Şimdi Ara

Metin 2 Aninizi yazin(herkes1 ani yazsin) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
518
Cevap
26
Favori
24.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun ilk zamanları (yaklaşık 9 yıl önce, yuh olmuş mu o kadar ) , lise hayatımın başları, arkadaştan duydum başladım.
    Oyuna girdim biraz dolaştım köpek falan kestim sonra bir baktım şehre dönemiyorum geri, haritayı falan da hiç görmedim.
    Kayboldum artık dönemem diye yeni hesap açmıştım.

Hayatımın önemli bir kısmını bu illet yüzünden heba ettim ama çok eğlenceli zamanlar da geçirdim.
    Oyunu herkes bilmeden önce çok eğlenceliydi, biraz tecrübeliler öne çıkıyordu. Daha sonra en çok para yatıran en iyi olayına döndü.
    Botların ortaya çıkışı oyunun sonunun başlangıcı oldu.
    Şu an hala oynayan kitleler var sanırım ama o zamanki kitleyle kıyaslanamaz.

• Gece yarısı metin düşecekti belirli bölgelere bayaa bi. O gece de ailen pc yi yasaklamıştı. Gece kalktım, oturdum pc ye varya nasıl mutluyum 2 metini atın üstünde aynı anda kesiyordum. O gece fena itemler düşürmüştüm.

Birde ilk at madalyonu düşürdüğümde çok sevinmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bir ay arkadaş zoruyla oynayanlardanım.Hiç umutmam bir gün gezerkrn elemanın teki yere silah attı gitti.Ben de aldım onu.Arkadaşa dedim verdim ona.Bana iskender ısmarlamıştı.

• Birisine beni tanidin mi len yazmistim oylesine o da kimsin dedi. Dusun len dedim. Murat abi sen misin dedi evet dedim. Oo abi napiyon gelsene bize dedi gelcem bekle abisi yazdim. İyi abi o zaman ben ustumu giyinim disari cikariz dedi bende tamam abisi dedim. Bana bi elindekini versene la abisi dedim al abi dedi sonra kactim haha

• quote:

Orijinalden alıntı: Metamfetamin Elması

Birisine beni tanidin mi len yazmistim oylesine o da kimsin dedi. Dusun len dedim. Murat abi sen misin dedi evet dedim. Oo abi napiyon gelsene bize dedi gelcem bekle abisi yazdim. İyi abi o zaman ben ustumu giyinim disari cikariz dedi bende tamam abisi dedim. Bana bi elindekini versene la abisi dedim al abi dedi sonra kactim haha

Haram, Direk cehennem

• Ben pitaya'daydım.Bedensel savaşçı.Bir gün baktım dolunay +9 taşlı falan 1m falandı.Dedim ben o parayı toplucam aga.Bu tür oyunlarda bir deneyimim olmadığı için çok zor kasıyordum parayı ilk zamanlar neyse. Sonra kastım parayı gece 2ye kadar falan baktım pazarda full taşlı dolunay 1.4m bende de o kadar var işte.Dedim yaa daha ucuzunu bulurum yarın sıkıntı olmaz nasıl olsa fiyatlar sabit falan.Sabah kalktım dolunaylar 900m falan olmuş.Para hilesi.. Hayatımdaki en büyük pişmanlığımdır..
  • Dolunay ı 0 dan 8 e basmıştım sonra dedim bukadar gelmişken 9 a da basayım yanarsa oyunu silerim yanmazsa yardır.Yandı... o gün bu gündür mutluyum
  • Ben para hilesine kananlardanım. Lavuğun teki gelmiş şöyle şöyle bi hile var diyor. Normalde kanmazdımda çocukluk + anlatışından kandım işte. Programda kullanıcı adı şifre istiyor ve bendeniz mal gibi giriyor. Ardından işlemleri tamamlamaya çalışınca bilgisayar kilitlendi. Programı kapayıp oyuna tekrar girince üzerimde ki zırhın o adamda olduğunu gördüm sonra çekti gitti iyi sövmüşümdür.

Edit : Adıda akrep krallı bi şeydi.

Bide ikinci anım. Bi ara hani bi şeyleri kesiyodun dolu düşüyodu onu düşürdüm elemanın teki geldi beni dondurdu alamadım doluyu o aldı ben tam alacakken. İkisinede haram olsun tabi oyun moyun ama ben kimsenin zamanını veripte kazandığı şeyleri çalmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansi Salvo -- 27 Haziran 2015; 1:56:23 >
  • ennes58 kullanıcısına yanıt
    Unuttum gittim bide benim vilusada 58 lwl charım vardı 2015'e kadar banlanmıştı açılmışmıdır acep kullanıcı adı şifre unuttum o charları bi denesem iyi olur aslında metin2 indiriyom id şifre bulma yolu varmı?
  • Arkadaşlar benim char vilusada yakamozda felan vardı o serverler sitede gözükmüyor silindimi o serverler eski charlarıma bakcaktım duruyormu diye?
  • Yok baba onlar hariç gm çeker diye bekleyenlerden bahsediyorum :))

