quote:Orijinalden alıntı: serdar1515 güncel kutsamalı charı alana boş id yide veriyorum artık toplam 15 tl Hayırlı satışlar
quote:Orijinalden alıntı: The Unforgiven quote:Orijinalden alıntı: serdar1515 güncel kutsamalı charı alana boş id yide veriyorum artık toplam 15 tl Hayırlı satışlar saol
silkroad ta 50 silk e kadar düşürdüm artık alın içindekiler en az 1.5 2 t ediyo 1t 30 tl pitayada iyi düşünün derim
quote:Orijinalden alıntı: serdar1515 silkroad ta 50 silk e kadar düşürdüm artık alın içindekiler en az 1.5 2 t ediyo 1t 30 tl pitayada iyi düşünün derim ok alıyorum ama ilk metin2 üyeliğini vericeksin sonra bende 50 silk i vericem 50 silk için yarbay hesabımı kirletmem
quote:Orijinalden alıntı: serdar1515 sözüne güveniyorum e mail yada facebookunu bana msj la at sana ulaşıyım pm atamıyorum ben umutkapu34@hotmail.com msn ekle ordan konuşalım
quote:Orijinalden alıntı: BeogalogeoL quote:Orijinalden alıntı: serdar1515 sözüne güveniyorum e mail yada facebookunu bana msj la at sana ulaşıyım pm atamıyorum ben umutkapu34@hotmail.com msn ekle ordan konuşalım ekledim kabul et msn de
quote:Orijinalden alıntı: serdar1515 quote:Orijinalden alıntı: BeogalogeoL quote:Orijinalden alıntı: serdar1515 sözüne güveniyorum e mail yada facebookunu bana msj la at sana ulaşıyım pm atamıyorum ben umutkapu34@hotmail.com msn ekle ordan konuşalım ekledim kabul et msn de eklememişsin hocam sen bana msn ver ben ekliyim
konu kilitlenebilirmi yada silinebilirmi en az 20 tl edicek charı 50 silke (7.5 Tl) ye satıyorum alan yok
quote:Orijinalden alıntı: serdar1515 konu kilitlenebilirmi yada silinebilirmi en az 20 tl edicek charı 50 silke (7.5 Tl) ye satıyorum alan yok hcaom mesele charını beğenmemek değil zaten metin2 dh de çok az kimse var o yüzden kimse görmüyor konunu.