Şimdi Ara

METİN 2 DBLERİ BURADA HADİ DH SERVER KURALIM ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildigimiz gibi db si olanlar saklıyor ve vermek istemiyor.

Fakat 2 ay boyunca aradım ve buldum!
    http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=metin2%20database&file=6290444&desc=the-database-hackers-handbook-defending-database-servers.9780764578014.25524+.chm

bi db daha bunu denemedm site kapatlms ama ktunnelden girebilirsnz....
    http://www.m e g a u p l o a d .com/?d=XGL68415 (ARADAKİ BOSLUKLARI KALDIRIN)

NOT:VERMİŞ OLDUĞUM 2.LİNKİ KTUNNEL'DEN GİREREK İNDİREBİLİRSİNİZ...

ALINTIDIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agzorest -- 30 Ağustos 2009; 18:10:13 >

• Umarım doğrudur indireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 17 Nisan 2010; 20:56:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Umarım doğrudur indireceğim
    Alıntıdır Diye yazdım ama bnde doğru doğruysa yap bu işi Plunder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agzorest

Alıntıdır Diye yazdım ama bnde doğru doğruysa yap bu işi Plunder

Alıntıları Göster

indirirsem yaparım ama yarını bekliyecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 17 Nisan 2010; 20:56:58 >

• Bu nedir arkadaşım ? Yani ne oluyor bu db? Ne işe yarar, indirirsem nasıl kullanırım. Biraz açıklar mısın, güzelse bende indireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesaygün

Bu nedir arkadaşım ? Yani ne oluyor bu db? Ne işe yarar, indirirsem nasıl kullanırım. Biraz açıklar mısın, güzelse bende indireyim.

Kardes Db demek Database Demek yani oyunların herşeyi oradadır ne blim oyudnaki karakterler oyunun işleyişi bu dosyalarla oyunu kurarsın kndi diledğin gibi bizde buna uğraşıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanBuL..

quote:

Bu nedir arkadaşım ? Yani ne oluyor bu db? Ne işe yarar, indirirsem nasıl kullanırım. Biraz açıklar mısın, güzelse bende indireyim.

Kardes Db demek Database Demek yani oyunların herşeyi oradadır ne blim oyudnaki karakterler oyunun işleyişi bu dosyalarla oyunu kurarsın kndi diledğin gibi bizde buna uğraşıyoruz...

evet ama sadece db gerekli değil oyun için DB benim elimdede var linux gibi vps gibi programlar lazım araştırıyorum yaparsam sunucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 17 Nisan 2010; 20:57:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İstanBuL..

quote:

evet ama sadece db gerekli değil oyun için DB benim elimdede var linux gibi vps gibi programlar lazım araştırıyorum yaparsam sunucam

Alıntıları Göster
    ewt Sql Server vs. vs. zor iş yani

• quote:

ewt Sql Server vs. vs. zor iş yani

Alıntıları Göster
    .biz forumdan bir arkadaşla bulduk hamachi ağından 10 kişilik server elimizde herşey var hazır kişinin adını söylemiyeceğim olursa sunucaz 5-6 kişi girer isteyen varsa kendinede açar anlatırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 17 Nisan 2010; 20:57:13 >

• quote:

.biz forumdan bir arkadaşla bulduk hamachi ağından 10 kişilik server elimizde herşey var hazır kişinin adını söylemiyeceğim olursa sunucaz 5-6 kişi girer isteyen varsa kendinede açar anlatırız

Alıntıları Göster
    Dbyi editlemeniz mümkünmü ? Mesela shopa 75 itemleri falan koymak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oviedo

Dbyi editlemeniz mümkünmü ? Mesela shopa 75 itemleri falan koymak ?

Alıntıları Göster
    Plunder bana Pm 'den msn falan wer konusaLım
  • quote:

Plunder bana Pm 'den msn falan wer konusaLım

Alıntıları Göster
    1-2 Güne şonuçları size sunucaz mrak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 17 Nisan 2010; 20:57:17 >
  • quote:

1-2 Güne şonuçları size sunucaz mrak etmeyin

Alıntıları Göster
    Denemeyin bile mahkemelerde sürünürsünüz Bu DB'ların orjinalleri Ymir gibi şirketlerde. Çinliler bunları satın alıyor. Hangi pvp hatırlamıyorum ama bir pvp'nin tek SGM'i vardı. Db'lar onda bulunuyordu ve sanırsam o sızdırdı DB'ları. Ama bu olay tabi ki yasal değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Denemeyin bile mahkemelerde sürünürsünüz Bu DB'ların orjinalleri Ymir gibi şirketlerde. Çinliler bunları satın alıyor. Hangi pvp hatırlamıyorum ama bir pvp'nin tek SGM'i vardı. Db'lar onda bulunuyordu ve sanırsam o sızdırdı DB'ları. Ama bu olay tabi ki yasal değil

Alıntıları Göster
    biz bu arkadaşın verdiği dblerle yola çıkmıyoruz başka DB'lerle hamachi yolundan kendi ağımızla oyniyacağız tamamen yasaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 17 Nisan 2010; 20:57:22 >

• quote:

biz bu arkadaşın verdiği dblerle yola çıkmıyoruz başka DB'lerle hamachi yolundan kendi ağımızla oyniyacağız tamamen yasaldır

Alıntıları Göster
    Hamachi ile nasıl oluyor?Banada anlatır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @İskender Büyük

Hamachi ile nasıl oluyor?Banada anlatır mısınız?

Alıntıları Göster
    uygun program bulamadık linux için uyuşmuyor bulunca anlatıcağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 17 Nisan 2010; 20:57:26 >
  • quote:

uygun program bulamadık linux için uyuşmuyor bulunca anlatıcağız

Alıntıları Göster
    Anlaşılan sağlam biçimde kandırılmışsınız. Bu DB'lar tamamen Ymir ve GameForce'a aittir. Hamachi yoluyla da olsa, herhangi bir program aracılığıyla da olsa (Hamachi gibi), mutlaka yasal yollara başvuracaklardır Ki, burdaki Dbların gerçek olduğunu zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Anlaşılan sağlam biçimde kandırılmışsınız. Bu DB'lar tamamen Ymir ve GameForce'a aittir. Hamachi yoluyla da olsa, herhangi bir program aracılığıyla da olsa (Hamachi gibi), mutlaka yasal yollara başvuracaklardır Ki, burdaki Dbların gerçek olduğunu zannetmiyorum.

Alıntıları Göster
    Zor iş ne diyeyim kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

Zor iş ne diyeyim kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Bilmezlerse şikayet edemezler.Sen hiç KO oynamadın galiba? Ko'dan sorumlu olanlar Bu yıla kadar serverlarla uğraşmadı bile.Uğraşmaya başladığında da sadece sitesi olan serverları kapattırdı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th€King

ben diyorum ankara sen diyosun bu db'ler ben sana ne dedim bu dbler değil demediimmi yukarda iyicene oku

@ViCt0R

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 17 Nisan 2010; 20:57:31 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.