Şimdi Ara

Metalurji ve malzeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odtü metalurji ve malzeme yazma ihtimalim var alternatif olarak. Bu bölümü sevip sevmeyeceğimi soruyorum kendime ama cevap alamıyorum.Neye ilgimin,yeteneğimin olduğunu bilirsem bu bölümü kendime uygun hissedebilirim?
    Özellikle bu bölümü tercih etmek "isteyen" veya bu bölümde okuyan,meslek sahibi olan birileri yardımcı olursa çok güzel olur. Çok kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: bartandme

Odtü metalurji ve malzeme yazma ihtimalim var alternatif olarak. Bu bölümü sevip sevmeyeceğimi soruyorum kendime ama cevap alamıyorum.Neye ilgimin,yeteneğimin olduğunu bilirsem bu bölümü kendime uygun hissedebilirim?
    Özellikle bu bölümü tercih etmek "isteyen" veya bu bölümde okuyan,meslek sahibi olan birileri yardımcı olursa çok güzel olur. Çok kararsızım

Hocam ben bu işten mezun biriyle görüştüm bana derslerin daha çok ezber olduğunu matematiğin çok olmadığını tabii ki fizik ve kimya ağırlıklı derslerin olduğunu söyledi.Mezunlar illaki dökümhanede çalışacak diye birşey yokmuş.Sektör çok geniş dedi ama kendini geliştir vr girişken ol dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartandme

Odtü metalurji ve malzeme yazma ihtimalim var alternatif olarak. Bu bölümü sevip sevmeyeceğimi soruyorum kendime ama cevap alamıyorum.Neye ilgimin,yeteneğimin olduğunu bilirsem bu bölümü kendime uygun hissedebilirim?

Onlarca mezunla konuştum makine kadar geniş diyor hepsi. İçine siniyorsa yaz gitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion kullanıcısına yanıt
    Sen de mi yazacaksın?
  • İçime sinmiyor değil ama genelde tozun pisliğin içinde çalışırsın diyorlar.Ben ofis ortamında çalışmak istiyorum daha çok. Tabi işin içinde ODTÜ olunca insan iki kere düşünmek zorunda kalıyor.Sonuçta kötü bir meslek değil ama bana uygun olmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.