• hiç unutmam artemiste 2 king savaşcı vardı biri kuralsızzz biri de munzur ilk çeligi sw acıldıgında kuralsızz kapmıştı pazara hava atmak için 999m e koymuştu tabi o zaman bırak 999m i 2m e falan +9 full +4 taşlı ejderha plaka falan alabiliyodun yani cok ucuzdu madalyon 50 k oldugu donemler.
    munzur da pazardan cekmişti herif 1 hafta forumda ağlamıştı
    şimdi diyceksiniz ki +86 da kızılda drop acılıyodu düşürseydi ama o zaman droplar cok azdı arkadaşlar sadece düşük level itemlerin dropları yüksekti kimse yüksek level olamıyodu ki
  • Abimle ikimiz aynı serverdaydık tam bir kapitalistti , benden yüksek leveldi deli gibi kasardı o 43 level felan bende 21 level bıyıkları yeni terlemiş bir savaşçıydım akşama kadar madalyon düşür sonra hepsini birden alıyım derdi piyasanın 10-20 k aşşağısından satıyordum sonra o atı zırhladı felan işte ben hala binici kartı... daha fazla devam edemiyeceğim
  • Salak arkadaşım hesabıma girip +6 dolunayı kendine atıp +0 KDP koymuş yerine.Ulan mal bi iş yapıyorsan doğru düzgün yap onu koyma yerine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı bana da oldu. bu oyunda öğrendim kimseye güven olmaz
  • Ben oyuna bi arkadasın carıyla basladım güya ortaktık neyse işte 30larda bi level neyse işte arkadas millet beni nerde görse dalıyor vadi köy zindan çöl nereye gitsem habire skill yiyorum sonra bir arkadaşım dediki oglum sen agresifsin tabi dalarlar dedi bende sallamadım arkadaşı bnde serbest acıp bna dalanlara daldım bi baktım ismimin yanında hileli yazıyor ben diyorum nasıl yazıyor la falan(hilede kullanıyordum tabi)

arkadaşa sordum böyle böyle nasıl kurtulcam çarı kascan anca o zalime falan düşer dedi tabi zen fasulyesinide bilmiyoruz 1 ay köpek gibi kastıkta arkadasca olduk.

Ne günlerdi :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 2008 olması lazım. Bilgisayar 2 haftadır tamirde. Kasa komple yenilenmiş, 400 liraya yakın masraf yapılmış şekilde getirdik eve. Bi hevesle kurdum, biraz kurcaladım falan. Dışarıya çıktım, 2 saat falan bi işim vardı. Geri geldiğimde kardeşim Metin2 indiriyordu, "Abi süper oyun buldum insin de oynarız ne güzel." dedi, beklemeye başladık. Neyse işte o zamanın internet hızına göre bir süre bekledikten sonra indi, kurdu kardeşim oyunu, çift tıkladı açmak için... Sonra mı? Sonrası yok. Çöktü bilgisayar. Cillop gibi sıfır bilgisayar çöktü ulan. Ben hiç öyle kalakaldığımı hatırlamıyorum. Tabi o zaman cahiliz, bilgisayar çöktü boku yedik diye ağlayacam nerdeyse. Neyse hemen bi tanıdık vasıtasıyla format falan hallettik yeniden açtık bilgisayarı, derin bi oh çektim. Metin2 mi? Benden uzak Allah'a yakın!

• Bir keresinde arkadaşlarla evde toplanmıştık aralarında en sağlam hesap bendeydi.her neyse herkes bakıcak benım hesaba baya havalı olucaktım.42 lvl full +9du üstüm. her neyse kullanıcı adı şifre girdik hesaba girdik loadıng de beklıyoruz heyecanlı bekleyışler.hesaba girdik bi baktım uzerımde ne zırh ne kılıç.ulan bi korku sardı benı neyse envanteri açayımda gorsunler diyerekten envanteri bir açtım açmaz olaydım hesap bomboş soymuşlar hesabı.ulan bi üzüldüm o gün arkadaşlar faalanda alay ediyo ulan ne kötü gündü o.çarı soyan herifte bi +0 balta bırakmış bide 1 yang bırakmış hesapta şerefsizlige bak sen

• At görevini alip ati aldim vadideyiz tapinakta iste attan indik ch degistik girdik oyuna baktik at yok tapinakta at aramistik akfnsnfn ulan ne eşekmişiz

Edit: en nefret ettigim canavar kaplumbagaydi lan isinlanirdi 40 kisi kesemezdik nasil birseydi o canavar vay a.g

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

çok anım var ama ben direk o zamanlarda çektiğim bir videoyu atayım :D

http://www.dailymotion.com/video/xbucdn_metin2-estergon-baskin_videogames

Ah ya şimdi başlasan böyle ortam bulamazsın, eskiden dostluklar çok iyiydi. Ben 11-12 yaşında falandım yaklaşık 7-8 yıl önce oynuyordum, o yaşlarda bile ne kadar güzel ortam kurmuştum kendime, unutmuyorum hiç. Kuzenimle kurduğumuz loncaya 20-30 yaşında abiler falan gelmişti, onlara tam yetki vermiştim, loncayı beraber yönetiyorduk falan.
    Şimdi bulamazsın öyle bir ortam. Oyunda hikaye yoktu ama herkes hikayesini kendi yaratıyordu bu oyunda.

2010-2011 civarıda WoW'la tanıştım Metin2 kendini bozduktan sonra ama Metin2'deki o ortam hiç bir oyunda yoktu. Şimdi girsen Metin2'de de bulamazsın o eski havayı.
    2. köye pazar kurup 34 lvl zırhlarını kapış kapış sattığımız dönemlerdi onlar. Levellar bile yazmazdı üstümüzde, giyilen zırha göre levellarımızı anlardık.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.