Bir arkadaşıma God of War 3'ü gösterdim, Metin2 buna bin basar lan dedi O gün bugündür konuşmuyorum onunla. Eğer zekanın gerilemesini istiyorsan oyna.
halbuki ikisi de aynı seviyede oyunlar. ikisi de git önüne çıkanı kes sonra tekrar git tekrar kes şeklinde ilerleyen oyunlar. sadece grafik farkı var...
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
quote:
Orijinalden alıntı: EsBeR.eS
Bir arkadaşıma God of War 3'ü gösterdim, Metin2 buna bin basar lan dedi O gün bugündür konuşmuyorum onunla. Eğer zekanın gerilemesini istiyorsan oyna.
halbuki ikisi de aynı seviyede oyunlar. ikisi de git önüne çıkanı kes sonra tekrar git tekrar kes şeklinde ilerleyen oyunlar. sadece grafik farkı var...
d şıkkı diyorum yanlışsada önemli olan yarışmaktı kendimi ispatlamaya gelmiştim zaten
illa online oyunlarla hayatımı karartmak istiyorum diyorsan bari bunu kaliteyle yap wow oyna
metin 2 oyna önce biraz sıkılınca da (ki kesin sıkılcaksın) yani biraz oyunu anlıyıp pvp oynamaya başla metin2 nin pvp leri de zevkli oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: fenerbahçeli oğuzhan
metin 2 oyna önce biraz sıkılınca da (ki kesin sıkılcaksın) yani biraz oyunu anlıyıp pvp oynamaya başla metin2 nin pvp leri de zevkli oluyo
çok uzun süre knight oynadım metin , silkroad hepsini denedim çok çok yüksek derecede pvpsi en iyi olan knighttır
Benmi anlamıyorum bilmiyorum online oyunlarda feci sıkılıyorum farklı bi felsefesi yok wowundan tutun metin2 sine knightina kadar tüm oyunları oynamışımdır . 1 ay sürmüştür hepsi en fazla. Hiç ilgimi çekmemiştir.
Hepsini oynadim
Bana en cok pvp zevki veren oyun Knight oldu ama başlama derim çünkü çoku çikti oyunun ve bagimlilik yapiyor
metin2>>>çocuk silkroad>>>>> PARA knayt>>>>koxp artı cocuk. wow>>>> aylık para veriyorsun ancak onun üstüne mmo tanımam.
İlla oynayacağım diyorsan WOW başla. Başlarda aylık para nedeniyle çekilirsin ama mantığı bir kap bırakamazsın. Gelip bana küfredersin burda.
Paran varsa WoW oyna, yoksa hiçbirini oynama.
cabal onlinedeyim eğer gelirsen sana herşeyiyle öğretirim hem birlik oluruz biz 4 - 5 arkadaş oynuyoruz
Dostum oyun önerecektim ama Metin 2 yazdığını görünce vazgeçtim .
quote:
quote:
intihar et
Diablo
Online oyun maceram ilk CS 1.5 ile başladı Hem kendini geliştiriyon hem düşüncelerin değişiyor Daha sonra Mu Online oynadım O zamanlar KingMu vardı 97d versiyonunda Arkadaş ortamı Sıralamada yer edinebilme çok güzeldi Halada o zamanlardaki tanıdıklarımla konusuyorum Daha sonra Knight Online Savaş alanı olsun Görevleri olsun İnsanı sıkmıyordu Canın sıkılınca git arenada birileriyle vs at Canın sıkılınca görev yap Ama benim hiç muhabbet alanım olmadı oyunda Daha sonra Metin2 İlk oyuna başladığımda hep ticaret hep ticaret yapa yapa bir yerlere kadar geldim Ticaret yaparkende kendime bir lonca buldum ve hergün muhabbet hergün muhabbet insanı oyundan başka sohbet alanı olarakda gösteriyordu Aynı Mu Online deki gibi Ama sonra ne oldu herkes tarafından saygı kazandık Zengin olduk Oyundaki itemlerin çoğu benim elimden geçti derken soyulduk Metin2 de soyulma tehlikesi var Her gün 3-5 kişi soyuluyor Knight da soyulma tehlikesi var ama item kilitleme olayıda var Mu Online de soyulma şuana kadar hiç duymadım Oynadığım serverlarda
Birkaç daha oyun oynadım İKV Hero Silkroad L2 vs...... Ama bneim için KingMu hepsinden daha çok ön planda Kısacana Mu Online
WoW eğer ki oynayamazsan ben oynayamıyorum mesela ücretli ... W3 ve Dota ...
quote:
quote: