Şimdi Ara

metin2 sistem 1500 2000 tl arasi butce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 car acsin bana yeter yilbasinda sostemi alicam ekran kartindan vb kismayin baska oyunlarida oynicam bide hdd yerine samsung 120 gb ssd almayi dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoteknik -- 25 Aralık 2014; 13:37:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• metin2 için 200 tl lik sistem yeterli. 15 karakter aynı anda açacağım diyorsan işlemci ve ramini yüksek tutman lazım. i7 4740 ve benzeri işlemci alman lazım oda verdiğin bütçenin yarısından fazlası eder. Rami zaten min. 8 gb yapmalısın, ssd metin 2 de 15 karakter ile ilgili bir fps artırımı yapmaz bu arada. sadece daha seri açılırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The dark side of the Wall

metin2 için 200 tl lik sistem yeterli. 15 karakter aynı anda açacağım diyorsan işlemci ve ramini yüksek tutman lazım. i7 4740 ve benzeri işlemci alman lazım oda verdiğin bütçenin yarısından fazlası eder. Rami zaten min. 8 gb yapmalısın, ssd metin 2 de 15 karakter ile ilgili bir fps artırımı yapmaz bu arada. sadece daha seri açılırlar
    Metin2 için o kadar fazla sisteme gerek yok, fx 8320 işlemci al, fx 6300 bile yeter ama ileriye dönük almışken 8320 almanı öneririm, ramin 8 gb altında olmasın, 120-128 gb lıkta bir ssd al sistemi ve oyunu üzerine kurarsın, ekran kartındada çok uçmana gerek yok metin2 aşırı ekran kartı isteyen bir oyun değil. Ekran kartını orta seviye birşey alırsan uzun vadede seni başka oyunlar içinde bir süre idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Aralık 2014; 15:54:26 >

• Hocam sana altın tavsiye veriyorum amd işlemci alma siyah ekran sorunu var 16 gb ram i5 4590 falan al yeter ekran kartını yüksek tutmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

Hocam sana altın tavsiye veriyorum amd işlemci alma siyah ekran sorunu var 16 gb ram i5 4590 falan al yeter ekran kartını yüksek tutmaya gerek yok

Siyah ekran sorunu derken? Sizin monitör arızalı olmasın
  • quote:

Hocam sana altın tavsiye veriyorum amd işlemci alma siyah ekran sorunu var 16 gb ram i5 4590 falan al yeter ekran kartını yüksek tutmaya gerek yok

Arkası olmayan bir yorum.
  • quote:

Umarım söylediklerinde ciddi değilsindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

Umarım söylediklerinde ciddi değilsindir.

Alıntıları Göster
     metin2 sistem 1500 2000 tl arasi butce

• quote:

Troll ve ergen.
  • Beyler fx8320 tahmini 8ramle kac car acar i5 4590 kac car acar ona gore alicam arkadas bide fx 8320 metin2de coklu carda siyah ekran oluyor demis dogrumudur

• teknoteknik T kullanıcısına yanıt
    Benim yorumum gayet açık ve doğru oyunu bilmeyenler yorum yapmasın işlemci gücü gerektiren bi oyun pazar açıp bırakıcaksan ekran kartı çalışmaz bile 8320 kullanıyorum 10dk sonra ekran siyahlaşıyor laptop intelde sorun yok

• quote:

Benim yorumum gayet açık ve doğru oyunu bilmeyenler yorum yapmasın işlemci gücü gerektiren bi oyun pazar açıp bırakıcaksan ekran kartı çalışmaz bile 8320 kullanıyorum 10dk sonra ekran siyahlaşıyor laptop intelde sorun yok
    hocam laptopunuz yüzünden amdye suç atmayın. hayatımda hiçböyle saçma bir yorum görmemiştim ciddiyim
  • MuscleTower kullanıcısına yanıt
    Monitör uyuyor olmasın güç seçeneklerinden düzeltebilirsiniz

• Metin 2 oynaniyor mu hala?

• Çoklu uygulamada amd daha iyidir

Fx8320
    Gigabyte ud3p
    2x4 gb ram
    Samsung evo 840 120gb(fazladan 1tb harddisk de ekleyebilirsiniz)
    r7 265 dual-x
    Thermaltake versa 2

Stok fan sesli biraz fx 8320 de sesli soğutucu olarak xigmatek Gaia alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

Çoklu uygulamada amd daha iyidir

Fx8320
    Gigabyte ud3p
    2x4 gb ram
    Samsung evo 840 120gb(fazladan 1tb harddisk de ekleyebilirsiniz)
    r7 265 dual-x
    Thermaltake versa 2

Stok fan sesli biraz fx 8320 de sesli soğutucu olarak xigmatek Gaia alabilirsiniz.

Metin 2 çoklu çekirdek desteklemiyor diye biliyorum.

Anakartı gigabyte h81 p33 ile,
    İşlemciyi i5-4460 ile,

Değiştirirseniz gayet güzel olacaktır.

Ancak arkadaş fazla hesap açacağım diyor o çoklu çekirdeğe girermi bilmiyorum.

• oynayacağın diğer oyunları da söylersen birşeyler yaparız
  • keremakdmr1 kullanıcısına yanıt
    Amdye suç attığım yok diğer oyunlarda sorunsuz çalışıyor bizzat kullanıyorum ama metin2 oyununu sanırım oyun yazılımından siyah ekran veriyor belki sadece bende öyle kullanablar yorum yapsa keşke boş beleş konuşanlar değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Akales

metin2 için 200 tl lik sistem yeterli. 15 karakter aynı anda açacağım diyorsan işlemci ve ramini yüksek tutman lazım. i7 4740 ve benzeri işlemci alman lazım oda verdiğin bütçenin yarısından fazlası eder. Rami zaten min. 8 gb yapmalısın, ssd metin 2 de 15 karakter ile ilgili bir fps artırımı yapmaz bu arada. sadece daha seri açılırlar

Açılan konunun amacı her ne kadar acayip gelse de, bu yorum kadar saçma değil.
    Bir kere 4740 diye bir masaüstü işlemcisi yok. Ayrıca güncel işlemcilerin %95'i bu konuda benzer performans sergilerler. 8 GB ram yeterlidir ayrıca. Vee asıl komediye geliyoruz, neymiş ssd'yle sadece hızlı açılırlarmış yuh artık sadece yuh. Bu teknik bilgiyle mahalle bilgisayarcılarına bile girme sen. HDD'lerin sıralı olmayan işlerde nasıl göçtüğünden, çuvalladığından haberin yok herhalde. Şuan güncel bir sistem birden fazla işlem yaparken çuvallıyorsa bunun tek nedeni hdd'dir. İşlemciler ve işletim sistemleri çoktan bu yükleri aştılar. SSD olmadan kaç yılında yapılmış olursa olsun 3-4 tane oyun veya uygulama birden açabiliyorsanız bravo.
    Konuyu açan arkadaşa da tavsiyem, o parayla rahat rahat güzel bir sistem kurar keyfine bakarsın. SSD iyi tercih, yoksa o amacına ulaşma şansın kalmaz. İşlemci olarak fx 6300 veya 8320 tercih edebilirsin. İlla Intel olacak diyorsan da 2. el 3770k filan bulabilirsin, 4670-4670k-4690k o sisteme fazla gelir. Intel'de k serisi olmayan bir işlemci de tercih edebilirsin, O.C yapacağını düşünmüyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFD4D6B39 -- 25 Aralık 2014; 22:13:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFD4D6B39

quote:

Orijinalden alıntı: Akales

Açılan konunun amacı her ne kadar acayip gelse de, bu yorum kadar saçma değil.
    Bir kere 4740 diye bir masaüstü işlemcisi yok. Ayrıca güncel işlemcilerin %95'i bu konuda benzer performans sergilerler. 8 GB ram yeterlidir ayrıca. Vee asıl komediye geliyoruz, neymiş ssd'yle sadece hızlı açılırlarmış yuh artık sadece yuh. Bu teknik bilgiyle mahalle bilgisayarcılarına bile girme sen. HDD'lerin sıralı olmayan işlerde nasıl göçtüğünden, çuvalladığından haberin yok herhalde. Şuan güncel bir sistem birden fazla işlem yaparken çuvallıyorsa bunun tek nedeni hdd'dir. İşlemciler ve işletim sistemleri çoktan bu yükleri aştılar. SSD olmadan kaç yılında yapılmış olursa olsun 3-4 tane oyun veya uygulama birden açabiliyorsanız bravo.
    Konuyu açan arkadaşa da tavsiyem, o parayla rahat rahat güzel bir sistem kurar keyfine bakarsın. SSD iyi tercih, yoksa o amacına ulaşma şansın kalmaz. İşlemci olarak fx 6300 veya 8320 tercih edebilirsin. İlla Intel olacak diyorsan da 2. el 3770k filan bulabilirsin, 4670-4670k-4690k o sisteme fazla gelir. Intel'de k serisi olmayan bir işlemci de tercih edebilirsin, O.C yapacağını düşünmüyorum zaten.
    knk ben ileriye dönük metin 3 ü düşündüğüm için bilgisayarımı 4000 tlye topladım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.