Bildirim
Metin2 En yeni Server Hangisidir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ne kadar iğrenç bir oyun -
Oyuna girip bakabilirsin hangisini yeni server diye 2k neyine yetmedi -
en yeni server olympos, oyun biraz sıkıcı ama, oynamaya devam ediyor musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Claus Von Stauffenberg
en yeni server olympos, oyun biraz sıkıcı ama, oynamaya devam ediyor musunuz?
PvP -
oyun çook kötü pvp serverları iş yapıyor bir tek bence -
quote:
Orijinalden alıntı: DH.Dogpro
quote:
Orijinalden alıntı: Claus Von Stauffenberg
en yeni server olympos, oyun biraz sıkıcı ama, oynamaya devam ediyor musunuz?
PvP
akar -
Oyuna para harcamadan zevkini cıkaramazsınız -
nasıl para harcayabilirler? annelerinin kredi kartını çalarak mı? yoksa SMS ile kazık yiyerek mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: l2mania
nasıl para harcayabilirler? annelerinin kredi kartını çalarak mı? yoksa SMS ile kazık yiyerek mi?
Yada cafeye gidip alarak mı ? -
ekran grafik ve oyun akıcılığı çok kötü. Oyunu pc'den kaldırıp , D'deki setupu bile sildim pc'den. -
oyun akıcılığı kötü demişsin ne kadar süre oynadın acaba oyunu 1 hafta oynamakla birşey anlayamazsın oyundan,bu oyun sabır ve istikrar ister yapabilene.. -
KATILIORUM -
En yeni metin2 serveri MokokO :)
yeni açtım ve vps sunucudadır.. 67 level başlangıç + silahlar oyun parasınadır...www.metin31.com -
Ben bi ara tigermt2 de oynuyordum çar 96 lwl ninja hançerimde full +5 taş zırh full +5 taş 101 lwl adamlara bi suikast yapıyordum iş bitiyodu ama çoktandır girmedim.+5 taşlı itemler çok pahalı olduğundan taşları ben bastım .Tek kötü yanı 127 lwl editliler war gerisi harika.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55SuperSpy55 -- 21 Haziran 2011; 20:11:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mokok0
yeni açtım ve vps sunucudadır.. 67 level başlangıç + silahlar oyun parasınadır...www.metin31.com
tr'deki serverlerden bahsediyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: SaatliBomba
quote:
Orijinalden alıntı: Mokok0
yeni açtım ve vps sunucudadır.. 67 level başlangıç + silahlar oyun parasınadır...www.metin31.com
tr'deki serverlerden bahsediyoruz
biz amerikadan mı link verdik ? birazcık okuduğunuzu anlamaya çalışın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X