Bildirim
METİN 2 TR SİMYA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
P2W olayı şuan hat safhada hiç olmadığı kadar artmış oynayacaksan vaktine yazık edersin.
Efsun atma ayağına herkes birbirini dolandırır olmuş şuan Barbaros eski sunucuların tadını veriyor. Anadolu başlama herkes para yatırıyor
ve bot dolu. -
dedim eskisi gibi güzel vakit geçiririm ama nerdeeee bitmiş harbiden görsellik artmış ama kalite düşmüş oyunda yazık etmişler -
Maalesef yazık edildi oyuna 61 lvl çarla eskiden metin kırardır suramızla büyülü silah yapıp. Bk düşürür taş düşürür satardık o bitmiş artık item gitmiyor piyasada
sadece belli başlı şeyler satılıyor kutsama kağıdı +4 hız taşı hava bk falan filan. -
online başka oyun tavsiyen varmıdır reis metin2 tarzında vakit geçirmelik knight online hariç -
Şuan en iyisi conqueror's blade Türkler baya oynuyor EU2'de ayrıca twitch yayıncıları da oynuyor -
bakayım bir nasıl bir oyunmuş yüksek bir sistem istiyor mu bu oyun acaba -
Maalesef güçlü bir sistem istiyor zaten Metin2 oyuncularının çoğunun pc'si kötüdür :D -
indirip bir deneyeyim bakalım ddr3 ama pubg de 40 70 fps arası alıyorum bunuda oynar mı bakayım bir akşam ilk işim denemek olacak :)quote:
Orijinalden alıntı: grikurtccc
Maalesef güçlü bir sistem istiyor zaten Metin2 oyuncularının çoğunun pc'si kötüdür :D
gariban oyunu işte ne yaparsın -
Şu durumda çöp MMORPG'leri oynama kitlesi leş gibi. Metin2'yi ben eski günler için oynarım oynarsam yoksa kitlesi leş gibi
cahil cühela okumamış yaşı büyük ama aklı çocuk gibi çalışan küfürbaz tipler. Bütün gün efsun atılır diye millet birbirini dolandırıyor.
50 yaşnda emekli öğretmenler oyunda millete idda'da 2 tane ev 3 tane araba parası kaybettim hehe diyerek hava atıyorlar.
Bunlar derste çay içip gazete okuyan salla başı al maaşı hocalar işte.
Conq'da da Knight kitlesi var genelde biraz da Metin2 kitlesi vardır elbet ama Metin2'den iyidir. -
Genel anlamda eski sistem olmayan şeyleri veriyor.Örneğin beceri hasarına karşı koyma/Ortalama zarar/X efsuna karşı dayanıklılık gibi özellikler var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X