< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gazi imalat mühendisliği hakkında bilgisi olan var mı
-
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Upppppppp
Nasıl bölüm bu hiçbir bilgi yorum yok ya hoşuma da gitti aslında
Buraya sormadan önce mezunları ne iş yapıyor linkedin'de bir araştır derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araştırdım bazılarına yazdım cevap yok
Tek bildiğim İTÜ’de de vardı ama kapandı. Niye kapandı hiç bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Makine müfredatına çok benzediği içinmiş ekşi de okudum
Çok benzemesinin sebebi makinacılar seçmeli aldıkları derslerle hem tasarım mühendisi olabiliyor hem de üretim mühendisi olabiliyor. Bu bölümün olmasının pek anlamı yok, makina mühendisliği okuyan gidip üretim mühendisi olabiliyor yani sonuçta.
-
Evet hocam makine alt dalı zaten sırf isminden çalışma alanı kısıtlanıyor ama imalat sektörü Türkiye'de lokomotif yine geniş olduğunu düşünüyorum
Sıralama da o yüzden vasat sanırım (ya da başka nedeni var bilmiyorum)
Merak ettiğim bölümde ki işleyiş hocalar eğitim kalitesi vs.
1.sınıfım sevmediğim ve bana uygun olmadığını düşündüğüm için sene ortasında bırakma kararı aldım. myp ile geçiş yapacağım ama sorunuz varsa bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğitim kalitesinin Türkiye'de hiç bir üniversitede önemi yok bence. Yanında okuyanlar başarılı insanlarsa ve üniversitenin marka değeri varsa her türlü yürürsün ama dünyanın en iyi eğitimi olsa bile marka değeri olmayan ve başarısız öğrencilerin girdiği bir bölümde bir şey yapamazsın.
Ayrıca akademik personelin eğitim geçmişini bir incele.
-
bu bölüm çok gereksizdi sanırım ondan kapandı çünkü hem makine mühendisleri hem de metalurji malzeme mühendisleri üretim mühendisliği yapabiliyor.
-
Hocam üretim mühendisliği çok geniş döküm prosesi olan işleri metalürji malzeme mühendisleri yapar ya da kimyasal prosesler varsa kimya mühendisi olaya el atar
Makine mühendisliği tarafı daha çok metal işleme talaşlı imalat lazer kesim bunların tasarımı yönetimi vs.
elbette dediğiniz doğru
-
Özelden ilettim
Up ya up
Updullah
Son kez up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X