Şimdi Ara

Metin2'de BAN YEDİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
5
Favori
64.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StarCross

quote:

Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan98Blı

quote:

Nedendir bilinmez ama easymetin2 hackshielde takılmıyor.Oyunda binlerce bot var ve hepsi duruyor

Zaten botlar yüzünden oyun oynanmaz oldu hem metin2 de hem knigth ta

Aynen bir ara oyunda kasacak yer yoktu biraz azaldı ama hala var.GMler diyorki yang alışverişi yasaktır.Tüm serverlerin CH3'leri M çekiyorlar

GM LER "SÖZDE" GM'LER HOCAM YANİ OYUNUN YAPIMCILARI VE HERKEZ BİLİYOR OYUNDA YANG ÇEKİLDİĞİNİ Kİ ZATEN YANG ÇEKMEK OYUNUN BİR PARÇASI OLDU

Yang cekerken ban yiyen olmus mudur

Hiç olmadığını zannetmiyorum muhakkak olmuştur en az bir kere

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan98Blı

quote:

Nedendir bilinmez ama easymetin2 hackshielde takılmıyor.Oyunda binlerce bot var ve hepsi duruyor

Zaten botlar yüzünden oyun oynanmaz oldu hem metin2 de hem knigth ta

Aynen bir ara oyunda kasacak yer yoktu biraz azaldı ama hala var.GMler diyorki yang alışverişi yasaktır.Tüm serverlerin CH3'leri M çekiyorlar

GM LER "SÖZDE" GM'LER HOCAM YANİ OYUNUN YAPIMCILARI VE HERKEZ BİLİYOR OYUNDA YANG ÇEKİLDİĞİNİ Kİ ZATEN YANG ÇEKMEK OYUNUN BİR PARÇASI OLDU

Yang cekerken ban yiyen olmus mudur

Hiç olmadığını zannetmiyorum muhakkak olmuştur en az bir kere

Kendi yanglarını satıyorlar sonrada ban atıyorlar Millete yazık

• cahili padişah yapmışlar önce babasını idam etmiş metin gm leride aynı sonradan görme ne oldum budalası olmuşlar bence çarın banlandıysa tekrar uğraşma benim 80 lwl çar bir hic yüzünden banlandı bundan 4 sene önce tuvada server 1. siydim o zamanlar bence iyi bir pwp bul onu oyna ben oyle yapıyorum hem kasmıyosun kendini oyunun zevkini alıyorsun sinir yok stres yok
  • cahili padisah yapmıslar önce babasını idam etmis metin2 gmleride bunlardan farksız banlandıysan hic ugrasma kendini ezdirme iyi bir pwp bul oyna derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesudiyeli3452

cahili padisah yapmıslar önce babasını idam etmis metin2 gmleride bunlardan farksız banlandıysan hic ugrasma kendini ezdirme iyi bir pwp bul oyna derim

Artık komple oyunu bıraktım :)
  • metin2 de yang çekmein arkdslr belli bi yerde nsonra zorunluluk haline glior ama starcrossun dediği gibi yanı satan lar aslında gm
    sen yangı alınca m çekmek yasak die ban atıp yangı senn çarndn geri alıolar başkasına uyguluolar taktii
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

metin2 de yang çekmein arkdslr belli bi yerde nsonra zorunluluk haline glior ama starcrossun dediği gibi yanı satan lar aslında gm
    sen yangı alınca m çekmek yasak die ban atıp yangı senn çarndn geri alıolar başkasına uyguluolar taktii

O nasıl bir mantıktır ? Çardan yang almak.. Bir komutluk işi varken neden bu kadar eziyete tahammul etsinler ki..
  • Mt2 türk'e hoşgeldin! Oyunu bırak ve rahatına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeroga

Mt2 türk'e hoşgeldin! Oyunu bırak ve rahatına bak

Aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar 1aydır bana yedımcı olacak bir konu arıyodum site site ama bu konu cok güzel benim için ve yardım edeceğinize şüphem yok..
    konuyu acan arkadasa benziyo benimn sorunum ama kasten yaptım ben 3carım bu yüzden ban yedi size ayrıntılı bir şekilde sorunumu anlatacağım ben mt2bob kullanmaya basladım ve en fazla 1ay içinde 3carım bu hile yüzxüne ban yedi hileyi actrığımda "hack_shıeld_update_-error" bu hatayı veriyor tamam yada carpıdan cıkıyorum sonra "hack_shıeld_update_error : hserror_hsupdate_tımeout" bu hatayı veriyor ve cara girdiğimde ban yemiş oluyorum bu 2carımda anında oldu diğer carım ise 1 2saat sonra ban yedi yaklasık 5 6saat balık botu 3 4saat kasma botu kullanıyodum hepsinde hepside ban yedi bunun sebebini şu şekilde cvp olarak almak istiyorum....

beni "hack shıeld" bu programmı yoksa gezici yani banlatıcı gm lermi banladı baska bir karakter tarafın ban yeme olasılığım yok bunuda bildiriyim...

ve bu programın (hack shıeld) bir engelleyicisi mutlaka vardır varsa benimle paylasırsanız sevinirim....

