Şimdi Ara

Metin2 Steam Edition - Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
4
Favori
50.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam'e özel server yoksa oyun neden Steam'e geldi? Bu neyin kafası?
  • steam ozel server hadi diyelim olmadi peki yeni server acildimi yani sifirdan balsam imkanimiz olacakmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: COMADeRiNDaRBe

Şahsım ve Gameforge şirketi hakkında ileri geri konuşanlara dava açılacak ve hesapları süresiz kapatılacaktır.

Konuya gelirsek , Steam dediniz açtık ve yine yaranamadık , üzerine suçlu olduk , benim sizlerle ilgilenme zorunluluğum olmadığı halde elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Hangi oyunun temsilcisi bunu yapıyor ? Ben bu işi gönüllü yapıyorum ve tüm takım öyle , burdan gelirimiz yok.

Global sunucu açıldı , dileyen akdeniz dileyen global sunucuda oynar kimseye zorla oynatmıyoruz , kural neyse uymak zorundasınız.

EdiLee dediniz o konuda bile kıyak yaptık , EdiLee'nin başında olduğu bir sunucuyu TR'ye getiriyoruz ve bu server bol etkinlikli bir server olacaktır arka planda biz olsakta yönetimini EdiLee'ye bırakacağız.

Herkese iyi forumlar , bakın hiç bir zorunluluğum yine yokken forum gezip oyuncuları bilgilendiriyorum.

Sırf iç anadolu senin yaşın kadar riot görevlisiyle konuştum ne demek hangi firma yapıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 0MG90 kullanıcısına yanıt
    oynamıyorum ama twitchden yayın izliyorum. Gm duyuru geçti sw global ama steama değil diye. Biraz karışık bir durum olmuş, teknik olarak ingilterenin 2.sunucusu aslında her bölgeden de oyuncu alıyor tek farkı bu olmuş oldu. Bunun steamla alakası filan yok :D İng güzel trollemiş, sw adı global olur mu ya hele steamdan global sunucu beklerken.
  • http://oyuncuilan.com/oyun-arkadasi-ilanlari/metin-2-67

birlikte oynamak isteyenler burdan ilan açarsa ulaşalım arkadaşlar.
  • quote:

Şahsım ve Gameforge şirketi hakkında ileri geri konuşanlara dava açılacak ve hesapları süresiz kapatılacaktır.

Konuya gelirsek , Steam dediniz açtık ve yine yaranamadık , üzerine suçlu olduk , benim sizlerle ilgilenme zorunluluğum olmadığı halde elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Hangi oyunun temsilcisi bunu yapıyor ? Ben bu işi gönüllü yapıyorum ve tüm takım öyle , burdan gelirimiz yok.

Global sunucu açıldı , dileyen akdeniz dileyen global sunucuda oynar kimseye zorla oynatmıyoruz , kural neyse uymak zorundasınız.

EdiLee dediniz o konuda bile kıyak yaptık , EdiLee'nin başında olduğu bir sunucuyu TR'ye getiriyoruz ve bu server bol etkinlikli bir server olacaktır arka planda biz olsakta yönetimini EdiLee'ye bırakacağız.

Herkese iyi forumlar , bakın hiç bir zorunluluğum yine yokken forum gezip oyuncuları bilgilendiriyorum.
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 9 Mayıs 2017; 0:33:21 >

• Yetkilisinin şu adam olduğu oyundan ne beklenir ki. Hiç şaşırtması metin2.
  • quote:

Reklamın iyisi kötüsü olmaz.Tebrikler hocam reklam yapıldı uyuyan dev uyandı.Fakat bence şahsınız ve GF bu reklamdan olumsuz yönde derindarbe yedi.

• Şunları görünce Rito'ya bile hayran oldum

• Her oyunda çıkabileceği gibi Metin2 dede (çok çok fazla hatta yıldızlardan bile fazla) hatalar eksiklikler var. Bi soluklanın herşey rayına otursun. Belli ki birşey var. Aksaklıklar giderilecektir elbet.
  • aynen hocam bide şöyle birşey var adamlar senin benim gibi oyunu burakmış insanların dikkatini çekmeyi başardı yine reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek başladılar bu steam işine muhtemelen. şu anda bu yönetimdeki tipler değişmediği sürece pek bir değişim beklememek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D8547248 -- 9 Mayıs 2017; 0:6:46 >
  • Metin2 gibi bir oyun hala yok.Herkesin çocukluğunun efsanesidir benim icin metin2 nin yeri apayridir hergun internet kafeye giderdik metin keserken sure biterdi abi 30dk da uzat ama temizleme masayi derdik hey gidi gunler ne oyundu abi 10kn var mi pot parasi derdik grup kasilirdik.Arkadasca olmak bile sekildi kimse oyunu bilmiyoruldu daha 30 leveller hala 1. Koyde kasilirdi az dolandirilmadik.Yani metin2 hala potansiyel oyuncusu olan bir oyun ama yeni gelen seylerle bitmiş oyin yok binektir tip tip zirhlar kiliclar eskiden trion vardi muho vardi hey gidi gunler kralyet mavrasi dolasirdi 55lvl de giyiliyor diye herkes benim kuzenim gm yada ben edileyim derdi

