Şimdi Ara

METİN2; ERKEKLERİN KADINLARDAN ÜSTÜN OLDUĞUNUN KANITIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz hiç metin2de bi kızın bi erkeği kastığını gördünüz mü ? göremezsiniz. çünkü kızlar metin2de sırf kasılmak için şaman karakter açıp saçını sarıya boyayarak çelik zırhlı savaşçı erkeklere " beni kas sjklhjks " diyen gurursuz ve dişiliğini kullanarak biyerlere gelmeye çalışan ve maalesef gelen, geldikten sonra da burnu havada hiç kimseyle muhattap olmayan basit aciz yaratıklardır..

metin2deki sevgililere bakın.. hep erkek kızdan daha yüksek leveldir. sanki böyle bir zorunluluk böyle bir kural varmış gibidir.. hiç bizaman kızın yüksek erkeğin düşük level olduğu görülmemiştir..

• AYN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolunay gibi önemli itemleri çalanlarda genelde kadınlardır.

• Arkdşlar bu cok onemli bi konu

• O kiz samanlarin hepsi erkek aslinda. Metin2 erkeklerin kadin gibi davranmasini normallestiren, ulkemizin namusunu ve degerlerini mahveden toplumdaki bir yaradir
  • Kız şaman
  • Evet bayağı mantıklı bir örnek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece metin2 değil ki birebir reel life ta bunun bir kanıtı.Gerçeği varken örneğine hacet yok.

Kızlar,kadınlar aciz yaratıklardır,kendinden daha güçlü,kendinden daha iyi durumda olan daha yüksek maaş alan,kendinden daha popüler erkekleri isterler...Yaşanılan hayatların çoğu böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D640FEB -- 28 Şubat 2018; 19:8:28 >
  • metin2de bu kalıbı kıran tek bi kiz arkadaşım olmustu, yeni tanismamiza ragmen, ilk o bana ep gonderiyodu sonra ben de ona item veriyodum.

sonra abisinin telinden yolladigini soylemisti.....

• Valla beni kastılar hocam haklarını yiyemem

• Kızları bırak biz bile dişiliği kullanıyorduk
  • Knight kingdoma girin 16 martta bosverin metin2yi mehmetinkiyi

• quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

O kiz samanlarin hepsi erkek aslinda. Metin2 erkeklerin kadin gibi davranmasini normallestiren, ulkemizin namusunu ve degerlerini mahveden toplumdaki bir yaradir

ahahahah ne okudum lan ben bu ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

metin2de bu kalıbı kıran tek bi kiz arkadaşım olmustu, yeni tanismamiza ragmen, ilk o bana ep gonderiyodu sonra ben de ona item veriyodum.

sonra abisinin telinden yolladigini soylemisti.....

Dolaylı yoldan yine hakli ciktim

• Valla öle.Bot açsan ban yersin.Macroya kutsama skillerni koy.Hem bklarıda ucuz.
  • EYŞANLAR HER YERDE
    EYŞANLRA DİKKAT EDİN
    EYŞANLAR EYŞANLAR
  • arkadaşlar şöyle bir ayrıntıyı da eklemek istiyorum; kızları kasarsınız. sonra kızlar yüksek level olur. sonra atıyorum azrail kesmeye gidersiniz, azraili kestikten sonra kız şunu der; "ben kutsamasam kesemezdin sjsdksdhl"
  • sen onları kadın mi zannediyordun?

• metinde tahmin ettiğinizden daha fazla kız vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesimde ince olduğu için bu kandırma işlemi daha da kolay olmuştu benim için.

Ergenliğin verdiği yükselme hazzıyla çok saçma şeyler yapabiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.