Şimdi Ara

Metalurji ve malzeme müh.ile ilgili sorusu olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marmara mezunuyum bir kaç kere sordular cevap verememiştim sorularınızı sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ytü hakkinda bilginiz var mi hocam ?

is kosullari nasil , maaslar vs ?

• Hocam İTÜ'de bu bölüm tutuyor. Sizce gitmeli miyim?

Mezun olduktan sonra iş koşulları neler?

Ne kadar maaşla işe başlıyorsunuz?
  • Bana ytü de geliodu marmara ing diye yazmıştım.Türkiyede mühendislik okuyacaksanız bu metalurji olmamalı.ben girdiğimde 30 bininciydim keşke 1 sene daha kalsaydım diyorum.Bence üni istanbulda okunur ve bu da itü bogaziçi koç sabancı olmalı.o zaman ki aklım olsa koç ya da sabancı için 1 sene daha kalırdım

• Metalurjiyi odtude okumak peki bir yarar saglar mi bir farklilik yaratir mi?

• Önemli olan maaş değil çalışma koşullarıdır.millet burda paso sallıyo.her üniden mezun arkadaşım var az çok bilyrm.2012 mezunuyum arkadaşlarımın yarısı sektörle alakalı çalışıyo çünkü metalurji genelde üretimcidir ve çalışma koşulları esnektir!

• Jin ben olsam 1 sene daha kalırım çünkü yazacağın bölğm hayatını belirliyo.bir de toplum da saygınlıgı arıyosun yaş geçtikçe ve bu da belli bölümler için var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İTÜ Metalurji ve Malzeme nasıl?
  • İtü ve odtü bu alanda iyi tabi.ama üniversite istanbulda okunur? Birçok şeyle bağlantıyı kolay kurarsınız ve metalurji ile ilgili şirketler genelde istanbul ve çevresindedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2.üniversite

İtü ve odtü bu alanda iyi tabi.ama üniversite istanbulda okunur? Birçok şeyle bağlantıyı kolay kurarsınız ve metalurji ile ilgili şirketler genelde istanbul ve çevresindedir.

İlgim de var. Yani sizce okumalı mıyım?
  • Ben de çok ilgiliyim öyle olmuyo mezun olunca.benim düşüncem şu: 5-6 tane üni var onlarda okumuyosan okuma! Ayrıca bölğm olarak da müh.okuyacağıma koç bogaziçi sabancı da işletme okurum.Ayrıca geleceğin işi yazılım ve robotik sistemler diğer alanlar bitik!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.