilir int ulaşabilirmiyim ve ne yapmam gerekir. adım adım bilgi verirsen sevinirim. LÜTFEN YA!
Diğer konuda herşeyi yazdım ordan dewam bi problem olursa pm at
Eyvallah kardeşim. harika tarif etmişsin. hepsini adı adı yaptım. flasfXP ile cihazda bahsettiğin klasörlere ulaştım. intten satankey.zip dosyasını aldım ve açtım sözkonusu iki dosyayı ilgili yerlere attım. 755 yaptım. programı kapattım. cihaza dondüm. örneğin France5 kanalına geldim. SARI TUŞ ve sonra "DBC-SATANKEY-Updater OK ledim. ama aşağıdaki mesaj geliyor;
/var/tuxbox/plugins/DBC-STNKY-Updater.sh çıktısı [H(downloading keys...to keyupter.ascofun.cc 80.86 vs vs server returnet error 404 Not Found İnstalling keys... . . . . .key-updater finished.
nerde hata yapmış olabilirimacaba. biraz daha zamanını alacağım. şimdiden özür dilerim. yardımını bekliyorum selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: cibali
Eyvallah kardeşim. harika tarif etmişsin. hepsini adı adı yaptım. flasfXP ile cihazda bahsettiğin klasörlere ulaştım. intten satankey.zip dosyasını aldım ve açtım sözkonusu iki dosyayı ilgili yerlere attım. 755 yaptım. programı kapattım. cihaza dondüm. örneğin France5 kanalına geldim. SARI TUŞ ve sonra "DBC-SATANKEY-Updater OK ledim. ama aşağıdaki mesaj geliyor;
/var/tuxbox/plugins/DBC-STNKY-Updater.sh çıktısı [H(downloading keys...to keyupter.ascofun.cc 80.86 vs vs server returnet error 404 Not Found İnstalling keys... . . . . .key-updater finished.
nerde hata yapmış olabilirimacaba. biraz daha zamanını alacağım. şimdiden özür dilerim. yardımını bekliyorum selamlar
Hayır hocam hata filan yapmamışsın herşey doğru ancak önce satankeyden keyi indireceksin sonra France 5 kanalı üzerinde bekliyeceksin zaten orada farkettiysen .key-updater finished. yazıyor.