SATILIK CX-400 WHİTE...ARKADAŞLAR KULAKLIKLAR ORJİNAL OLUP METAN GARANTİLİDİR..ALACAK OLANLAR ÜRÜNÜ METAN'A GÖTÜRÜP ORJİNALLİĞİ KONUSUNDA BİLGİ ALABİLİRLER...sahibinden.com da bulunan diğer sennheiser kulaklık modellerine bakmak isterseniz linkler aşağıda...CX-400 SATIŞ FİYATI 100 TL'DİR.
arkadaşlar bugün cx500 aldım kendisinden. kesinlikle orjinal metan bandrolü garanti belgesi vs bildiğiniz orjinal sennheiser yani.. alıcak olan arkadaşlar kesinlikle kaçırmasın..param olsaydı bitanede yedek alıcaktım öyle diyim yani
Ambalajın arkasında metan bandrolü var nı?
Evet var.. kesinlikle orjinal frux merak etme
Çok ucuz bu CX 500 yaa.. Yeni bi kulaklık almayı düşünüyorum ve CX500 olabilir bu fiyatıyla.. Gerçekten orjinal, sıfır ve 2 yıl garantili mi? Nasıl bu kadar düşük fiyata satabiliyolar Almanyada bile anca bu paraya geliyo.. Bi de satın almaya kalksam nasıl alabilirim internetten alışveriş yapmadım hiç ve o siteye üye değilim..
Ürünlerin fotoğraflarını buraya ekleme şansınız varsa ilgileniyorum... sahibinden.com üzerinden taksitli alabiliyoruz değil mi?
ok.burayada eklerim resimleri.sahibinden.com da ki ilanlarım 'get'li herhalde taksit oluyordur dikkat etmedim..
Tekrar merhabalar.. Ürünlerden kaçar adet var elinizde? Bir iki arkadaşım da ilgileniyor da.. Stok durumunu öğrenebilirsek ona göre kendimizi ayarlayacağız..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme