Şimdi Ara

Metin 2 mi ? Silkroad mu ? Knight mı ? Yada diğerlerinden hangisini önerirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
8.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: C4Lexio

cabal onlinedeyim eğer gelirsen sana herşeyiyle öğretirim hem birlik oluruz biz 4 - 5 arkadaş oynuyoruz

cabal bir süre sıkıyor.1 sene kadar oynadım 135 fs charım vardı yapıcak bişey kalmıyo oyunda.dungeona gir çık nereye kadar
  • Minecraft oyna,

4,5 kişi birlikte Multiplayer oynuyoruz. Grafiklerine göre acayip eğlenceli bir oyun. TeamSpeak yapıncada başka oluyor zevki.

@KraL_15

Mu Online diye oyun kalmadı artık. Zaten tanınmayan bir oyundu. Season5 i bırak Season10 yapsalar ne olakki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılım Faresi -- 5 Şubat 2011; 11:42:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: EsBeR.eS

Bir arkadaşıma God of War 3'ü gösterdim, Metin2 buna bin basar lan dedi O gün bugündür konuşmuyorum onunla. Eğer zekanın gerilemesini istiyorsan oyna.

halbuki ikisi de aynı seviyede oyunlar. ikisi de git önüne çıkanı kes sonra tekrar git tekrar kes şeklinde ilerleyen oyunlar. sadece grafik farkı var...

Birazdan PS3 fanboy lar Konu Dışını basar

fanboylukla ilgisi yok bende Xboy um ama bana Göre gelmiş engeç miş en güzel oyun konusu felan filan Wow da oynadım WoW'a bin basar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Paran varsa WoW oyna, yoksa hiçbirini oynama.

+1
  • hiç bulaşma bence
  • lotr online veya 4story. Paran varsa wow.
  • Hiçbirine bulaşma geleceğini karartma.
  • Nostale diye bir oyun var.Bebekçe gibi gelebilir başlarda ama ilerleyen lwllerde güzel bir aileye girersen çok zevkli oluyor.Ben de 77 lwl oldum bıraktım.Yani öle birkaç ay takılıcam diyorsan tam sana göre biraz araştır istersen.
  • Silkroad oyna bırakması çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

quote:

Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_

quote:

quote:

Bir arkadaşıma God of War 3'ü gösterdim, Metin2 buna bin basar lan dedi O gün bugündür konuşmuyorum onunla. Eğer zekanın gerilemesini istiyorsan oyna.

halbuki ikisi de aynı seviyede oyunlar. ikisi de git önüne çıkanı kes sonra tekrar git tekrar kes şeklinde ilerleyen oyunlar. sadece grafik farkı var...

Birazdan PS3 fanboy lar Konu Dışını basar

fanboylukla ilgisi yok bende Xboy um ama bana Göre gelmiş engeç miş en güzel oyun konusu felan filan Wow da oynadım WoW'a bin basar

Wowla gow arasında bağlantı ne onu anlamadım

• uzun süre wow da oynadım 4 tane 80 level var 2 tane 85 var ama hiçbirisiyle oynamak istemiyorum.En son düşündüm taşındım ulan madem sürekli böyle yeni 85 kasıcaz bırakıyım dedim sıkıldım artık ya içimden gelmiyor 85 level karakterle oynamak yok daily yap bunu yap ne bu ya
  • quote:

quote:

muhahah iyi espriydi Eğer espri değilse biri acil 112 yi arasın
  • quote:

• quote:

quote:

God of War'daki bulmacaları bilmiyorsun galiba?
  • lineage 2 diye oyun duydun mu?
    Bi araştır istersen. O oyunu oynadıktan sonra bu yazdıkların atari gelecek sana.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.