Şimdi Ara

silah kasaları hakkında birkaç soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, merak ettiğim ve cevabını buradan bulmayı umduğum birkaç soru var. şöyle sıralayayım, bilgi sahipleri yardımcı olursa sevinirim.

1. bu kasaların bir son kullanma tarihi var mı, üzerinden bir süre geçince anahtarları tedavülden falan kalkıyor mu yoksa ne kadar zaman geçerse geçsin hep kullanılabilir/açılabilir mi oluyorlar?

2. eğer son kullanma tarihi gibi bişey yoksa eski ve giderek pahalılaşan kasaları satmak mı mantıklı yoksa açmak mı?

3. on civarı kasa açmayı düşünüyorum, skin çıksın kullanayım beklentisiyle değil iyi bir şey çıkma ihtimalinin heyecanı için tamamen. bu bağlamda hangi kasayı açtığım önemli mi? mesela 5 anka, 3 firar, 2 krom açmak yahut 10 tane gölge kasa açmak arasında fark var mı? yahut piyasayı bir süredir takip edemediğim için fiyatlardan haberim olmadığını göz önünde bulundurursak hangi kasa daha açmaya değer?

not: açacağım kasaları satın almayacağım, hepsi bana düşen kasalar. (elimde olanlar: 10 krom, 8 firar, 4 anka, 2 esport 2014 yaz, 1 kış saldırısı, 1 gölge)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 - yok daha cs go silah kasası bir dolasıyor sadece bazı kasalar belli adet release ediliyor.

2-avcı kasa 1 ay önce 25 kurustu 1.50 civatrı oldu,satısı az kasalar her zaman kazandrı.

3 kasa açmak pismanlıktır kasaarı sat silah al
  • hocam dediğim gibi, amacım skin çıkarıp kullanmak değil, hem on tane falan açmayı düşünüyorum. aslında beni cesaretlendiren 3 kasa açıp yalnızca birinden çöp çıkarmam oldu

anladığım kadarıyla bazı özel kasalar hariç piyasada sürekli bulunuyor öteki kasalar ve anahtarları, peki bu bir süre sonra biten kasalara örnek hangileri?

bir de bu açacağım on kasa hangileri olursa daha mantıklı/kârlı olur diye sormuştum.

• Heycan yasicam diyosan yapistir gitsin moruk.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Heycan yasicam diyosan yapistir gitsin moruk.

benim 200 tl harcıyıp 10 tl skin kazanma ihittimalide var
  • Sen kimseyi dinleme şuan bende 1600 tane kutu war hesabımda 0.03 kuruştan aldım şuan 10 kuruş unutma kutu açılmaz satılır

• aynen hocam, heyecan diyelim, merak diyelim. bi denemek istiyorum.

200 lira falan değil hocam, dediğim gibi en fazla on tane açmayı planlıyorum ki 55 lira falan ediyor tutarı. çıkan da kısmet artık. :)

ama hangi kasadan açsam acaba, o konuda fikir arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceliYakın -- 7 Ekim 2015; 19:38:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mpv ler hakkında bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.