Şimdi Ara

Metaryaller hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben suan 5 dan 5 kyu'um. Craft itemler biriktirmeye başladım. Fakat bir kaç sorum olacak. Mesela 80 tane iron stone'yi 60 ve 20 stone biçminde ayıramazmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcer -- 19 Haziran 2007; 19:56:54 >

• Bende Aynı Sorunu Yaşıyorum Nası Ayrıldığını Bir Bulabilirsem !
  • itemi shift tusuna basarak ayırabilirsiniz.
  • shift tusuna basarak baska bir slot`a koy ozaman sana kaca ayirmani soracak.
  • Saolun Arkadaşlar Bende Oyunda Soruyorum Ezik Ezik Gezer Ken Adamın Teki NOOB dedi sinirlendim PvP Yapalımmı Dedim Adam yürü Dedi Çıkardım Benim Toxic'i Giydim SC leri adam dona Kaldı
  • çok teşekkürler dedim oldu artık rahat rahat craft yapabiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorcer

Arkadaslar ben suan 5 dan 5 kyu'um. Craft itemler biriktirmeye başladım. Fakat bir kaç sorum olacak. Mesela 80 tane iron stone'yi 60 ve 30 stone biçminde ayıramazmıyım?

valla kardesim dedigin gibi ayirman imkansiz!!! ayiptir sormasida 80 iron'u 60 ve 30 iron olarak nasil ayirmayi düsünüyorsun?Fizik kurallarina ayrikiri bi kere! (60+30 = 90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldo718 -- 19 Haziran 2007; 18:12:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Figür Satan Site Hakkında
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi tspit cok dikkatlisin ama laf olsun die soylenmiş gbi sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

quote:

Arkadaslar ben suan 5 dan 5 kyu'um. Craft itemler biriktirmeye başladım. Fakat bir kaç sorum olacak. Mesela 80 tane iron stone'yi 60 ve 30 stone biçminde ayıramazmıyım?

valla kardesim dedigin gibi ayirman imkansiz!!! ayiptir sormasida 80 iron'u 60 ve 30 iron olarak nasil ayirmayi düsünüyorsun?Fizik kurallarina ayrikiri bi kere! (60+30 = 90

Çok güzel tespit :D

• quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

quote:

çok akıllısın ya

Yazarken elim sekmiş.Malum leptap kullanıyorum

• ehu ehu oluyor arasira öle seyler
  • Lütfen Konuyu Up'lamayalım Çünki Topic Kirliliği Oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.