Şimdi Ara

Metin2'de BAN YEDİM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
5
Favori
64.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim o çardakı değerli itemelr şuan satışa çıkmıştır bile. Bak bi internet sitelerine illaki görürsün itemlerini. Çünkü çar ban yiyince gmler tarafındn satılıyor itemler yanglar.
  • 1.5 sene oldu nerden buldunuz konuyu be :)
  • hocam biz çarları balığa bırakmıştık arkadaşım 2 3 gün peş peşe gece 12 den sabah 6 ya kadar çarları balığa bırakmıştı çarlar ban yemiş acaba açılma ihitimali var mı cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Bottan veya hileden hackshield'e yakalanmadan ban yenmez.Sallamayın konuyu açan arkadaş sana diyorum.Nedeni şu m2bob ve easymetin2 denen botta otomatik durdurma sistemi var biri gelirse normal kasmaya dönüyor veya botu durduruyor.Ss alanı çok gördüm ticketi atanda ban yeme şansın yok.Hadi birşey oldu cekerken ss aldı.Cesaret pelerini olmadığı ne malum?Ss almakla artık ban yeme riski çok az.Artık hackshield var.Hackshield yakalansan bile ondada ban yeme riskin az.Yakalananları çok tanıyorum birşey olmadı.Bu devirde artık botlar banlanıyor ama sizin kullandığınız değil oyun botları pazar yang botları.Hileden bu devirde banlanmak zor iş.

hocam biz çarları balığa bırakmıştık arkadaşım 2 3 gün peş peşe gece 12 den sabah 6 ya kadar çarları balığa bırakmıştı çarlar ban yemiş acaba açılma ihitimali var mı cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• SiqTR kullanıcısına yanıt
    Ban yeme şeklimiz aynı. Benimki kaç sene oldu daha açılmadı. Sizinkinin açılacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarCross

Ban yeme şeklimiz aynı. Benimki kaç sene oldu daha açılmadı. Sizinkinin açılacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun hocam.

ne yapalım sıfır çarlar var onları 30 a kasıp yine balığa başlarız heralde
  • Bide ben tekrar hortlatayım meraba hocam bende bugun ban yedim daha doğrusu dün 18.11.2016 saat 11:08 gibi yemişim baktım yang çekimi yüzünden yemişim 4-5 çar aktarma yaptım adamlar tüm hesapları 12 günlğüne banlamış :D :D valla açıkçası tekrar çekmeyi düşünüyorum çar açılınca farklı bilgisayar ıp si üzerinden farklı bilgisayarrdan açılmış çarla alışverişi yapsam yermiyim tekrar acaba neyse konu bu değil 12 gün sabredemem oyundan kopabilirim 5 güne falan indirmeye çalıssam kabul ederlermi acaba ne diyorsunuz ?
  • aramıza hoş geldin sende ban yiyen 213763587465784359 kişiden birisin artık 55 level 3p çarım vardı alesta da savunmayı gm bi abiye yaptırdığımız halde açamadık geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RICHARDO

Bide ben tekrar hortlatayım meraba hocam bende bugun ban yedim daha doğrusu dün 18.11.2016 saat 11:08 gibi yemişim baktım yang çekimi yüzünden yemişim 4-5 çar aktarma yaptım adamlar tüm hesapları 12 günlğüne banlamış :D :D valla açıkçası tekrar çekmeyi düşünüyorum çar açılınca farklı bilgisayar ıp si üzerinden farklı bilgisayarrdan açılmış çarla alışverişi yapsam yermiyim tekrar acaba neyse konu bu değil 12 gün sabredemem oyundan kopabilirim 5 güne falan indirmeye çalıssam kabul ederlermi acaba ne diyorsunuz ?

Kabul etmezler. Tekrar m çekersen yine ban yersin bu sefer süresiz kapanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak ama şöyle bişey var hileden hiç banlanmadım ve önüme gelen botların hepsini ss alıp attım okadar yardım ettim adamlara böyle bi işleyiş yokmudur :D :D acaba yardımlarımdan dolayı belki aza indirirler 12 gün kim beklicek
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    artık satan birilerini bulup reelden alıcam napalım okadar çeken kişi var bi benı buldular herhalde fazla da çekmedim 100m para çektim uzun yıllar ardından 1 hafta önce baslamıstım son 3 gündür kasmıyodum 40 lv falandı herhalde kasma isteğim kaybolur :D :D
  • quote:

artık satan birilerini bulup reelden alıcam napalım okadar çeken kişi var bi benı buldular herhalde fazla da çekmedim 100m para çektim uzun yıllar ardından 1 hafta önce baslamıstım son 3 gündür kasmıyodum 40 lv falandı herhalde kasma isteğim kaybolur :D :D

O şekilde alabilirsin. Hem 40 levelmiş daha. Ben 75 level adam banlatmıştım. Hileyle katil metni kesiyordu. :)
    75 level çarının ban yediğini düşün. Şifreyi yazıyorsun bi bakıyorsun hesabınız engellendi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobsantino -- 19 Kasım 2016; 17:54:21 >
    40 level olması değil sorun zaten sorun kısa süre içerisinde kastım ve 2 hafta boyunca isteğimin kaybolma korkusu 75 levelde yüksek değil aslında fazla zamanını almaz kasmayı bilirsen 35 level adamları görüyorum bakrada kendilerini verem ediyorlar :D :D 30 dan sonra exp çok çok az geliyor orda zaten tanıdığın varmı istanbul içi bana yüklü t satacak ?
  • quote:

40 level olması değil sorun zaten sorun kısa süre içerisinde kastım ve 2 hafta boyunca isteğimin kaybolma korkusu 75 levelde yüksek değil aslında fazla zamanını almaz kasmayı bilirsen 35 level adamları görüyorum bakrada kendilerini verem ediyorlar :D :D 30 dan sonra exp çok çok az geliyor orda zaten tanıdığın varmı istanbul içi bana yüklü t satacak ?

Tanıdığım yok. Evet kasmak kolaydır ama item ve skill yapmak zaman alır. Önemli olanda bunlardır zaten. Adamın itemli çarının banlandığını düşün. Benim çarım ban yese hayata küserim
    valla süresizi hileden yersin yang çekme ufak tefek şeylerden 1 hfta 2 hafta falan işte gerisini hileci düşünsün okadar güzel itemi riske atmak bi yandan da aptallık bana göre :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarCross

Hala oynayan var mı

kanka noldu sen bıraktınmı metin'İ :D :D
  • quote:

valla süresizi hileden yersin yang çekme ufak tefek şeylerden 1 hfta 2 hafta falan işte gerisini hileci düşünsün okadar güzel itemi riske atmak bi yandan da aptallık bana göre :D :D

Ama 2. kez aynı sebepten yersen bu sefer banın süresi uzar, süresize kadar gider.

• RICHARDO R kullanıcısına yanıt
    Konuyu açtığımda bırakmıştım
  • Dostum bende 1 hafta önce ban yedim hesabınız engellenmiştir yazıyor e-posta adresime girdim gameforce dan hiç bir mesaj yok.Ticket attım işte ban yeme sebebim nedir diye cevap yok süreli ban olabilir mi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.