Metatime kendi blockchain ağı olan MetaChain ağı üzerinde çalışan bir ekosisteme sahiptir. İlk listelemelerin başlaması için mainnet öncesi bsc ağında işlem görmektedir. İlk tur ön satış tamamlandı. 2. tur ön satış tamamlandı. İlk listelemeler gerçekleşti. Yukarıda da göreceğiniz üzere daha önce 2 tohum satışı gerçekleştirdi. Bu yatırımlarda hiçte küçümsenmeyecek ki şöyle; Airdrop süreci tamamlandı. İlk ödüller 01.01.2024'te kilit açılacak. Üye olarak katılmak isterseniz de referans sistemi mevcut; Referans Link: Referans Kodu: E0M6Y84V Refsiz Link: İncelemenizi tavsiye ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadEleven -- 11 Eylül 2023; 15:37:39 > |
METATİME - MTC - Listendi🔥
-
-
-
yatırım yapan sitelerin olduğu sayfa linkini atma şansınız varmı bulamadım sitede linkten üye oldum
-
Ana sayfada pop-up olarak açılıyor.
Ya da ana sayfanın alt kısımlarına doğru giderseniz oradada bilgi mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Günlük görevlerle puanları toplamaya devam.
-
Katılan arkadaşlar günlük sosyal medya görevlerini tamamlamayı unutmayın. Ay sonunda toplanan puanlara göre dağıtım yapılacak.
-
Görevler tamamlandıkça puanlar artıyor, takibi unutmayalım dün sadece Twitter tek bir paylaşıma 100 puan etkinliği vardı.
-
Ticaret Gazetesinde - YILDIZ TEKNO GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ
https://cdn.metatime.com/documents/yildizgyo-capital-increase-announcement.pdf
Projenin sağlam adımlarla ilerlemeye devam edeceğini öngörüyoruz.
-
Airdrop devam ediyor. Dünya çapında etkinliklerde başladı.
-
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Güncel
-
Güncel
-
İlk satışın %91'lik kısmı tamamlandı.
Airdrop 2. ayında, üye olup görevleri tamamlayarak yatırımsız havuzdan payınızı almanızı tavsiye ederim.
-
Güncel
-
Güncel
Benzer içerikler
- cex io ne zaman listelenecek
- tap swap ne zaman listelenecek
- kcex güvenilir mi
- yescoin ne zaman listelenecek
- anında 100 tl kazan
- nft nedir
- spk onaylı kripto borsaları
- binance hesap açma
- hotbit giriş
- web 3.0 nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X