Şimdi Ara

Metin2'de BAN YEDİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
5
Favori
64.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hortlatmayın şu konuyu
  • Sistem kendisi yakalar çogu zaman bot açanlari çünkü botta 2 sn aralıkla hep çektii için belli sürede banı çakio :) TR oynanmaz arkadaş UK dayım 7 yıldır şükür bot açanlari yaşatmiyorlar :). bot açacaksan pvp oyna arkadaş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarCross

quote:

Orijinalden alıntı: ennes58

quote:

Hoşbulduk kardeşim :) Bu metin2 ye dava açıp kazanan var mıdır?

bildiğim kadarıyla uluslararası bi dava açman gerekiyor çünkü şirket almanya' Da
    kazanan olduğunu sanmıyorum :)

Mutlaka kazanan vardır da neyse hiç uğraşmayayım.

ugrassanda kazanabileceğini zannetmiyorum.. oyununu adam gibi oynasaydın hile yapmasaydın banlanmazdın

• quote:

Orijinalden alıntı: lostkate34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ennes58

quote:

Hoşbulduk kardeşim :) Bu metin2 ye dava açıp kazanan var mıdır?

bildiğim kadarıyla uluslararası bi dava açman gerekiyor çünkü şirket almanya' Da
    kazanan olduğunu sanmıyorum :)

Mutlaka kazanan vardır da neyse hiç uğraşmayayım.

ugrassanda kazanabileceğini zannetmiyorum.. oyununu adam gibi oynasaydın hile yapmasaydın banlanmazdın

+1 aynen katılıyorum senin gibiler yüzünden TR zaten bi işe yaramaz. UK ya filan geleyim deme :) direk banlarlar boşa ugraşirsin

• ennes58 kullanıcısına yanıt
    +1 Hs oto yakalıyor ve yöneticiler müdahale edemiyor
  • o var bide GM ler fish botada bakiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: justmark

Sistem kendisi yakalar çogu zaman bot açanlari çünkü botta 2 sn aralıkla hep çektii için belli sürede banı çakio :) TR oynanmaz arkadaş UK dayım 7 yıldır şükür bot açanlari yaşatmiyorlar :). bot açacaksan pvp oyna arkadaş :)

Vay be yabancı serverda 7 sene oynayan ild defa görüyorum
  • abi TR sinde çoluk çocuk olmayaydı orada oynardim :) itemi ver +9 yapim diyen kişiler varken napayım orayı ben :) UK candır :)
  • quote:

abi TR sinde çoluk çocuk olmayaydı orada oynardim :) itemi ver +9 yapim diyen kişiler varken napayım orayı ben :) UK candır :)

:D Ticaret hilesi falan
  • onlari hiç deme zaten kardeşim :D babadan ogla nesil onlar :D ya 7 yasında çocuk gördüm kafede metin2 oynadigima utandım. 98 level chari açtim gittim uk nin hangi pvp diyorlar :D dedim burasi pvp siz bilmezsiniz :D gelmesinler birde orayı kötü etmesinler diye :D
  • quote:

onlari hiç deme zaten kardeşim :D babadan ogla nesil onlar :D ya 7 yasında çocuk gördüm kafede metin2 oynadigima utandım. 98 level chari açtim gittim uk nin hangi pvp diyorlar :D dedim burasi pvp siz bilmezsiniz :D gelmesinler birde orayı kötü etmesinler diye :D

Hocam iyi güzelde, türkçe olmayınca zor olur. Ep nasıl alıyosunuz?

Ayrıca UK gerekeni yapıyor, TRde bana yetki versinler 1 saatte banlarım botları, sistem sadece balık botlarını banlıyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

onlari hiç deme zaten kardeşim :D babadan ogla nesil onlar :D ya 7 yasında çocuk gördüm kafede metin2 oynadigima utandım. 98 level chari açtim gittim uk nin hangi pvp diyorlar :D dedim burasi pvp siz bilmezsiniz :D gelmesinler birde orayı kötü etmesinler diye :D

Serverlar dolu oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • server dolu olması gününe göre değişir hafta sonlari doludur genelde. Botlar bizde 1 gün durmaz ip ban yer direk. TR den iyi olduğu kesindir :) gelen olursa takima beklerim takiliyoruz biz . He kasılması zor vb diyende varsa gitsin private server oynasin :) mobdan 1 k para düşmez herhaldi. Harbiden metin2 oynamasini bilen yada öğrenmek isteyen gelsin derim :) boşa uğraşmasın bilmeyen 20 olup birakacak da gelmesin. oyunun zevki 50 den sonra çikiyor zaten .
  • quote:

server dolu olması gününe göre değişir hafta sonlari doludur genelde. Botlar bizde 1 gün durmaz ip ban yer direk. TR den iyi olduğu kesindir :) gelen olursa takima beklerim takiliyoruz biz . He kasılması zor vb diyende varsa gitsin private server oynasin :) mobdan 1 k para düşmez herhaldi. Harbiden metin2 oynamasini bilen yada öğrenmek isteyen gelsin derim :) boşa uğraşmasın bilmeyen 20 olup birakacak da gelmesin. oyunun zevki 50 den sonra çikiyor zaten .

Alışmasi biraz zor olsa gerek.Sonuçta depocu şişman almayan pişman gibi terimler yok :)
  • yani neyse o , CLAM_+9 DRAGON GOD ARMOUR vb . :D
  • Dolu +9 :)
  • DÜN OYNUYORDUM BAN YEDİM NEDEN VE KAC GÜN BAN YEDIGMI SOLERMİSİNİZ ?ADIM giris adım sihirbaz6060
  • arkadaslar neden ve kac gun ban yedıgmı solermısınız kullanıcı adım sihirbaz6060 oyundakı nickim ShiRbaZz veya ShirBaZz
  • Oooo ne oooo??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.