• Oyuna bildiğin yeni server eklemişler. İsmini global yapmışlar. Oyunu Steam'e sunup yeni serverı sadece Steam'e özel diye kakalıyorlar. Sadece Steam'den girilmiyorsa client'dan da giriliyorsa ne anladım ben Steam Edition'dan? Koskoca firma insanları kandırıyor.
  • https://board.tr.metin2.gameforge.com/index.php/Thread/567875-Metin2-Steam-a-Geliyor/?pageNo=36

forumda kendi açtıkları konuyu kilitlemişler. bu kadar aciz bir oyun yönetimi görmedim hahhahahaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noontime

Metin2 gibi bir oyun hala yok.Herkesin çocukluğunun efsanesidir benim icin metin2 nin yeri apayridir hergun internet kafeye giderdik metin keserken sure biterdi abi 30dk da uzat ama temizleme masayi derdik hey gidi gunler ne oyundu abi 10kn var mi pot parasi derdik grup kasilirdik.Arkadasca olmak bile sekildi kimse oyunu bilmiyoruldu daha 30 leveller hala 1. Koyde kasilirdi az dolandirilmadik.Yani metin2 hala potansiyel oyuncusu olan bir oyun ama yeni gelen seylerle bitmiş oyin yok binektir tip tip zirhlar kiliclar eskiden trion vardi muho vardi hey gidi gunler kralyet mavrasi dolasirdi 55lvl de giyiliyor diye herkes benim kuzenim gm yada ben edileyim derdi

Çocukluğumu hatırlattın dostum sabah 5 te uyanır okula gitmek yerine internet kafeye giderdim 1 liram ile oturup 1 saat oynardım belki 1 lvl kasardım yada ork dişi düşürür satardım ama geride kaldı artık bizden de geçti en azından çocuklar adına güzel bir şey yapsınlar güzel olan şey aslında onları oynamamaları zaman kaybı ama en azından rekabetçi bir ortam yaratsınlar zevk alsın herkes

• Global serverde gelmiş beyler
  • quote:

Utanmadan hangi oyunun temsilcisi bunu yapıyor yazmış Senin hayatında kurduğun düzgün cümle sayısı kadar Blizzard ve Riot görevlileriyle hem reelde hem sanalda sohbet ettim ben, hatta çöpün Allahı olan Joygame bile sizden çok daha iyi oyun yönetiyordu, yönetimi boş olsa da GMleri adam gibi adamdı (En azından Karos Online için bu böyleydi)

• aykutc1 A kullanıcısına yanıt
    Hocam gercekten cok ozledim ya at madalyonu düşurmeyi mavi bayrak olduğumda vadinin ortasında dev bir grup kurardik ne ex kasardik hey gidi gunler.

• Oyun adama benzerse yaza kesinlikle baslayacagim pet ve kusak kemer kalksin 99 level sinir super

• Gameforce mudur nedir yapması gereken şey çok basit aslında ama yapmıyorlar. Oyuncu kitlesi neden pvp lere kayıyor? Eskiden emek pvpler iş mi yapıyordu? Emek isteyen gidip tr oynuyordu.

Ama bunlar para kazanmak için oyunun o kadar cıvkını çıkardı ki oyun para yatırılmadan oynanmaz hale geldi. Para kısmına girmezsekte yani o kadar çok şey varki hangibirini yapacaksın?

Eskiden silahını zırhını alan kral oluyordu. İç iteme bile gerek yoktu. Şimdi, Yok yeni karaktermiş, petler o yetmedi başka petler, simya, kuşak, yeni zırhlar silahlar, kostüm çıkardıkları yetmemiş gibi kostümlere efsun getirme, saçma özellikler vs. Hangi birini yapacaksın?

Yapması gereken ise şu: çok büyük bir maziyi özleyen ve başlamak isteyen kitle var. Şu oyuna 2011 den sonra getirdikleri saçmalıkların olmadığı bir server açacaklar bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 9 Mayıs 2017; 0:50:4 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.