< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
elindekini 2 tane yapmak ister misin?
edit: beyler sövmeyin lütfen ben hiç böyle bir şey yapmadım hep bana yaptılar |
İnternet kafedeyiz oyun çıkalı 1 sene olmuş millet oyunu çözmeye çalışıyor felan bende arkadaşlarla oynuyorum ama çocuğum o zamanlar domuzlara dalıyorduk bana 2 yavaşlatmalı uzun kılıç atmıştı kafede bi çocuk vardı herkesin çarına bakardı o iyi bu kötü vs yorum yapardı bu gördü o itemi bağırmaya başladı kafe içinde kafedeki abi geldi bana ver kılıcı dedi vermedim istedi vermedim en sonda dövmüştü sonra almıştı kılıcı
|
Markete tüm potları 1 yang a koymuştum sonra ortalardakinden birini 10m yapmıştım yanlıslıkla almışlardı
|
Kafama metin tasi dusmustu
|
1-)2.köye gitmeyi bilmiyordum 1,5 ay 1.köyde kasıldım
2-)22 leveldim barbar kılıcını(bilmeyenler ve unutanlar için 40.seviye kılıç) gördüm çok hoşuma gitmişti tüm itemlerimi satıcı ya satıp almıştım giyemeyince oyunu silmiştim |
1. köyde merkezdeyim işte. Adamın biri yazıyor +9 kaplan 400k. Tabi ki bu çok ucuza geliyor. Neyse adam arka arkaya yazıyo işte +9 kaplan 400k pazar aççam ilk kapan kazanır dedi. Etrafını sardık adamın 10 kişi bekliyoz işte. Adam bi anda açtı pazarı bende + kaç olduğuna bakmadım direk aldım. Bi baktım +0 kaplana 400k vermişim. Oturdum sinirden gözlerimden yaşlar falan geldi. Çok uzun bir süre oynamadım o olaydan sonra.
Bir keresinde vadi de yerde KDP bulmuştum o da değişik bi olaydır. |
Oyuna ilk başladığımda ezik bir kaç item toplamıstım ve pazar açmak istemiştim.Nasıl acacağımı bilmiyordum ve birine sordum o da bana bana ticaret açmış (sonradan öğrendim tabi ki),buraya koyacaksın itemleri dedi.Yanımda da büyük kuzenim vardı o da oyunu bilmiyordu ve o da inandı hatta çocuk istememesine ragmen item fiyatı diye parada vermistik. Hic yoktan çocuğa item ve bir miktar para verdik allah bilir nasıl dalga geçmiştir. Buradan kuzenime selam yolluyorum
|
Yıl 2009 metin 2 yi kuzenim çok oynuyordu. Yaz tatilinde onlarin evine kalmaya gitmistim. Bir koyde yasiyordu ve koydeki tum gencler metin 2 oynuyordu. Bu yuzden cok rekabet vardi herkes arasinda. Kuzen 75 leveldi nerdeyse hergun oynuyordu. Teyzem gitti kuzene git cesmeden su al dedi. Pcden kalkmadan once bana sakin oynamayi dusunme bile diyerek uyardi. Evden cikinca hemen pcye gectim mal mal dolasiodum pazarlari inceliyordum. Sonra hemen onumde gm gozuktu herkes pesinde dolaniyordu gittim buna pmden cocukluk akliyla item ver yazdiktan sonra cevap vermeyince kufur etmistim . Kuzen gelinceye kdar car mar kalmadi ban yedi. Bunu gorunce bana saldirdiydi bende kendimi savunmak amaciyla ona saldirmistim. oyle
|
Hacı ticarete atılırsan falan haber verde bizimde işimiz görülsün
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 26 Haziran 2015; 13:50:47 > |