• quote:

Orijinalden alıntı: meraklıdost67

merhaba arkadaşlar 1aydır bana yedımcı olacak bir konu arıyodum site site ama bu konu cok güzel benim için ve yardım edeceğinize şüphem yok..
    konuyu acan arkadasa benziyo benimn sorunum ama kasten yaptım ben 3carım bu yüzden ban yedi size ayrıntılı bir şekilde sorunumu anlatacağım ben mt2bob kullanmaya basladım ve en fazla 1ay içinde 3carım bu hile yüzxüne ban yedi hileyi actrığımda "hack_shıeld_update_-error" bu hatayı veriyor tamam yada carpıdan cıkıyorum sonra "hack_shıeld_update_error : hserror_hsupdate_tımeout" bu hatayı veriyor ve cara girdiğimde ban yemiş oluyorum bu 2carımda anında oldu diğer carım ise 1 2saat sonra ban yedi yaklasık 5 6saat balık botu 3 4saat kasma botu kullanıyodum hepsinde hepside ban yedi bunun sebebini şu şekilde cvp olarak almak istiyorum....

beni "hack shıeld" bu programmı yoksa gezici yani banlatıcı gm lermi banladı baska bir karakter tarafın ban yeme olasılığım yok bunuda bildiriyim...

ve bu programın (hack shıeld) bir engelleyicisi mutlaka vardır varsa benimle paylasırsanız sevinirim....

M2Bob'tan ban yememişsindir ama balık botundan yemişsindir.Çünkü bende balık botundan ban yedim

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar 1aydır bana yedımcı olacak bir konu arıyodum site site ama bu konu cok güzel benim için ve yardım edeceğinize şüphem yok..

M2Bob'tan ban yememişsindir ama balık botundan yemişsindir.Çünkü bende balık botundan ban yedim

kardeşim tm doğru diyo olabilirsin ama balık botuda m2bob un içinde zaten sıonucta m2bob balık botundan ban yemiş oluyorum ??????

• quote:

Merhaba, hack shield ile otomatik olarak banlanmışsınız. Hile kullandığınızı tespit eder etmez karakteriniz banlanır.
    Bunu engellemek için bazı yöntemler illaki vardır yalnız onu burda bulamazsınız. İllegal paylaşımlar yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Adam -- 9 Kasım 2012; 23:25:51 >

• kardeşim isz diyorsunuzki yok gm ler yang satıyor falan bakın böyle bişey olamaz ben gm cok oldum 21 yaşındayım hala estergonda gm yim bakın arkadaşlar ben gm olmadan önce full hile ve yang alıorudm cunki onlar olmayınca bişey olmuordu oyunun eğlencesini alamıordum neyse sonra bi gün 42m cektim gene toplam 100m oldu char da ve ve ruh taşı 3m edior yani cok büüyk para vardı char da sonra bi giridm banalnmışım sonra e-postaya bkaıtm orda aynene şöylebir yazı geldi sevgili oyuncu hezaıbınız 42m yakamoz yang alımıdır dedi ve ben süresiz sanıordum sonra bir baktım 2 hafatymış önce cok seivndim sonra bi 2 hafta sonra oyuna giridm 100m inin hepsi gitmişti yani hakkımla helalimle 50m kasmıştım sonra 42m cekmiştim 50m de giiti cok davalar actım falan ama derece 0 sonrada estergonda hic hilesiz hurdasız oynaıdm ve gm oldum şu an çalışıorum gm olarak hala ama sorun oyunu oynuormuyum hayır zaten kimseyede böyle bağımmlılık yapan oyunlar tavsiye etmem lolcrysiscallofduty Tekrar gecmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecan4822

kardeşim isz diyorsunuzki yok gm ler yang satıyor falan bakın böyle bişey olamaz ben gm cok oldum 21 yaşındayım hala estergonda gm yim bakın arkadaşlar ben gm olmadan önce full hile ve yang alıorudm cunki onlar olmayınca bişey olmuordu oyunun eğlencesini alamıordum neyse sonra bi gün 42m cektim gene toplam 100m oldu char da ve ve ruh taşı 3m edior yani cok büüyk para vardı char da sonra bi giridm banalnmışım sonra e-postaya bkaıtm orda aynene şöylebir yazı geldi sevgili oyuncu hezaıbınız 42m yakamoz yang alımıdır dedi ve ben süresiz sanıordum sonra bir baktım 2 hafatymış önce cok seivndim sonra bi 2 hafta sonra oyuna giridm 100m inin hepsi gitmişti yani hakkımla helalimle 50m kasmıştım sonra 42m cekmiştim 50m de giiti cok davalar actım falan ama derece 0 sonrada estergonda hic hilesiz hurdasız oynaıdm ve gm oldum şu an çalışıorum gm olarak hala ama sorun oyunu oynuormuyum hayır zaten kimseyede böyle bağımmlılık yapan oyunlar tavsiye etmem lolcrysiscallofduty Tekrar gecmiş olsun

Hile kullanan ve yasaklari delenler GM oluyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim 4 gün önce 2tane hesabı sebepsiz yere ban yedi itiraz ettim açılıcaktı ban işlemi yapıcaklardı e-posta adreslerini unutum tektek baktım hiç biri değil kapalı kaldı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakoban

Benim 4 gün önce 2tane hesabı sebepsiz yere ban yedi itiraz ettim açılıcaktı ban işlemi yapıcaklardı e-posta adreslerini unutum tektek baktım hiç biri değil kapalı kaldı :(

Zaten eğer itiraz etseydin de bir işe yaramazdı şu ana kadar itiraz edipte çarı açılanların sayısı o kadar az ki belki de yoktur
  • açıyodu gm herşey tamamdı e-posta adresini unuttum hem sebepsiz yere 1 ay giremdim banlanmıştı
  • Yaaa ebnm metin 2 de carım vardıı 2 tane isimler aynıydııı hileee kullanmıstımmm adamlar vedeoyu cekipp xfireye koymuslarrr 3 gundur bişe olmadı cara ama ban yermi acabaaa yaaa ???
  • Bence hile kullananlar direk banlansın bu ne ya bıktık her yer ban süresiz yesinler kardeş hilelilere
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.